18 / 05 / 2024

soma da hala kömür üretimi yapılıyor mu

soma da hala kömür üretimi yapılıyor mu

Soma'da 301 madencinin hayatını kaybettiği Eynez Kömür ocağı ile Işıklar ve Atabacası maden ocaklarını işleten Soma Kömür İşletmeleri A.Ş., bugün öğleden sonra Soma'daki tüm üretimini durdurdu.

Faizsiz kredi kampanyası nedir? 5 bankanın açıkladığı detaylar belli oldu!

Yeni düzenlemeler ile birlikte kredi kartında nakit avans sayısı azalıp kredi faiz oranları da artıyor. Buna göre, bazı bankalar da hala düşük miktarlarda ve şartlara bağlı da olsa sıfır faizli kredi veriyorlar. Peki hangi bankalar faizsiz kredi veriyor?

Soma Belediyesi KDV'den muaf arsa, iş yeri ve arazi satacak!

Manisa İli Soma Belediye Başkanlığı, Manisa Soma'da yer alan arsa, iş yeri ve arazileri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkuller KDV'den muaf.

Manisa Soma'da 5 adet arsa ile 2 adet arazi KDV'den muaf satılıyor! 

Manisa ili Soma Belediye Başkanlığı, Manisa ili, Soma ilçesinde yer alan 5 adet arsa ile 2 adet tarla satılıyor. Peki Manisa'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Depremde sahibine ulaşamayan değerli eşyaların akıbeti beli oldu! O eşyalar…

Kahramanmaraş depreminde pek çok bina yıkıldı. Enkaz kaldırma ve depremzedeleri kurtarma çalışmaları da hala devam ediyor. Peki enkazdan çıkan değerli eşyalara ne olacak? İşte detaylar!

MediaMarkt'dan son dakika Samsung Galaxy A72 fiyatları! İnanamayacaksınız! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

2021 Mart ayında satışa çıkmış olmasına rağmen MediaMarkt'da hala en çok satılan ürünler arasında yer alan Samsung Galaxy A72 fiyatları merak ediliyor. Peki, A72'nin fiyatları MediaMarkt'da ne kadar? İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Manisa Soma'da 8.5 milyon TL'ye satılık 11 adet gayrimenkul!

Soma Bel İnşaat Maden Tarım Gıda Sağlık Emlak San. ve Tic. A.Ş., Manisa Soma'da yer alan 11 adet gayrimenkulü 8 milyon 551 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Asrın İşadamları Derneği'nden 103 emekli amiralin açıklamasına tepki!

Asrın İşadamları Derneği, 103 emekli amiralin açıklamasına tepki gösterdi. ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman, 103 emekli amiralin açıklamasıyla ilgili "Bu çağda hala darbe düşüncesi ile iktidarları hizaya çekmek ya da değişimini hayal etmek tam anlamıyla ilkelliktir" dedi.

Manisa'da 4 ilçede 275 ağır hasarlı konut var! 

Manisa Valiliği, Kırkağaç'ta, Akhisar'da, Saruhanlı'da ve Soma'da hasar tespiti çalışması yapıldığını açıkladı. 68 mahallede gerçekleştirilen hasar tespit çalışmasında 4 ilçede toplam 275 ağır hasarlı bina tespit edildi...

Gayrimenkul, Avrupa'da hala en iyi yatırım aracı!

PwC ile ULI tarafından hazırlanan Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2020 raporunun sonuçları açıklandı. PwC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Bayraktaroğlu, "Avrupa'da sektör liderleri, gayrimenkulün cazip ve talep gören bir yatırım alanı olmaya devam edeceği görüşünde" dedi...

Mina Başaran'ın öldüğü kazanın nihai raporu hala yok!

İran'da geçtiğimiz yıl Mart ayında meydana gelen 11 kişinin hayatına kaybetmesine neden olan iş jeti kazasının birinci yılı yarın doluyor. Kazayla ilgili sadece ön rapor açıklanırken nihai rapordan da hala haber yok.

Soma'da acele kamulaştırma kararı!

Soma'da 380 kV Soma Kolin TES - Tunçbilek Şalt EİH Projesi kapsamında bazı taşınmazlar acele kamulaştırılıyor...

Manisa Soma'da 4.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Soma Belediyesi, Kurtuluş Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 28 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Soma 301 Konutları teslim edildi!

Zorlu Holding'in Manisa'daki iki fabrikasının açılışı ve Soma'da Doğuş Holding tarafından yapılan 301 konutun teslimi gerçekleşti.

soma da hala kömür üretimi yapılıyor mu Haberi

soma da hala kömür üretimi yapılıyor mu

Soma'da 301 madencinin hayatını kaybettiği Eynez Kömür ocağı ile Işıklar ve Atabacası maden ocaklarını işleten Soma Kömür İşletmeleri A.Ş.'nin facianın ardından tüm faliyeti durdurulmuştu. Daha sonra şirketin sadece Işıklar Maden Ocağı'nda bir bölgede kömür çıkarmasına izin verildi. Bugün öğleden sonra da şirket Işıklar Maden Ocağı'nda üç vardiya halinde çalışan 1200 işçiye madeni kapattıklarını duyurup evlerine gönderdi. Soma Kömür İştetmeleri'nin bir yöneticisi DHA muhabirine konuyu doğruladı, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Enerji Bakanlığı'nın denetimleri sonucu Işıklar Maden Ocağı'nda 4. ayakta 30 metre uzunluğundaki bir alanda üretim yamamıza izin verilmişti. Biz de bir aylık çalışma sonunda burasını bitirdik. İki bakanlık anlaşıp işin devam etmesi konusunda izin veremedi. Bunun üzerine şirket de madeni kapatma kararı aldı" dedi.


Aynı yetkili, "İşçiler işsiz mi...