02 / 05 / 2024

söğütlü icradan satılık fabrika

söğütlü icradan satılık fabrika

Sakarya 3. İcra Dairesi, Sakarya ilinin Söğütlü ilçesinde bulunan 3.Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın kıymeti 11 milyon 2 bin 779 TL olarak belirlendi.

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

VakıfBank'tan 225 bin TL'ye satılık 3+1 daire!

VakıfBank tarafından sunulan cazip bir konut fırsatı ortaya çıktı. Banka, konut sahibi olmak isteyenlere 225 bin TL'ye satılık 3+1 daire imkanı sunuyor.

İcradan satılık rıhtımlı Boğaz Yalısı

Yeniköy'de kendine ait rıhtımı bulunan Boğaz yalısının yüzde 50'si icradan satışa çıkıyor. 23 Aralık'ta düzenlenecek ihalede yapının yüzde 50'sinin muhammen bedeli 50 milyon lira olarak belirlendi.

Fabrika, marka, büyükbaş hayvan, çiftlik hepsi icradan satılık

Türkiye’de ekonomik tablo kötüleştikçe mahkemelerdeki icra dosyaları da kabarmaya devam ediyor. Fabrikalar, arazileri, konutlar, işyerleri, markalar, patentler büyükbaş hayvanlar ve çiftlikler de icradan satılığa çıkarılanlar arasında.

İstanbul'da 2.4 milyon TL'ye icradan satılık taksi plakası! 

İstanbul'da 34 TFC 73 numaralı ticari taksi plakası 2 milyon 386 bin TL'ye icradan satılıyor...

Blue Lake'de icradan satılık 120 ev ve 11 dükkan!

Metal Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilen Blue Lake projesindeki 120 ev ve 11 dükkan icradan satılıyor.

Zonguldak'ta 9.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Zonguldak Gökçebey Milli Emlak, Zonguldak ilinde yer alan 3 gayrimenkulü 9 milyon 235 bin 171 TL'ye satılıyor...

Milli Emlak'tan İstanbul'da 47.8 milyon TL'ye satılık 118 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından İstanbul ili, Arnavutköy, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beyoğlu, Çatalca, Esenler, Fatih, Küçükçekmece ve Şişli ilçelerinde bulunan Hazine'ye ait taşınmazlar 47 milyon 766 bin 345 TL'ye satılıyor.

Arnavutköy'de 32.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Gaziosmanpaşa 3. İcra Dairesi, Arnavutköy İlçesi, Ömerli Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsası 32 milyon 517 bin 886 TL'ye satılıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 24 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Ünal Aysal'ın otelinden sonra şirket merkezi de icradan satılık!

Eski Galatasaray Başkanlarından Ünal Aysal'ın icralık olan oteli 'Hotel Les Ottomans'ın ardından Akmerkez'deki şirket merkezi de icradan 33 milyon TL'ye satılıyor.

Tekirdağ'da 29 milyon TL'ye satılık fabrika!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından, Tekirdağ ili, Vakıflar Mahallesi, Asfalt Boyu 2. Kısım Sokak No:25 Ergene'de bulunan gayrimenkuller 29 milyon TL'ye satılıyor...

Ankara'da 123.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından, Ankara ili, Beştepe ilçesinde bulunan 20 sıra no. ile 50 sıra no. arasındaki gayrimenkuller 123 milyon 237 bin 500 TL'ye satılıyor...

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

söğütlü icradan satılık fabrika Haberi

söğütlü icradan satılık fabrika

T.C. SAKARYA 3. İCRA DAİRESİ 


2015/189 TLMT.


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri: 


TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ:

Tapuda tamamı Çağla Mühendislik ve Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi adına kayıtlı olan taşınmaz, Sakarya ili Söğütlü ilçesi Soğucak köyü hudutlarında kain; tapunun 120 ada 5 parsel numarasında kayıtlı, kayden "arsa" vasıflı taşınmazdan ibarettir. Ancak taşınmazın vasfı tapu kaydında her ne kadar arsa olarak geçiyor ise de üzerinde fabrika binası ve eklentisi yapılar bulunmaktadır. Parselin alanı 18191.37 m2'dir. Taşınmaz Sakarya ili Söğütlü ilçesi 3. Organize Sanayi Bölgesi dahilinde yer almaktadır. Konum olarak Organize Sanayi Bölgesinin kuzeybatı orta kesimlerinde kalmaktadır. Etrafında birçok fabrika binaları ve muhtelif konularda üretim tesisleri yer almaktadır. Hemen güney karşısmda Ada ÇAMLI Süt Ürünleri Fabrikası bulunmaktadır. Sanayi bölgesi olarak...