07 / 05 / 2024

Sökün Mimarlık İnşaat iletişim

Sökün Mimarlık İnşaat iletişim

Sökün Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinem Ceren Sökün ve Murat Sökün ortaklığında kuruldu. 

Kentsel dönüşüm uzmanından korkutan açıklama: Yerinde dönüşüm projesi sıkıntı oluşturabilir! 

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Av. Osman Avcıl, yerinde kentsel dönüşüm projesinin Elazığ için sıkıntılara neden olabileceğini söyledi.

Willdesign İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Willdesign İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Furkan Söğüt tarafından kuruldu.

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Hayri Özaygün tarafından kuruldu.

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Merops Desıgn Studıo Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Merops Desıgn Studıo Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Gültekin ve Süleyman Özdemir ortaklığında kuruldu.

Proje99 Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje99 Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Talha Sütyemez tarafından kuruldu.

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

İbrahim Grup Mimarlık İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Grup Mimarlık İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Davut Bayazıt ve Sıddık Bayazıt ortaklığında kuruldu.

Yzs Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yzs Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de YAfes Sürü tarafından kuruldu.

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Burak Süleymanoğlu ve Osman Süleymanoğlu ortaklığında kuruldu.

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Karğın tarafından kuruldu.

S Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Güler tarafından kuruldu.

Sökün Mimarlık İnşaat iletişim Haberi

Sökün Mimarlık İnşaat iletişim

Sökün Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinem Ceren Sökün ve Murat Sökün ortaklığında kuruldu. 

Sökün Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
A -Şirket mimari proje hizmetleri, rölöve, restitüsyon, restorasyon çalışmaları, imar planlama çalışmaları, koruma amaçlı imar planları, mimari mesleki kontrollük hizmetleri, mimari fenni mesuliyet hizmetleri, serbest mimarlık hizmetleri, her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği veilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modeller ve görselleştirme çalışmalar ve benzeri hizmetler, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon ve tadilat yapmak, açılan yurt içi ve yurtdışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve...