04 / 05 / 2024

soğutma sistemi

soğutma sistemi

Isıtma soğutma sektörünün lider firmalarından Baymak Türkiye’de bir ilke daha imza atıyor. Baymak bayileri fotovoltaik güneş pilleriyle kendi elektriğini üretmeye başladı

Ahmet Lokurlu, güneşi soğutarak 13 güneş parkı kurdu!

Ahmet Lokurlu, Almanya'da üniversite öğrencisiyken geliştirdiği teknoloji sayesinde soğutma sistemlerinde güneş enerjisini kullanarak 13 yıl içinde dünyanın 7 ülkesine 13 güneş parkı kurarak büyük başarılara imza attı

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu! 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur tarafından kuruldu.

Çift soğutma sistemli Grundig GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Grundig, son teknolojik özelliklerle donattığı ve iki soğutma sisteminin bulunduğu GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabını görücüye çıkardı. Buzdolabına ilişkin tün detayları ve teknik özellikleri de paylaşan Grundig’in bu ürünü en uygun nerede satış çıkardığı merak konusu oldu.

Tematech Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tematech Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Güner Özdemir tarafından kuruldu.

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Yalçın tarafından kuruldu.

Beko 970504 MB No Frost Buzdolabı uygun fiyatlarla satışta! İşte güncel fiyat listesi...

Beko 970504 MB No Frost Buzdolabı, iki ayrı soğutma sistemi sayesinde nemi ideal seviyede tutarak uzun süre tazelik sağlar. Peki, Beko 970504 MB No Frost Buzdolabı kaç TL, en ucuza nereden alınır? İşte detaylar...

Beko 7071 MB 7 Çekmeceli Derin Dondurucu ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Beko derin dondurucu, 7 çekmecesi, statik soğutma sistemi ve hızlı dondurma özelliği ile yiyecekleri uzun süre muhafaza eder. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Vestel NFK48001 X 427 Lt No-Frost Buzdolabı kaç TL! Teknik özellikleri neler? 

Vestel No Frost Buzdolabı sahip olduğu, Taze Hava Teknolojisi, Çok Yönlü Soğutma Sistemi ve  Kokuları Birbirine Karıştırmayan Sistem sayesinde gıdaları muhafaza ediyor. 

Vestel NFK72012 EX GI PRO WIFI 650 Lt No-Frost Buzdolabı ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 

Vestel No-Frost Buzdolabı, Gün Işığı Pro Teknolojisi, Taze Hava Teknolojisi ve Çok Yönlü Soğutma Sistemi ile gıdaları muhafaza ediyor. 

Vestel NF52101 451 Lt No-Frost Buzdolabı ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel NF52101 451 Lt No-Frost Buzdolabı, taze hava teknolojisi, çok yönlü soğutma sistemi ve otomatik sıcaklık kontrolü sayesinde ürünleri uzun süre muhafaza ediyor. Peki Vestel buzdolabı ne kadara satılıyor? 

Siemens Alttan Donduruculu Buzdolabı Kaç TL? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Siemens KI87SAFE0N iQ500 Alttan Donduruculu Ankastre Buzdolabı,geniş iç hacmi,performansı,çok yönlü soğutma sistemi ve tasarımıyla öne çıkıyor. Peki Siemens buzdolabı kaç litre? Sahip olduğu modlar neler? İşte detaylar..

Vestel NFK60012 EX GI Pro No Frost Buzdolabı kaç TL? 16 Şubat 2023 fiyat listesi...

Vestel NF60012 E GI PRO Buzdolabı, geniş iç hacmi, sessiz çalışma performansı, çok yönlü soğutma sistemi, özel modları ve kullanışlı tasarımıyla öne çıkıyor. Peki Vestel NFK60012 kaç litre? Vestel buzdolabı ekonomi modu nedir? İşte detaylar...

Soğuk hava üfleme tekniği ile gıdalarınız istediğiniz gibi donsun! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabım soğutmuyor diyenler için Profilo, üstten donduruculu no frost soğutma teknolojisini sahip buzdolabını tüketicisine sunuyor. Buzdolabı geniş saklama alanı sayesinde özellikle kalabalık aileler tarafından tercih ediliyor. İşte güncel buzdolabı fiyat listesi

Dijitsu Sıcak- Soğuk Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar ? 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlerin ve iş yerlerinin vazgeçilmezi su sebili aynı anda sıcak ve soğuk su elde etme açısından pratik bir kullanım imkanı sunuyor. Soğutma ve ısıtma gücü yüksek tasarıma sahip Dijitsu su sebili elimin altında sıcak ve soğuk suyum olsun diyenlerin tercihi. Peki su sebilinin özellikleri neler? 

soğutma sistemi Haberi

soğutma sistemi


Isıtma soğutma sektörünün lider firmalarından Baymak Türkiye’de bir ilke daha imza atıyor. Baymak bayileri fotovoltaik güneş pilleriyle kendi elektriğini üretmeye başladı. Uygulamaya Balıkesir Edremit Bayisi Mertaş’tan başlayan Baymak burada 2,5 kw’lık sistem kurulumu gerçekleştirdi.


Tüm Türkiye’deki bayilerinin öncelikle kendi elektriğini üretmesini hedefleyen Baymak, güneş pillerini 1 kw’tan 20 kw’a kadar paket sistemler halinde sunuyor. Bayilere kurulan sistemler sayesinde Baymak bayileri, bir taraftan en temiz enerji kaynağını kullanarak çevreci yaklaşımın öncülüğünü yaparken diğer taraftan da Baymak güneş pillerinin işleyişini, üretilen enerji miktarını ve sağlanan tasarrufu tüketiciye yerinde gösterme fırsatını buluyor.  


Edremit’te Mertaş bayisinin güneş pilinin devreye alınmasında bulunan Baymak Genel Müdürü Ender ÇOLAK; “ Baymak’ta bir ilki daha Edremit’te başlattık. Mertaş bayimiz bu yeni dönemin öncülüğünü yapıyor. Biz Baymak olarak sürekli...