05 / 05 / 2024

Söğüt pazar yeri

Söğüt pazar yeri

Söğüt'te kapalı pazar yeri ve otoparkın çatısı çöktü. Söğüt'te kapalı pazar yeri ve otopark olarak kullanılan alanın çatısının, kar birikintisi nedeniyle çökmesi sonucu çok sayıda araç hasar gördü

Şehitkamil Belediyesi'nden 3 yıllığına kiralık pazar yeri!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Güvenevler Uzayçatılı Pazar Yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Türk deniz ticaret filosunun dünya sıralamasındaki yeri belli oldu!

Her geçen gün büyüyen Türk deniz ticaret filosunun sıralaması belli oldu! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu gemi sayısının 413'e ulaştığını söyledi. İşte Türkiye’nin dünya sıralamasındaki yeri…

Maltepe Bağlarbaşı Kapalı Pazar Yeri'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Maltepe Belediyesi, Bağlarbaşı Mahallesi'ne yeni bir pazar yeri inşa ediyor.

Kocaeli’ye modern kapalı pazar yeri!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir modern kapalı pazar yeri kazandırıyor.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da katlı pazar yeri inşaatı sürüyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nin Yavuz Mahallesinde inşa edeceği Pazartesi Pazarı için hazırlanan katlı pazar yeri projesinin inşaatı sürüyor.

Çanakkale Kepez'e kapalı pazar yeri geliyor!

Çanakkale Kepez'de, Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Kıvanç Kaşıkçı Kapalı Pazar Yeri’nin temel atma töreni yapıldı.

Manisa Gördes'in otopark ve pazar yeri projesi hazır!

İl genelinde hayata geçirdiği yatırımlara son sürat devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes Otopark ve Pazar Yeri projesi için düğmeye bastı

Ankara Esat Kapalı Pazar Yeri'nin temeli yarın atılacak!

Ankara'da hayata geçirilen Esat Kapalı Pazar Yeri'nin temel atma töreni yarın ünlü sanatçı Selda Bağcan ile atılacak.

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya katlı pazar yeri yapılacak!

Tekirdağ’da Süleymanpaşa Belediyesi Meclis üyeleri ve Tekirdağ Pazarcılar Odası üyeleri arasında geçtiğimiz günlerde yaşanan gerginlik sonrası tekrar bir araya gelen taraflar toplantıda mevcut pazartesi pazar yerinin yerine modern katlı pazar yeri yapılmasına karar verdiler.

Bursa Merkez Pazar Yeri açıldı!

Bursa’ya eserleriyle değer katan Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerin gelişmesi ve kalkınması için de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda yeni ve modern bir hale gelen Merkez Pazar Yeri'ni hizmete açtı

Tokat'a yeni kapalı pazar yeri müjdesi!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu yaptığı açıklamada Gaziosmanpaşa Stadyumu arkasındaki alanda kapalı pazar yeri yapılacağını söyledi.

Esenler'e modern pazar yeri!

Esenler'de yapımı tamamlanan Prof. Dr. Adem Baştürk Kültür Merkezi'ndeki modern pazar yeri, Esenlerlilerin hizmetine açıldı.

Söğüt pazar yeri Haberi

Söğüt pazar yeri

Söğüt ilçesinde, kapalı pazar yeri ve otopark olarak kullanılan alanın çatısının çökmesi sonucu çok sayıda araç hasar gördü.


Alınan bilgiye göre, Orta Mahalle Karabuda Sokak'taki, perşembe günleri kapalı pazar yeri, diğer günler ise otopark olarak kullanılan Söğüt Belediyesine ait alanın çatısı, yoğun kar birikintisi nedeniyle çöktü.


Minibüs, kamyonet, otobüs ve otomobilin bulunduğu çok sayıda araç, çatının altında kalarak hasar gördü.


Olayın ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Güvenlik şeridi çekilen alanda, Bilecik İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, çatının altında kalan araçların içerisinde herhangi bir kişi olup olmadığını belirlemek için çalışma yaptı.


İlk belirlemelere göre, araçların içerisinde kimsenin olmadığının tespit edildiği bildirildi.


Kaymakam Mitat Gözen, Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru da olay yerinde incelemelerde...