05 / 05 / 2024

söğütlü imar planı

söğütlü imar planı

Söğütlü Belediyesi tarafından Hasanfakı Mahallesindeki 75 dönüm arazi konut yapımı için imar uygulama planlarına geçirildi Söğütlü Belediyesi tarafından 75 dönüm arazi imar uygulama planlarına geçirildi.

1938 yılında İstanbul'un imar planı için 17 milyon TL ayrılmış!

1938 yılında İstanbul'un imar planı için 17 milyon TL ayrılmış. Söz konusu planın iki üç senede bitmesi planlanmış.

Kıbrıs Başbakanı Üstel'den yabancı yatırımcı açıklaması! İmar planı için çalışma başlattık!

Kıbrıs Başbakanı Ünal Üstel, Meclis’teki konuşmasında, yabancılara mal alımı konusunu ele alarak bu kapsamda imar planı için çalışma başlattıkların açıkladı.

Çiğli’ye imar planı müjdesi! Bölgede yapılaşma süreci başlıyor!

Çiğli Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesince Harmandalı Bölgesine ilişkin devam eden imar planı çalışmalarının askı süresi sona erdi. İdari prosedürlerin tamamlanmasından sonra bölgede yeni imar planına uygun yapılaşma süreci başlayacak.

Beyoğlu Sütlüce Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce Mahallesi, İmrahor Caddesi ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

Beyoğlu Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı'ndaki riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi 1. Etap Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Boğaziçi Üniversitesi'nin Hisar Kampüsü için Bakanlıktan yeni imar planı! İşte detaylar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, Boğaziçi’nin İstanbul Boğazı manzaralı Hisar Kampüsü için yeni imar planı hazırlandı. İşte detaylar...

Küçükçekmece Söğütlüçeşme 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Küçükçekmece ilçesi, Söğütlüçeşme Mahallesi, 621 ada, 17 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

MÜSİAD'ın Bakırköy'deki arazisinin imar planı süreci durduruldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı mülkiyeti hazineye, kullanım hakkı 30 seneliğine MÜSİAD'ın olan İstanbul Bakırköy'de yer alan yaklaşık olarak 15 dönümlük arazinin imar planında değişikliğe gitti.

Beyoğlu'ndaki Hilton Garden Inn Oteli’nin imar planı iptal edildi!

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan Sütlüce Mahallesi’ndeki inşaatı sırasında etrafında yer alan binalara verdiği zararla tartışmalara sebep olan Hilton Garden Inn Oteli’nin parseliyle ilgili imar planı değişikliği yargı tarafından iptal edildi. 

Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazlara ilişkin satışlar ve imar planı değişiklikleri onaylandı!

Sümer Holding AŞ adına kayıtlı 2 taşınmazın satışı ve Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ ve Maliye Hazinesine kayıtlı bazı taşınmazlara ilişkin imar planı değişikliklerine yönelik olan ÖİB tarafından verilen kararlar onaylandı.

İmar planı değişikliği askı süresi!

İmar planları; onay tarihinin ardından belediye başkanlığı tarafından belirlenen ilan yerlerinde ve ilgili idarelerin internet sayfalarında askıya çıkıyor. Peki, imar planı değişikliği askı süresi ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Küçükçekmece Söğütlüçeşme Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Küçükçekmece ilçesi, Söğütlüçeşme Mahallesi, 593 ada, 12 ve 13 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 17.11.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıktı.

söğütlü imar planı Haberi

söğütlü imar planı

Söğütlü Belediyesi tarafından Hasanfakı Mahallesindeki 75 dönüm arazi konut yapımı için imar uygulama planlarına geçirildi Söğütlü Belediyesi tarafından 75 dönüm arazi imar uygulama planlarına geçirildi. 

Belediye Başkanı Hüseyin Genç. konul projesinin öncelikli yapılması gereken işler arasında yer aldığını söyledi. 

İlçede fabrika, işçi ve memur sayısının arttığına işaret eden Genç, "İlçemize içeriden ve dışarıdan gelen insanlar var. 

Bir-çoğu konul sıkıntısı olduğu için yakın ilçelerimize gidip gelmekte. Bizler de belediye olarak Hasanfakı Mahallesi'ııe giderken 75 bin dönüm araziyi konul yapımı için uygulama planlarına geçirttik" diye...