02 / 05 / 2024

şölen çikolata inşaat sektörü

şölen çikolata inşaat sektörü

Yayla Yatırım, ilk projesinde İstanbul Güneşli Basın Ekspres Yolu üzerinde 17 dönüm arazi üzerine rezidans, mağaza ve ofis inşa ediyor. Projenin 2015 yılında tamamlanması hedefleniyor...

1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi için şok açıklama! Ölen inşaat mühendisini suçladılar!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminde 1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nin L blokunun ilk duruşmasında sanıklar ölen inşaat mühendisini suçladı.

İngiltere'de inşaat sektörü kan kaybediyor! 13 yıl öncesine geri döndü!

İngiliz inşaat sektörü pandemiden bu yana en fazla küçülen sektör olarak kayıtlara geçti. Bu durum en son 2010'un üçüncü çeyreğinde yaşanmıştı. 

İnşaat sektörü destek bekliyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi ve enflasyonist ortam sebebiyle inşaat malzemeleri ve arsa fiyatlarında örülen 2 - 3 kata varan fiyat artışları inşaat sektöründe de durağanlaşmaya sebep oldu.

Çekmeköy'deki inşaat sahibi için tutuklama kararı!

Çekmeköy'de kaybolan 4 ve 8 yaşındaki iki kardeşin, evlerinin yakınındaki inşaat çukurunda ölü bulunmalarına ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan inşaatın sahibi O.A. için tutuklama kararı alındı. 

Le Chic Tarabya'nın inşaatı tamamlandı, iskan alındı!

Deniz GYO'nun geliştirdiği Le Chic Tarabya projesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen incelemeler tamamlandı ve projenin inşaatı tamamlanarak iskan alındı. 

Artvin Eski Köprübaşı'nda yürütülen inşaat çalışmaları!

Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Artvin'in Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları mecliste!

Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şölen Otomotiv İnşaat Malzemeleri Pazarlama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şölen Otomotiv İnşaat Malzemeleri Pazarlama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Şölen tarafından kuruldu.

Rusya’dan götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 bina restore edildi!

Rusya’dan insani yardım olarak götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 binanın restorasyonu tamamlandı.

Ankara'da inşaat alanındaki toprak kayması sonucu ölen işçilerin sayısı 2'ye yükseldi!

Ankara Çankaya Mustafa Kemal Mahallesi'nde inşaat alanındaki toprak kayması sonucu ölen işçilerin sayısı 2'ye yükseldi...

Kocaeli Çayırova’da inşaat halindeki bina çöktü!

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi Özgürlük Mahallesi’nde bir inşaat firması tarafından ana cadde üzerinde yapılan binanın inşaatı çöktü. Olay sonucunda ölen olmazken yoldan geçen bir vatandaş yaralandı.

Çambaşı Yaylası'ndaki 80 odalı otelin kaba inşaatı tamamlandı!

Ordu'nun 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nın, yürütülen çalışmalarla Türkiye'nin önde gelen turistik merkezlerinden biri haline gelmesi amaçlanıyor. Bölgede kaba inşaatı tamamlanan 80 odalı, 120 yataklı otelin gelecek sezon açılması hedefleniyor.

Iglo Architects’in tasarladığı YC Inox fabrikasında inşaat çalışmaları hız kesmiyor!

Mimari tasarım süreci Iglo Architects tarafından sürdürülen, Tayvanlı çelik devi YC Inox’un Dilovası’ndaki 80 milyon dolarlık dev yatırımının inşaatına ihale sürecinin tamamlanmasıyla star verilecek. Projede 2021 yılının son çeyreğinde test üretimlerine geçilmesi hedefleniyor.

şölen çikolata inşaat sektörü Haberi

şölen çikolata inşaat sektörü

Şölen Çikolata, Yayla Yatırım ile gayrimenkul sektörüne adım attı. Yayla Yatırım, ilk projesinde İstanbul Güneşli Basın Ekspres Yolu üzerinde 17 dönüm arazi üzerine rezidans, mağaza ve ofis inşa ediyor. Projenin 2015 yılında tamamlanması hedefleniyor. 


17 dönüm arazi üzerine inşa edilecek Denge Güneşli, İstanbul'un yeni ticaret merkezi olarak konumlanan Güneşli Basın Ekspres Yolu'nda yer alıyor. Yayla Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, yeni bir sektöre adım atmaktan dolayı heyecanlı olduklarını ifade ederek, "Titiz çalışmalarla kurduğumuz Yayla Yatırım ile yolculuğumuza İstanbul'dan başladık. İstanbul'un önemli bir noktasında inşaat süren projemizle sektörün önemli bir oyuncusu olmaya hazırlanıyoruz. Bu süreçte bizim markalarımızın doğduğu ve tüm dünyanın kapılarını bize açan Gaziantep'in bizdeki yeri her zaman çok ayn olacak." dedi. 



Nurallah...