26 / 07 / 2024

soma şehitlerinin aylıkları bağlandı mı

soma şehitlerinin aylıkları bağlandı mı

Ölen madenci yakınlarına ev için 3 bölgenin uygun görüldüğünü belirten Ak Partili Vekili Özdağ, "Şuanda üç bölgenin zemin etütleri yapılıyor. TOKİ tarafından ev yapılarak 301 ölen madencimizin yakınına teslim edilecek dedi"...

Aile Bakanlığı'dan dul ve yetim aylığı açıklaması! Destek ödemesine zam...

Aile Bakanlığı tarafından kocası vefat eden kadınlar ve yetim kalan çocuklara yönelik destek ödemesi gerçekleştiriliyor. Bakanlık tarafından bu aylıkları alan vatandaşlarımız hakkında zam açıklaması yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika emekli aylığı açıklaması!

Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan ve adeta gündemden düşmeyen emekli aylıkları ile ilgili olarak bir son dakika açıklaması yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yaptığımız artış, enflasyon beklentisinin oldukça üzerindedir" dedi.

Zamlı evde bakım yardımı ve yaşlı aylığı resmen belli oldu! İşte hesaplara yatırılacak tutarlar!

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bu ay itibarıyla memur maaş katsayılarındaki artışa bağlı şekilde sosyal yardımların da artacağını dile getirerek pek çok kişi tarafından merakla beklenen yeni aylıkları açıkladı.

CHP'li Gamze Taşcıer'den emekli aylığı tepkisi: En düşük kira bedelini bile karşılamaktan uzak!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer'den milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen zamlı emekli aylığına tepki geldi. Gamze Taşçıer açıklamasında, emekli aylıklarının en düşük kira bedelini bile karşılamaktan uzak olduğunu söyledi.

Bakan Göktaş açıkladı! Yaşlı ve engelli aylıkları hak sahiplerinin hesaplarına yatırılmaya başlandı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, temmuz ayına ilişkin 2,7 milyar lira yaşlı ve 2,1 milyar lira engelli aylıkları olmak üzere toplam 4,8 milyar lira tutarındaki aylıkların hak sahiplerinin hesaplarına yatırılmaya başlandığını açıkladı.

Bakan Göktaş açıkladı! Yaşlı ve engellilerin haziran aylıkları hesaplara yatırıldı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, haziran ayına ilişkin toplam 4,8 milyar lira tutarındaki yaşlı ve engelli aylığının hesaplara yatırıldığını kaydetti.

SGK aylıklarında zaman aşımına dikkat edin!

SGK süresinde alınmayan aylık ve gelirler için genel olarak 5 senelik zaman aşımı uygulandığı kaydedildi. Buna göre, sigortalılar ve hak sahipleri, talepte bulundukları tarihten sonra beş sene geriye dönük aylık ve gelirlerini alabiliyor.

Yaşlı ve engelli aylıkları için son dakika müjdesi! Hesaplara 4,8 milyar TL yatırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı son dakika açıklamasında bu yılın mayıs ayına ilişkin 4,8 milyar Türk Lirası tutarındaki yaşlı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdıklarını müjdeledi. 

Yaşlı ve engelli aylıklarında bayram müjdesi: Resmen hesaplara yatıyor! Tam 4.8 milyar TL!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bayram öncesi yaşlı ve engelli aylıklarında beklenen müjdeyi verdi. Peki kime kaç TL yatacak? İşte o rakamlar... 

Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yattı! Hemen kontrol edin: Tam 4,8 milyar TL!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara yattığını bildirdi. Peki yaşlı ve engelli aylıkları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Yeni zamlı dul ve yetim aylıkları tek tek açıklandı! Hangi hisseye ne kadar maaş verilecek? Son dakika rakamlar!

Binlerce kişi son dakika zamlı dul ve yetim aylığının ne kadar olduğunu ve şartlarını merak ediyor. Peki hangi hisseye ne kadar maaş verilecek? İşte o rakamlar...

Zamlı dul ve yetim aylığı rakamlarına hemen bakın: Kim, kaç TL maaş alacak? İkramiye verilecek mi?

Emekli maaş zammına göre hesaplanan dul ve yetim maaşı farklı kriterlere göre değişiklik gösteriyor. Peki 2024 zamlı dul ve yetim aylıkları ne kadar oldu? Zamlı bayram ikramiyesi dul ve yetim aylığı alanlara da verilecek mi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Yaşlı ve engelli aylıkları farklarıyla birlikte hesaplara yattı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin!

Binlerce kişinin merakla beklediği yaşlı ve engelli aylığı Şubat ödemeleri hesaplara yatırıldı. Peki ne kadar yaşlı ve engelli aylığı yattı? İşte ayrıntılar...

soma şehitlerinin aylıkları bağlandı mı Haberi

soma şehitlerinin aylıkları bağlandı mı

TBMM Soma Maden Kazalarını Araştırma komisyonu Üyesi Selçuk Özdağ, Soma ile ilgili açıklamalar yaptı, muhalefeti eleştirdi.


Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Şehzadeler Belediye Başkanı Ak Partili Ömer Faruk Çelik'i ziyaret etti. Ziyaret sonrası basın açıklaması yapan Milletvekili Özdağ, Soma için ellerinden gelen çabayı sarf ettiklerini söyledi.

Kendisinin de bulunduğu 10 Ak Partili, 4 CHP'li, 2 MHP'li ve 1 HDP'li vekil olmak üzere 17 kişilik bir araştırma komisyonun kurulduğunu hatırlatan Özdağ, tamamlanacak raporun 3 ay sonra TBMM'ye sunulacağını kaydetti. 


ÖLÜM AYLIKLARI BAĞLANACAK 


Özdağ, facia sonrası düzenlenen yardım kampanyasında AFAD'ın 20 milyon, TOBB'un 16,5 milyon lira topladığını ifade etti. Ölen 301 madenciden 64'nün primi yetmediği gerekçesiyle emekli olamadığını belirten Özdağ, "Şimdi onu düzenliyoruz. Düzenlemeyle 64 kardeşimiz de emekli olacak" dedi. 


Ölen madencilerin sivil şehit kapsamına...