03 / 05 / 2024

sökede inşaatta çalışanlara iş güvenliği semineri

sökede inşaatta çalışanlara iş güvenliği semineri

Aydın'ın Söke ilçesinde, inşaat işçilerine yönelik olarak 'İş Salığı ve Güvenliği' konulu seminer düzenlendi. Etüd Mimarlık ve İnşaat şirketi, inşaat personeline yönelik düzenlenen seminerde, iş güvenliği konusunda eğitim verildi..

Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor!

Yunanistan'da 'altın vize’ 5 senelik oturum izninin dışında sahiplerine Schengen bölgesi içinde vizesiz seyahat hakkı, Yunanistan'da iş kurma ve eğitim hakkı da tanıyor. Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor...

1954 yılında Levent Mahallesi 3. kısım evleri için inşaat çalışmaları başlamış!

1954 yılında Türkiye Emlak Kredi Bankası tarafından yapılan duyuruda Levent Mahallesi 3. kısım evlerinin inşaat çalışmalarının başladığı belirtilmiş.

Aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayan kadın müteahhit inşaatta ustalığa başladı!

Türkiye genelinde inşaat sektöründe yaşanan usta sıkıntısı, işverenleri zor durumda bırakıyor. Sakarya'da kadın müteahhit aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayınca kendisi inşaatta ustalığa başladı. 

'İnşaatta çalışacak usta ithal edilmeli!'

İMKON Denetim Kurulu Üyesi Şaban Topal, inşaatta çalışacak işçi eksikliğine dikkat çekerek ithal usta önerisinde bulundu. 

2024 asgari ücret planlaması belli oldu: Çalışanlara nasıl yansıyacak? İşsizlik maaşı artacak mı?

2024 asgari ücret için gerim sayım başladı. Ay başında başlayacak olan komisyonda süreç resmen belli olacak. Peki asgari ücret çalışanlara nasıl yansıyacak? İşsizlik maaşı artacak mı?

TÜİK: İnşaat sektörlerinde çalışan işçi sayısı yüzde 12,8 arttı!

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, inşaat, sanayi ve ticaret-hizmet sektörlerinde çalışan sayısı bir önceki aya göre eylülde değişmedi. Ancak inşaatta çalışan işçi sayısı geçen seneye göre yüzde 12,8 arttı.

Bakan Yumaklı açıkladı! Kahramanmaraş Kısık Barajı inşaat çalışmaları başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Tüm çalışanlara son dakika uyarısı geldi! Bunu yapmayan tam 25 bin TL zarar edecek!

Tüm çalışanlara bir son dakika uyarısı geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bunu yapmayan tam tamına 25 bin TL zarar edecek... Acil bakın...

Trakya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için başvuru şartlarını açıkladı! Tam 216 kişi alınacak!

​​​​​​​Trakya üniversitesi sözleşmeli personel alımı için başvuru şartlarını açıkladı. Tam 216 kişilik kadro için aranan şartlar haberimizde yer alıyor.

Emeklilerden sonra çalışanlara da promosyon müjdesi! Ziraat vermişti, İş Bankası çok kısa bir süre önce açıkladı

Emekli vatandaşların yanı sıra çalışan vatandaşlar için de promosyon müjdesi gelmeye devam ediyor. Çalışanlara promosyon müjdesini veren son banka ise İş Bankası oldu. Gelin bu kampanyanın detaylarına bakalım.

İstanbul Boğazı’nda mühürlenen kaçak inşaatta çalışmalar devam ediyor!

İstanbul Boğazı'nda son dönemde artan kaçak yapılaşmalara bir yenisi eklendi. Beşiktaş'taki yol yalısında sürdürülen yasa dışı inşaat şikayetlerin sonra mühürlendi fakat yalıda inşaat çalışmaları devam ediyor.

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda inşaat başladı! 

Ankara Kızılcahamam'da 3 ay önce yaşanan yangın nedeniyle hasar alan ve sonrasında yıkılan Kasaplar Çarşısı'nda inşaat çalışmaları yeniden başladı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında çalışmalar tam gaz!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşaatına devam edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor.

sökede inşaatta çalışanlara iş güvenliği semineri Haberi

sökede inşaatta çalışanlara iş güvenliği semineri

Aydın'ın Söke ilçesinde, inşaat işçilerine yönelik olarak 'İş Salığı ve Güvenliği' konulu seminer düzenlendi. 

İlçede faaliyet gösteren Etüd Mimarlık ve İnşaat şirketi, inşaat personeline yönelik düzenlenen seminerde, iş güvenliği konusunda eğitim verildi. Söke Belediyesi Düğün ve Çok Amaçlı Toplantı Salonunda düzenlenen eğitim seminerinde Dr. Ayfer Bozkaya ve Kuşadası'ndan bir iş güvenliği firmasından Özge Ertan konuşmacı olarak yer aldı. 

İş ve işçi güvenliği başta olmak üzere iş kazalarının önüne geçilebilmesi için alınması gereken tedbirler ve olabilesi durumlarda yapılması gerekenler anlatıldı. İş Güvenliği kanunu gereği tüm işletmelerin kendi bünyelerinde yapma zorunluluğu bulunan eğitimlerin, Söke Etüd Mimarlık ve İnşaat şirketi tarafından üçüncüsünün gerçekleştirildiği öğrenildi


Aydın Ses...