09 / 05 / 2024

Söke-Milas Karayolu çalışması

Söke-Milas Karayolu çalışması

Söke’ye bağlı Sazlı Mahallesi’nin içinden geçen Söke-Milas Karayolu’na yaya üst geçidinin yapımı tamamlandı. İlgili kurumların girişimleri sonucu yapılan ihalenin ardından yüklenici firma geçtiğimiz Ekim ayı içinde çalışmalarına başlamıştı.

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

Emekli ikramiyesi ve maaşlarına sürpriz zam çalışması duyuruldu! 3600 ek göstergeyle artacak

Emekli ikramiyeleri ve maaşlarına sürpriz zam çalışması duyuruldu. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, yapılan çalışmanın çalışırken maaşlara yansıyacak bir artıştan ziyade emekli ikramiyesi ve maaşlarına dokunacak bir artış olacağına işaret etti.

İsrail Kudüs'te 9 bin gayrimeşru yerleşim birimi kurma çalışmasını hızlandırıyor!

İsrail'in işgal altında olan Kudüs'ün kuzeyinde yer alan Atrut Sanayi Bölgesi'nde 9 bin yerleşim birimi kurma çalışmasını hızlandırdığı belirtildi.

Mustafa Şentop: Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar çalışması değil!

Mustafa Şentop, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar ve peyzaj çalışması değil, tarihi bir yüzleşme ve yepyeni bir başlangıçtır" dedi...

Diyarbakır Hevsel Bahçeleri'ne dökülen hafriyatın kaldırılma çalışması sürüyor!

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Hevsel Bahçeleri'ne dökülen hafriyatın kaldırılma çalışması sürüyor...

Moskova’da 12 Mayıs itibarıyla inşaat işletmelerinin çalışmasına izin verilecek!

Moskova’da 12 Mayıs 2020 tarihi itibarıyla sanayi ve inşaat işletmelerinin çalışmasına izin verilecek.

Gebze-Halkalı hattının çalışmasını etkileyecek hiçbir eksiklik yok!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Necdet Sümbül, "Yarın açılacak Gebze-Halkalı hattıyla ilgili iddiaların doğru olmadığını, bu hattın çalışmasını etkileyecek hiçbir eksikliğin olmadığını belirtmek istiyoruz." diye açıklama yaptı. 

Bodrum-Antalya karayolu çalışmasına ilişkin 2 soru mecliste!

Bodrum-Antalya karayolu çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, hazırladığı soruları Bakan Turhan'a sordu...

Gaziantep-Oğuzeli karayolu yapım çalışması mecliste!

MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, Gaziantep-Oğuzeli karayolu yapım çalışmasının son durumunu meclis gündemine taşıdı..

İzmit Bakırcılar Çarşısı’nda cephe yenileme çalışması yapılacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Bakırcılar Çarşısı'nda cephe iyileştirme çalışması yapacak.

Ordu Ünye ve Aybastı'da cephe giydirme çalışması yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı

Sivas'ta kentsel dönüşüm çalışması başlayacak!

Sivas'ta, "Kale Projesi Yatırım ve İşletme" konulu değerlendirme çalıştayı gerçekleşti. Proje ile ilgili konuşan Vali Yardımcısı Zihni Yıldızhan, bölgede kentsel dönüşüm çalışmasının olduğunu söyledi.

Şengel Residence Söke'de yükselecek!

Aydın Söke'de inşa edilecek Şengel Residence projesinde toplamda 122 konut yer alıyor. Şengel İnşaat imzasını taşıyacak proje 8 Eylül'de teslim edilecek.

Söke-Milas Karayolu çalışması Haberi

Söke-Milas Karayolu çalışması

Söke’ye bağlı Sazlı Mahallesi’nin içinden geçen Söke-Milas Karayolu’na yaya üst geçidinin yapımı tamamlandı. Yıllardır feci kazaların yaşandığı Sazlı’da son elim kaza geçtiğimiz 2014 Mayıs ayı içinde meydana gelmiş; kaza sonrası üst geçit yapılması için halk karayolunu trafiğe kapatmış, üst geçit yapılması istenmişti. İlgili kurumların girişimleri sonucu yapılan ihalenin ardından yüklenici firma geçtiğimiz Ekim ayı içinde çalışmalarına başlamıştı. 24 metre uzunluğunda, 6 metre yüksekliğinde inşa edilen betonarme prefabrik yaya üst geçidi faaliyete geçti. Sazlı Mahallesi’nde özellikle karayolu kenarında bulunan Hacı Halil Paşa Ortaokulu’nda eğitim gören ve karşıya geçmek için karayolunu kullanmak zorunda olan öğrenciler için üst geçit ile tehlikenin önüne geçilecek. Sazlı Muhtarı Çetin Yolcuoğlu; “Sazlı trafik canavarına çok kurban verdi. Artık acıların yaşanmasını istemiyoruz. Sazlı Halkı adına Valimiz Erol...