15 / 05 / 2024

Solemar Adabükü hedef inşaat

Solemar Adabükü hedef inşaat

Konut teslimlerinin bu yıl Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanan Solemar Adabükü Konutları Seba İnşaat ve Hedef İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Solemar Adabükü nerede?

Bakan Bayraktar açıkladı! Altın üretiminde yıllık hedef 100 ton!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'nin altın üretiminin senelik 100 tona ulaşmasının hedeflendiğini açıkladı.

Lagoon Bodrum'da yüzde 50 peşin 10 ay vade fırsatı! 

Ara GYO İmzasıyla Bodrum imzasıyla Bodrum Boğaziçi'nde Adabükü bölgesinde hayata geçirilen Lagoon Bodrum'da yüzde 50 peşin 10 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Mısır ile Türkiye arasında hedef 15 milyar dolarlık ticaret!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Mısır'la karşılıklı ticarete ilişkin açıklamalarda bulundu. Bolat, 15 milyar dolarlık hedef belirlediklerini belirtti.

Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı! Yeni Proje!

Neva Pretij Yapı tarafından hayata geçirilen Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı. Peki Valeron Adabükü villa fiyatları ne kadar? Valeron Adabükü villa fiyatları kaç lira? İşte Valeron Adabükü projesi ile ilgili ayrıntılar...

50 milyar dolarlık hedef

Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yer alan 2023 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda turizm hedeflerine de yer verildi. Beklenen turizm gelirinde 2023 yılı hedefi 50 milyar dolar olarak belirlenirken ziyaretçi sayısının ise 60 milyona yaklaşması bekleniyor.

Fahiş fiyat mücadelesinde yeni yol haritası!

5 yıllık hedef doğrultusunda ülke çapında açılacak 'KoopgrosS'larla market ve ürün sayısı artırılacak 'KoopmarkeT' formatıyla mahalle bakkalları ve küçük marketlere bayilik verilecek 'KoopgeL' ve 'KoopsanaL' ile hemen teslim ve sipariş seçenekleriyle online satış yapılacak.

Kentsel dönüşümde büyük hedef: 20 senede 7 milyon bina yenilenecek!

Türkiye’de ortalama 7 milyon binanın kentsel dönüşüme alınması gerekiyor. Kentsel dönüşümün mali tablosu ve gelecek dönemde yapılması gerekenlere Meclis Deprem Komisyonunun raporunda detaylarla yer verildi. 

Yabancıya gayrimenkul satışında yeni hedef 20 milyar dolar!

GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, 2025'te yabancıya yapılacak gayrimenkul satışında 20 milyar dolarlık hedef koyduklarını dile getirdi. 

Gazze Hükümet Bilgilendirme Ofisi: Konut kulelerinin hedef alınması savaş suçudur!

Gazze Şeridi'ndeki Hükümet Bilgilendirme Ofisi, konut kulelerinin bombalanması ve sivillere karşı işgal güçlerinin işlediği suçların devam ettirilmesine ilişkin açıklama yaptı. Ofisten yapılan açıklamada ,"Konut kulelerinin hedef alınması savaş suçudur" denildi.

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

The House Residence Helis Bodrum satılık!

The House Residence Helis Bodrum Adabükü'nde konumlanıyor. Proje Ege’nin dokusuna uyumlu çağdaş mimari ile tasarlandı. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta hedef sağlık çalışanı ve dar gelirli!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları’nın tanıtım programına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu "KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta hedef sağlık çalışanı ve dar gelirli" dedi.

Bodrum’da ev fiyatları yükseldi!

Koronavirüs salgını ile birlikte hem hayatlar hem de tatil anlayışları değişti. Virüs süreciyle beraber Bodrum’a da ilgi büyük ölçüde yükseldi. Bodrum’un yeni gözde bölgesi ise Havalimanı ile Bodrum merkez arasında kalan 35 kilometrelik kıyı şeridi, Güvercinlik, Adabükü, Boğaziçi ve Meşelik oldu.

Solemar Adabükü hedef inşaat Haberi

Solemar Adabükü hedef inşaat

Konutların büyüklükleri 103 metrekare ile 213 metrekare arasında değişen Solemar Adabükü projesi 2 oda 1 salondan 5 oda 2 salona kadar farklı seçenekte dizayn edilen villalardan oluşuyor.


"Solemar Adabükü nerede?" sorusuna Bodrum Adabükü bölgesi yanıtı verebilmek mümkün. Teslimlerinin Mayıs ayı içerisinde yapılması öngörülen projede fiyatlar 180 bin eurodan başlıyor, 560 bin euroya kadar ulaşıyor. 


Bodrum Solemar Konutları ödeme planı kapsamında yüzde 30 peşinatta kalan kısım için firma bünyesinde 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Projede banka kredisi ile de ödeme yapılabiliyor.


Toplam 134 adet villanın yer aldığı Solemar Adabükü Bodrum projesinde site içi golf arabaları ile ulaşım, jeneratör ve su depoları, 7/24 güvenlik hizmeti, uydu yayın sistemi, fiber internet alt yapısı, restaurant, cafe, Tv seyir terası gibi imkanlara mevcut. 


Solemar Adabükü Villaları ayrıca;...