03 / 05 / 2024

Sokak Sağlıklılaştırma Çalışmalarıyla yenilenecek

Sokak Sağlıklılaştırma Çalışmalarıyla yenilenecek

KAHRAMANMARAŞ'IN güzide mahallelerinden olan Yenişehir, Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından Sokak Sağlıklılaştırma Çalışmaları kapsamında yenilenecek.

2024'te 700 bin hektarda arazi toplulaştırma çalışması başlıyor! 603 bin hektarda da tescil işlemleri tamamlanacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sürdürülen çalışmalarla gelecek sene 700 bin hektarda arazi toplulaştırma çalışmasının başlatılması ve 603 bin hektarda tescil işlemlerinin bitirilmesi planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura çekimi ne zaman? Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı işçi alımına dair yoğun bir ilgi var. Vatandaşlar, Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı 2. personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi açılandı mı?

Sağlık Bakanlığı 2. personel alımının başvuru tarihine dair araştırmalar son sürat devam ediyor. Peki Sağlık Bakanlığı 2. personel alımı başvuru tarihi belli oldu mu? İşte bu konuda merak edilen detaylar!

Hatay'da enkaz kaldırma çalışmaları başlıyor!

Türkiye'yi sarsan depremin en çok hasar verdiği iller arasında yer alan  Hatay'da yarın enkaz kaldırma çalışmaları başlıyor. Enkazdan halen canlı çıkan vatandaşlar olması nedeniyle tartışılan enkaz kaldırma çalışması Hatay Valiliği'nin resmi internet sitesinde yer aldı.

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı başladı mı? 2023 Sağlık Bakanlığı 2'nci personel alımı detayları! 

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı için tüm gözler gelecek son dakika açıklamasına çevrildi. Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı başladı mı? 2023 Sağlık Bakanlığı 2'nci personel alımı detayları! 

Sağlıklı kızartmalar isteyenler bu makineyi araştırıyor! Philips airfryer 25 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Maksimum lezzete minimum yağla ulaşmayı sağlayan Philips Premium sıcak hava fritözü (airfryer), özellikle yiyeceklerini az yağla, sağlıklı şekilde hazırlamak isteyenlerin son günlerdeki gözde mutfak aleti.  Peki Philips Premium Airfryer XXL,hangi özelliklere sahip? Fiyatı ne kadar?

2022 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları! Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman olacak?

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları merakla araştırılıyor. İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçlarına dair detaylar!

Organik ve sağlıklı beslenme için adresiniz Macrocenter! 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

Günümüzde çoğu insanın beslenme rutinine dikkat ediyoruz. Ne yazık ki, bu beslenme için doğal ve kaliteli ürün bulmak zor. Sizin için organik ve sağlıklı ürünleri bir araya getirdik. İşte Macrocenter 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

Dap Yapı’dan Nişantaşı’nda dev koruya komşu sağlıklı evler!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. ‘Sağlıklı Ev’ konseptinde inşa edilen proje, lokasyon olarak Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında yer alıyor.

Dünya genelinde sağlıklı binalara ilgi artıyor!

Koronavirüs salgını dünya genelinde hızla dönüşüm devam ederken yeşil binalar için de büyük fırsat doğdu. Sağlıklı yaşam alanları sunan binalar için sertifika alımları çoğaldı.

Kocaeli'de 1500 konut için kamulaştırma kararı alındı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Tavşancıl’da inşa edilecek 1500 konut için kamulaştırma çalışmalarının başladığını açıkladı. 

İznik'te sağlıklı hayat merkezleri inşa ediliyor!

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, İznik’te hizmet sunan sağlık tesislerinde incelemeler gerçekleştirdi. Yavuzyılmaz, ''İlçemizde koruyucu sağlık hizmetlerinin tamamını içeren sağlıklı hayat merkezimizin inşası tüm hızıyla sürüyor'' dedi.

Merkez Bankası'ndan yeni sıkılaştırma adımı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), BIST Repo-Ters Repo Pazarı'nda gecelik borç verme faiz oranı üzerinden sınırlı tutarda sağladığı fon tutarını bugün sıfırlayarak sıkılaştırma adımlarını devam ettiriyor.

Sokak Sağlıklılaştırma Çalışmalarıyla yenilenecek Haberi

Sokak Sağlıklılaştırma Çalışmalarıyla yenilenecek



KAHRAMANMARAŞ'IN güzide mahallelerinden olan Yenişehir, Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından Sokak Sağlıklılaştırma Çalışmaları kapsamında yenilenecek. Dulkadiroğlu Belediyesi, Sokak Sağlıklaştırma Çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş'ın tarihi mahalle ve sokaklarını yeniliyor. Geniş kapsamlı çalışmaların yapıldığı Sokak Sağlıklaştırma Çalışmaları kapsamında birçok mahalle yenilenirken sosyal ve tarihi yönden Kahramanmaraş Kültüründe önemli yer tutan mahallelerde çalışma kapsamına alındı. 


Kentin eski yerleşim yerlerinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileme ve kentsel dönüşüm çalışmaları yapılırken, Dulkadiroğlu Belediyesine kendi bölgesindeki yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 


Yenişehir Mahallesi'nin Sokak Sağlıklılaştırma Çalışmaları kapsamına alındığını ifade eden mahalle muhtarı Muhammed Kırıcı, karardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yenişehir Mahallesi'nin bazı noktalarının daha önce Kentsel Dönüşüm kapsamına alındığını dile getiren Kırıcı, "Mahallemiz Kahramanmaraş'ımızın en güzide yerlerinden birisidir. Ancak Yenişehir Mahallesi'nin adı gerçekten bir markadır. Büyüyen ve gelişen Türkiye'ye, büyüyen ve...