29 / 04 / 2024

Söke pazar yerleri

Söke pazar yerleri

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyesi Necmettin Ünüvar, ''Söke İlçemizdeki Pazar yerinin konut ve işyeri olmasını doğru bulmuyoruz. Biz pazarcı esnafımızın yanındayız.”dedi.

Aydın Söke'de 5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Aydın İli, Söke İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 93 bin 100 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Söke-Akbük'te acele kamulaştırma yapılacak!

Söke-Akbük'te Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tafından acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Söktaş Aydın Söke'deki arsasını 12 Eylül'de satacak!

Söktaş, Aydın Söke'de iplikhane binası ve depoların bulunduğu arsayı satışa çıkardı. Tekliflerin kapalı zarf usulüyle gerçekleşeceği ihale 12 Eylül 2018 günü düzenlenecek.

Söke'deki Rum Köyü Doğanbey için yıkım kararı!

SİT alanıyken 2015’te imara açılan Aydın Söke’deki Rum Köyü Doğanbey’de, “Trene benziyor” diye yeni yapılan bir evi şikâyet eden köylüler kendi evlerinin imara aykırı olduklarını öğrendiler. 

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden biri olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi, Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor.

Kipaş Holding Söke'de iki fabrika kuracak!

Kipaş Holding, Aydın'ın Söke ilçesinde hayata geçireceği ikinci fabrikayla Türkiye'nin kağıt ithalatı sorununa katkı sağlamayı hedefliyor.

Batısöke Çimento Fabrikası'ndan 680 milyon liralık yatırım!

Batı Anadolu Grubu, Batısöke Çimento Fabrikası'nı 680 milyon liralık yatırımla dev bir entegre tesisine dönüştürdü. Tesis, 2018 yılının ilk aylarında üretime başlayacak.

Söke Belediyesi'nden Sosyal Konut Projesi müjdesi!

Söke Belediyesi’ne ait bugün üzerinde hayvan pazarı ve seranın bulunduğu arazide yapılması planlanan sosyal konut projesi ile özellikle dar gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmesi hedefleniyor.

Aydın Söke'de riskli alan ilan edildi!

Aydın Söke Cumhuriyet Mahallesi'nde 11 alanda riskli alan ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Aydın Söke Belediyesi mezbaha tesisi yaptıracak!

Aydın İli Söke Belediye Başkanlığı, 485 Ada, 113 ve 115 parseldeki arsa üzerine Mezbaha Tesisi yaptırılması yapım işini ihale edecek. İhale, 23 Ağustos 2017 günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Aydın Söke'de 4.7 milyon TL'ye konut yapım ihalesi!

Aydın İli Söke Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü, 1054 Ada, 6 Parsel Üzerinde Yapılacak Ticaret ve Konut İnşaatının Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işini ihale edecek. İhale bedeli 4 milyon 771 bin 642 TL olarak belirlendi.

Şengel Residence Söke'de yükselecek!

Aydın Söke'de inşa edilecek Şengel Residence projesinde toplamda 122 konut yer alıyor. Şengel İnşaat imzasını taşıyacak proje 8 Eylül'de teslim edilecek.

Aydın Söke'de 4.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Aydın Söke Belediyesi, Yenicami Mahallesi'ndeki arsasını satıyor. 4.1 milyon TL'den satılan arsa için ihale 23 Mayıs'ta yapılacak..

Söke pazar yerleri Haberi

Söke pazar yerleri


Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyesi Necmettin Ünüvar AKP ve MHP’li meclis üyelerine sert çıktı. Ünüvar, imar komisyon toplantısında evet diyen MHP ve AKP’li meclis üyelerinin meclis toplantısında ret oyu vermesini eleştirerek, “AKP ve MHP’liler karakolda doğru söyleyip, mahkemede şaştılar” dedi.



Necmettin Ünüvar AKP ve MHP’li meclis üyelerinin eleştirilerinin  yersiz ve havada kaldığını kaydederek, “Aydın Büyükşehir Belediyesi meclisinde fikrini söyleyemediğini ifade etmek abesle iştigaldir. Mecliste böyle bir sıkıntı yok. Başkan Çerçioğlu sırayla her arkadaşımıza söz veriyor.” dedi. MHP’li Ümmet Akın’ın Aydın Büyükşehir Belediyesinin 3 yıldır halihazır harita çalışması yapmadığı iddiasını komik bulduğunu söyleyen Ünüvar, “ Bu iddia en hafif tabiri ile cehalettir. Büyükşehir Belediyesi’nin harita ekipleri eksik  kalan yerlerde 3 yıldır çalışmalarını sürdürüyor.2014 yılının Temmuz ayında Çevre ve Şehircilik...