05 / 05 / 2024

somada ölen kişi sayısı

somada ölen kişi sayısı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, Soma'daki maden faciasında bugün itibarıyla 299 işçinin cesedine ulaşıldığını bildirdi. Bakan Yıldız, maden ocağında yeni bir yangının çıktığını belirtti.

Ölen kişinin ev kredisi borcunu kim öder?

Konut kredisi çekerek ev alan kişi hayatını kaybettiğinde kalan ödemelerin nasıl yapıldığı merak ediliyor. Peki, Ölen kişinin ev kredisi borcunu kim öder? İşte detaylar...

Ölen kişinin borçlarından mirasçı sorumlu mudur? 

Bir kişi vefat ettiğinde, borçları mirasçılara devredilip devredilmediği merak konusudur. Bu süreçde yasal düzenlemeler devreye girerek bazı yöntemler vardır. Peki ölen kişinin borçlarından mirasçı sorumlu mudur ve süreç nasıl işler? İşte mirasçıların borç ödeme durumları...

Tapu sorgulama! Ölen kişinin eski tapu kayıtları nasıl bulunur?

Tapu kaydı sorgulaması, miras paylaşımı konusunda bilinen işlemlerden biridir. Peki ölen kişinin kayıtlarına nasıl ulaşılır? İşte detaylar!

Ölen kişinin ölüm parası nasıl alınır?

Cenaze yardımı ya da cenaze ödeneği olarak bilinen ama halk arasında ölüm parası diye adlandırılan yardım parasına dair vatandaşlar pek çok soru sormaktadır. “Ölen kişinin ölüm parası nasıl alınır?” sorusu onlardan biridir.

Afyonkarahisar'da dolandırıcılık operasyonu: Sahte ilan yayınlayan 5 kişi tutuklandı!

Afyonkarahisar ve Denizli'de ev, arsa ve otomobil ilanlarıyla dolandırıcılık yaptığı öne sürülen toplamda 5 kişi tutuklandı.

Denizli Sarayköy’de 970 kişi arazilerinin tapularına kavuştu!

Denizli Sarayköy’de yürütülen arazi toplulaştırma çalışmasında bin 100 hektar alan tescil edildi ve 970 kişi tapularına kavuştu.

2019'da mülkiyet sorunları çözülen kişi sayısı TBMM'de!

2019 yılında mülkiyet sorunlarının çözülmesine yönelik işlemlerin hızlandırılması kapsamında yapılan çalışmalardan yararlanan kişi sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Denizli'de inşaattan iskele demiri çaldıkları iddia edilen 3 kişi tutuklandı!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesindeki inşaattan 70 bin lira değerinde iskele demiri çaldıkları öne sürülen 3 kişi tutuklandı...

Kars'taki arazi kavgasında 6 kişi öldü!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde iki aile arasında çıkan arazi kavgasında ölen 6 kişi için Çamyazı köyünde cenaze töreni düzenlendi.

İstanbul Çekmeköy'de sahte belgeyle arazi satan 2 kişi tutuklandı!

Çekmeköy'de bir kişiye ait araziyi sahte belgeler düzenleyerek, 3 milyon 500 bin liraya bir iş adamına sattığı öne sürülen 2 kişi tutuklandı.

Kartal'da deprem riskinden 15.961 kişi kurtarıldı!

Kartal Belediyesince sürdürülen deprem riskine karşı yaşam alanlarını yenilemek adına verilen mücadelede toplam 4005 bağımsız bölüm deprem riskine karşı yıkıldı ve 15.961 kişi için yeni yaşam alanlarının yapılmasına başlandı.

Kartal'da deprem riskinden 16 bin kişi kurtarıldı!

Kartal'da deprem riskinden 16 bin kişi kurtarıldı. Kartal Belediyesi’nce sürdürülen deprem riskine karşı yaşam alanlarını yenilemek adına verilen örgütlü mücadelede toplam 4005 bağımsız bölüm deprem riskine karşı yıkıldı

Kartal'da 15 bin 961 kişi deprem riskinden kurtarıldı!

Kartal Belediyesi’nce sürdürülen deprem riskine karşı yaşam alanlarını yenilemek adına toplam 4005 bağımsız bölüm deprem riskine karşı yıkıldı ve 15 bin 961 kişi olası depremde yıkılabilecek durumdaki evlerinden çıkarılarak yeni yaşam alanlarının yapılmas

somada ölen kişi sayısı Haberi

somada ölen kişi sayısı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Yıldız, Soma'daki maden faciasının ardından yer altında en fazla yer altında 3 işçinin olabileceğini, arama faaliyetlerinin devam edeceğini söyledi.


Bakan Yıldız, maden ocağında yeni bir yangının çıktığını belirterek, "Yaklaşık yarım saat 45 dakika oldu onu da kontrol altına almak lazım" dedi.


İşçiler 1600-1700 metreden çıkarıldı


6 işçinin 1600-1700 metreden çıkarıldığını, birinci bloktaki çalışmaların tamamen bitirildiğini, ikinci blokta da aramaların devam ettiğini anlatan Yıldız, şöyle konuştu:


"14 tespit işimizi inşallah kolaylaştıracaktır. 2 veya 3 tespitten sonra gerçek rakamlarımıza ulaşmış olacağız. Ama son kısımlarda daha ihtiyatlı konuşuyoruz. Çünkü bütün işlemleri bitirdikten sonra maden ocağının tamamı tekrar aranacak ve aile başvurularıyla karşılaştırılacak. Onların defin işlemleri de tamamlanmış olacak."


Çıkarılan 6 cesedin ailelerine gösterilip gösterilmediği yönündeki bir soru üzerine ise Bakan Yıldız, "Ailelerimizden bakanlar...