17 / 05 / 2024

Söke Özsağlık Sitesi

Söke Özsağlık Sitesi

T.C. Söke 2. İcra Müdürlüğü, Aydın ili Söke ilçesi Yenikent mahallesinde bulunan Özsağlık Sitesi'ndeki daireyi, 362 bin 457,50 TL'den satışa çıkardı. Satış, 28 Ağustos 2012 Salı günü 14:00-14:05 saatleri arasında yapılacak

Konutta balon söndü: Satılık ev fiyatlarında talep durdu, fiyatlar düşüşe geçti!

Fahiş rakamlarla satışa çıkarılan satılık evlerde balon söndü. Uzun süredir yükseliş eğiliminde olan konut fiyatları, sektörde yaşanan durgunluk nedeniyle düşüşe geçti.

M S Leen Hurdacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M S Leen Hurdacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Alı Omar Mshıhıet ve Osamah Ahmed M. Fareewan ortaklığında kuruldu.

TOKİ Aydın Söke’de aylık 2.280 TL’ye ev sahibi olun! TOKİ Söke projesinin detayları!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Aydın Söke 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Aydın Söke projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Aydın Söke 2022 ucuz konut projesi...

Venüs Clinic Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Venüs Clinic Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Umut Doğan tarafından kuruldu!

Metevarse'de emlakçılık mesleği sanal uzmanlığa dönüşüyor!

Geleceğin teknolojisi olacağı öngörülen Metevarse'de meslekler dönüşmeye başladı. Cem Sütçü, "Emlakçılık gibi interaktif ortamda görülen işler de ‘sanal’ uzmanlıklara dönüşecek."

Türkiye genelinde satılık konut fiyatı en çok artan 5 il!

Hürriyet Emlak Kasım 2020 Emlak Endeksi’ne göre, bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep (yüzde 59,14), Adıyaman (yüzde 49,33), Antalya (yüzde 48,57) Eskişehir (yüzde 43,70) ve Sakarya (yüzde 43,07) geldi.

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Sümela Ormancılık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümela Ormancılık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Türk tarafından kuruldu.

Experium Gayrimenkul, sağlık çalışanlarına bedelsiz hizmet verecek!

Experium Gayrimenkul, koronavirüs sebebiyle sağlık çalışanlarına şirketin tüm hizmetlerini bedelsiz sunacak...

Kıbrıs Dikmen Sağlık Merkezi hizmete açıldı! 

Sağlık Bakanlığı ve Dikmen Belediyesi ortaklığında Kıbrıs Dikmen'de hayata geçirilen sağlık merkezi projesi bölge halkına kesintisiz hizmet verecek. Yeni açılan sağlık merkezinde 2 muayene, bir pansuman ve bekleme odası ile eczane yer alıyor. 

Aydın Söke'de 5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Aydın İli, Söke İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 93 bin 100 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Erzincan'da satılık işyeri 13,2 milyon TL'ye!

Erzincan İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı Erzincan'da Atatürk Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi, Müftülük Sitesi'nde yer alan işyerini 13 milyon 200 bin TL muhammen bedelle satıyor. Satış ihalesi 25 Nisan'da yapılacak. 

Söke'deki Rum Köyü Doğanbey için yıkım kararı!

SİT alanıyken 2015’te imara açılan Aydın Söke’deki Rum Köyü Doğanbey’de, “Trene benziyor” diye yeni yapılan bir evi şikâyet eden köylüler kendi evlerinin imara aykırı olduklarını öğrendiler. 

Söke Özsağlık Sitesi Haberi

Söke Özsağlık Sitesi

Verilen ilan şöyle;

T.C. SÖKE 2. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Dosya No : 2012 / 649 Esas Örnek No : 27

1- Taşınmazın Tapu Kavdı. Hali Hazır Durumu. İmar Durumu : Aydın ili,Söke ilçesi.Yenikent mah.1372 ada,1 parsel,Dubleks betonarme bina ve arsası,2.Blok Zemin 1,2 nolu bağımsız bölüm taşınmaz Taşınmaz Aydın ili, Söke ilçesi.Yenikent mahallesi,Özsağlık sitesi.4.921,21 m2,1372 parsel,1 ada,dubleks betonarme bina ve arsası blok/kat/b.b no:2/zemin+1 kat/ 2 numaralı b.b 1/7 arsa paylı dubleks meskendir. Taşınmaz; bodrum +zemin+1. katlardan oluşmaktadır. Bodrum katta,depo olarak kullanılan bölüm ile sığınak bölüm bulunmaktadır.zemin katta, mutfak,misafir odası ve banyosu,tuvalet,yemek odası ve oturma odası bölümleri bulunmaktadır.birinci katta,3 adet oda,banyo-tuvalet bölümleri bulunmaktadır.Pencerelere ahşap görünümlü pvc doğramadır.Pencerelerde katlanır, panjur bulunmaktadır. Söke Belediyesi imar planı içerisindedir....