26 / 08 / 2024

sokak hayvanlarına destek

sokak hayvanlarına destek

The House Residence Bomonti’nin bakıma muhtaç hayvanlar için yaptığı çağrı büyük ilgi gördü. Toplanan birçoğu antika değeri taşıyan eşya, Bomonti Antika Pazarı’nda satışa sunuldu.

Türkiye Hazır Beton Birliğinden indirim kampanyasına destek! Birliye üye kuruluşlar yüzde 5 indirim yapacak!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) yaptığı son dakika açıklamasında "Cumhuriyetimizin 100. yılında halkımızın ve devletimizin yanındayız" başlıklı fiyat indirme kampanyasına destek verdiğini açıkladı.

Bakan Bolat açıkladı! Çimentoculardan bakanlığın fiyat indirim kampanyasına destek geldi...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama doğrultusunda çimentocuların, bakanlığın fiyat indirim kampanyasına destek verdiklerini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fiyat indirimi çağırına İSTİB Başkanı Ali Kopuz'dan destek!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın yaptığı fiyatlarda indirim çağrısına destek verdi.

e-Devlet'te başvuran PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı yapıldı mı? Şimdi siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına destek ödemesi yapıyor. e-Devlet'te başvuran PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı yapıldı mı? Şimdi siz de bakın!

e-Devlet'ten başvuran PTT'den anında alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına destek ödemesi yapıyor. e-Devlet'ten başvuran PTT'den anında alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

Artık bu kadarına da pes dedirtti! Önceden bedavaydı! Şimdi fiyatı 50 TL’ye çıktı! Haberi alanlar çılgına döndü!

İnsanlar yıllardır kasaplardan bedava kemik alıyordu. Sokak hayvanlarına verilen kemikler de artık kasaplarda ücretli olarak satılmaya başladı. İşte detaylar...

Ev kadınlarına destek ödemesi veriliyor! PTT’den 1.400 lira alabilirsiniz!

Ev hanımları için devlet desteği ödemeleri 1.400 Türk Lirası’na kadar çıktı. Devlet dar gelirli kişiler için destek ödemelerine devam ederken ev hanımlarına da yardım ödeneklerinde bulunuyor. İşte detaylar...

Özgür Demirtaş'tan polis promosyonlarına destek:'300 liraya anca 3 karpuz alırsınız' Polis maaş promosyonu ne kadar?

Polis memurlarının maaş promosyonunda sular durulmuyor. EMNİYET SEN öncülüğünde başlatılan 330 bin polise adil maaş promosyonu kampanyasına Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan destek mesajı geldi. Peki polis maaş promosyonu ne kadar? İşte 2022 polis maaş promosyon rakamları...

TOKİ inşaatların atık malzemelerinden sokak hayvanlarına yuva yapıyor!

Elazığ'ın Sivrice Kaymakamlığı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) inşaatlarından arta kalan atık ahşap malzemeleri, Hazar Gölü çevresindeki sokak hayvanlarının soğuktan korunmaları ve dinlenmeleri için Harput mimarisini de yansıtan sıcak yuvalar haline getiriyor. 

Türkiye Batı Şeria'daki OSB inşalarına destek verecek!

Filistin Ekonomi Bakanı Halid el-Useyli, Türkiye'nin Batı Şeria'da bulunan Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) kurulmasına destek sağlayacağını dile getirdi.

Eminevim'den MÜSİAD Expo 2020 Fuarı'na destek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı'na Eminevim'den destek geldi.

Başakşehir Hayvan Hastanesi'nin temeli atıldı!

Başakşehir Belediyesi, “Sadece bir gün değil her gün” anlayışıyla sürdürdüğü sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Sevimli dostlarımızın tedavi, bakım ve barınma ihtiyaçlarının giderileceği Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin temeli atıldı. 

Akiş GYO Eylül ayında kiracılarına destek verecek!

Akiş GYO, Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezlerimizde faaliyet gösteren kiracılarına Eylül ayı kira ödemelerine destek sağlayacak. 

sokak hayvanlarına destek Haberi

sokak hayvanlarına destek

Elde edilen gelir Bolluca Hayvan Barınağı’ndaki sevimli dostlarımızın tedavisi için harcanacak.  


2016 Mayıs ayında kapılarını açmaya hazırlanan The House Residence Bomonti sosyal sorumluluk projeleriyle İstanbul’un tarihi semtine şimdiden hareket getirdi. The House Residence’ın, son projesi, Bolluca Hayvan Barınağı’nda tedavi edilmeyi bekleyen sevimli dostlarımız için gerçekleştirildi. 


Hayvan Hakları Derneği ile işbirliği yapan The House’un, kullanılmayan antika, ikinci el, retro, vintage eşyaları The House Cafe ve The House Hotel’lere bırakma çağrısı geniş yankı buldu. Cağrıya önemli  isimlerden yanıt geldi. Yenigün Ailesi, Koç Müzesi, Autoban, The House Cafe, FYP, Oytun Berktan, Erkal Aksoy (A La Turca House) Luna Park, Bettina Hakko-BC Atelier tarafından onlarca değerli eşya bağışlandı. 


The House Residence Bomonti’nin tedaviye muhtaç hayvanlar için kurduğu stant Antika Pazarı’nın en ilgi gören köşesi oldu....