11 / 05 / 2024

SOLİS MİMARLIK İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ adres

SOLİS MİMARLIK İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ adres

Solis Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile bugün Kağıthane'de Güven Adıgüzel tarafından kuruldu.

1954 yılında Levent Mahallesi 3. kısım evleri için inşaat çalışmaları başlamış!

1954 yılında Türkiye Emlak Kredi Bankası tarafından yapılan duyuruda Levent Mahallesi 3. kısım evlerinin inşaat çalışmalarının başladığı belirtilmiş.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de A.Karım M.T.H. Shalabı, Mahmoud H.M. Hamıdo, Mustafa İbrahim ve Yasser Mohamed ortaklığında kuruldu.

Nüve Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Aytek, Serhat Aytek  tarafından kuruldu.

İdepa İdeal Geri Dönüşüm Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

İdepa İdeal Geri Dönüşüm Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Ali Muslu tarafından açıldı.

Destanlar Yıkım Hafriyat İnşaat Hırdavat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Destanlar Yıkım Hafriyat İnşaat Hırdavat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Bektaş Sınağ tarafından kuruldu.

Anka Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Anka Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi  Kadıköy’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz  Şahin ve Volkan Süllü  tarafından kuruldu.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Semi Yatırım Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Semi Yatırım Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Yılmaz, Erman Karaca ve Süleyman Sırrı Aydın ortaklığında kuruldu.

İkiaydın Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İkiaydın Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aydın tarafından kuruldu.

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Çolak tarafından kuruldu.

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Toker Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toker Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından kuruldu.

SOLİS MİMARLIK İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ adres Haberi

SOLİS MİMARLIK İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ adres


Solis Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile bugün Kağıthane'de kuruldu.


Solis Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK MÜHENDİSLİK İNŞAAT Her nevi resmi ve özel inşaat taahhüt dekorasyon plan-proje ve her nevi mimarilere özel bina ve turistik tesis inşaatlarının yapılması. Her nevi resmi ve özel kuruluşların projelerine katılmak ve ihale yoluyla ihale yoluyla inşaat taahhütlerinde bulunmak, her nevi bina, yol, köprü, baraj, boru hatlı her türlü inşaat yapılan, hafriyat ve alt yapı kanalizasyon inşaattan ile yol taahhütlerinde bulunmak. Her nevi konut, fabrika ve toplu konut inşaatlarının taahhütlerinde bulunmak her cinsten her neviden her türlü inşaatların yapımını gerçekleştirmek. Şirket her türlü inşaat yapabilme yapılmış olan inşaatların üzerinde gerekli tadilatları yapabilir. İnşaat ve inşaatla ilgili...