29 / 04 / 2024

Sökedeki pazar yerlerine konut mu yapılacak

Sökedeki pazar yerlerine konut mu yapılacak

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyesi Necmettin Ünüvar, ''Söke İlçemizdeki Pazar yerinin konut ve işyeri olmasını doğru bulmuyoruz. Biz pazarcı esnafımızın yanındayız.”dedi.

İstanbul'da 23 Nisan kutlamaları dolayısı ile pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak...

Şişli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları doğrultusunda 21 Nisan Pazar günü bazı yolların trafiğe kapatılacağı kaydedildi.

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Demir çelik sektörünün sanal pazarı 10 bin alıcı sayısına ulaştı!

İş Bankası Grubu’nun iştiraki Proemtia, daha yıl bitmeden amacına ulaştı. Demir çelik piyasasının dijital pazarı olarak hizmet veren platform, 10 bin alıcı sayısına ulaştı. Proemtia Genel Müdürü Umut Feyzioğlu, bu seneyi 1 milyar liralık işlem hacmi ile kapatmayı amaçladıklarını belirtti.

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı pazar günü yapılacak

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2023-YDS/2), 22 Ekim Pazar günü yapılacağı bildirildi. İşte haberin ayrıntıları...

Emlak sektörü alarm veriyor: Konutta kriz derinleşiyor!

Konutta finansmana erişim zorluğu rakamlara yansıdı. Bankaların kredi musluklarını kısması ve yüksek kredi faizleri emlak sektöründe krize davetiye çıkarıyor. İnşaat sektörü temsilcileri, “Böyle sürerse pazar yüzde 30 daralır” değerlendirmesi yapıyor. İşte detaylar...

28 Mayıs 2023 deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

28 Mayıs Pazar günü son deprem listesi nereden öğrenilir? Şimdi deprem mi oldu? Gün içerisinde pek çok deprem olmaktadır. Bu deprem listesi de vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. İşte 28 Mayıs 2023 Pazar Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika deprem listesi!

Seçim günü dolar ne kadar oldu? Bugün euro yükseldi mi? İşte 28 Mayıs 2023 Pazar dolar, euro ve sterlin fiyatları!

Dolar 28 Mayıs Pazar günü kaç TL oldu? Dolar bugün de yükseldi mi, düştü mü? Dolar hafta sonuna nasıl başladı? İşte 28 Mayıs Pazar dolar kuru…

Şu anda akaryakıt fiyatı ne kadar? Mazot litre fiyatı ne kadar? İşte 14 Mayıs Pazar benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine zam mı geldi? Motorin kaç TL oldu? Akaryakıttaki son durum ne? İşte 14 Mayıs Pazar benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Dolar ne kadar? Bugün euro kaç TL? 14 Mayıs Pazar dolar ne kadar? İşte dolara dair son durum!

Dolar 14 Mayıs Pazar günü ne kadar oldu? Dolar kaç TL? Dolar yeni güne yükseliş ile başladı. İşte 14 Mayıs Pazar dolar kuru…

Mısır piyasasında rekabet arttı! Mısır fiyatlarında son durum ne oldu? 

Jeopolitik zorluklara karşın Ukrayna ve ABD dünya mısır pazarında önemli oyuncular olmayı sürdürüyor ancak arz ve yüksek fiyat endişesine sahip Çin ve Asya ülkeleri yeni tedarikçi arayışında. Peki mısır fiyatlarında son durum ne oldu? 

6 adımda oy kullanmak: Bunlara çok dikkat edin!

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için seçmenler, 14 Mayıs 2023 Pazar günü oy kullanacaklar. Peki, nasıl oy kullanılır? Oy kullanırken nelere dikkat edilir?

Dolar bugün kaç TL? 7 Mayıs 2023 dolar, euro ve sterlin ne kadar? 7 Mayıs Pazar dolar ne kadar? İşte son durum!

Doları 7 Mayıs Pazar günü ne kadar? Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL haftanın son gününe 19,49 TL’nin üzerinde işlem görmektedir. İşte 7 Mayıs Pazar kuru…

7 Mayıs 2023 Pazar Euro ne kadar? Euro kaç TL?

Mevcut uygulamalarında değişim beklentisi sebebiyle piyasalarda yakından takip edilen 14 Mayıs seçimlerine kısa süre kalırken Euro'nun ne seyir alacağı merakla takip ediliyor. Peki, 7 Mayıs 2023 Pazar Euro ne kadar? Euro kaç TL?

Sökedeki pazar yerlerine konut mu yapılacak Haberi

Sökedeki pazar yerlerine konut mu yapılacak


Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyesi Necmettin Ünüvar AKP ve MHP’li meclis üyelerine sert çıktı. Ünüvar, imar komisyon toplantısında evet diyen MHP ve AKP’li meclis üyelerinin meclis toplantısında ret oyu vermesini eleştirerek, “AKP ve MHP’liler karakolda doğru söyleyip, mahkemede şaştılar” dedi.



Necmettin Ünüvar AKP ve MHP’li meclis üyelerinin eleştirilerinin  yersiz ve havada kaldığını kaydederek, “Aydın Büyükşehir Belediyesi meclisinde fikrini söyleyemediğini ifade etmek abesle iştigaldir. Mecliste böyle bir sıkıntı yok. Başkan Çerçioğlu sırayla her arkadaşımıza söz veriyor.” dedi. MHP’li Ümmet Akın’ın Aydın Büyükşehir Belediyesinin 3 yıldır halihazır harita çalışması yapmadığı iddiasını komik bulduğunu söyleyen Ünüvar, “ Bu iddia en hafif tabiri ile cehalettir. Büyükşehir Belediyesi’nin harita ekipleri eksik  kalan yerlerde 3 yıldır çalışmalarını sürdürüyor.2014 yılının Temmuz ayında Çevre ve Şehircilik...