24 / 07 / 2024

somalı aileler ev verilecek

somalı aileler ev verilecek

Manisa'nın Soma İlçesi'ndeki faciada yaşamını yitiren 301 madencinin ailesine, iki ev müjdesini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın vermesi ardından, inşaatlar için çalışmalar hızlandırıldı. Somalı ailelere ikişer ev verilecek.

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Taksitli ev alma fırsatı geldi, son gün 23 Haziran!

TOKİ Başkanlığı, düşük gelir düzeyine sahip aileler için yeni bir konut projesinin tamamlandığını duyurdu. Başkanlık, önümüzdeki günlerde başvuruların başlayacağını da açıkladı. Ev sahibi olmak isteyen gelir seviyesi düşük vatandaşlara yönelik bu haberi duyurdu.

Hemen ev sahibi olun! Ayda 3.432 TL ödeyen 2+1 daireye sahip olacak!

Ev almak isteyen ancak mali durumundan alamayan vatandaşlara müjde. Dar gelirli aileler, aylık 3.432 TL'ye 2+1 daire sahibi olacaklar. İşte detaylar!

Ev alacaklara müjde! TOKİ Ağustos ayında başlatıyor

TOKİ, ev almak isteyenlerin imdadına koşmaya devam ediyor. Dar gelirli aileler için TOKİ’nin kampanyaları sürüyor. İşte detaylar!

Miras kalan ev için tapu harcı ödenir mi?

Miras, çoğu zaman aileler arasında büyük anlaşmazlıkların yaşanmasına neden oluyor. Özellikle ev paylaşımında anlaşmazlıklar gündeme geliyor. Peki, miras kalan ev için tapu harcı ödenir mi? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Boşanırken ev kimde kalır?

Boşanma kararı alan aileler mal paylaşımının nasıl olacağını ve evde kimin kalması gerektiğini araştırıyor. Peki, boşanırken ev kimde kalır?

Almanya'da kiralık ev bulmak zorlaştı!

Almanya'da konut sorunu gittikçe büyüyor. Büyükşehirlerde ev bulmakta zorlanan aileler kira bedelleri ile metrekare arasındaki farkın büyümesinden şikayetçi.

TOKİ'den 10 bin TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ'nin başlattığı yeni ev fırsatı ile beraber dar gelirli aileler ev sahibi olabiliyor. İşte 10.000 TL peşinat ile beraber; ikamet şartı olmadan ev sahibi fırsatı için başvuru şartları...

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan depremzede aileler için konteyner ev!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından, merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan ve civar illerde de hissedilen 6,8'lik depremden etkilenen aileler için konteyner ev gönderdi.

TOKİ 100 bin konut Ankara 2020 projeleri hangi ilçelerde?

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan 100 bin yeni konutla dar ve orta gelirli aileler ev sahibi olacak. Peki TOKİ 100 bin konut Ankara 2020 projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek.

2020 TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor?

2020 TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Hayata geçirilecek projelerle dar ve orta gelirli aileler ev sahibi olacak.

20 yıl vadeli düşük faizli konut kredisi 2019!

20 yıl vadeli düşük faizli konut kredisi 2019 detayları bu içerisinde açıklanacak ve dar gelirli ile asgari ücretli aileler ev sahibi olabilecek...

TOKİ'den dar gelirliye 345 lira taksitle ev müjdesi!

Dar gelirli aileler TOKİ'nin ucuza satışa sunduğu dairelerle ev sahibi olabiliyor. Toplam 280 bin konutu satışa çıkaran TOKİ'den 345 lira taksitle ev sahibi olunabiliyor.

Üniversiteliler ev sahibi oluyor!

Faizlerin yüzde 1’in altına düşmesi öğrenci velilerini harekete geçirdi. Öğrencinin 4 yıl boyunca ödeyeceği toplam kira tutarını hesaplayan aileler, kredi çekip ev alıyor.

somalı aileler ev verilecek Haberi

somalı aileler ev verilecek

Manisa'nın Soma İlçesi'ndeki faciada yaşamını yitiren 301 madencinin ailesine, iki ev müjdesini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın vermesi ardından, inşaatlar için çalışmalar hızlandırıldı. Konut projelerinden birinin TOKİ konutlarının yanına, diğerinin ise, fakülte yapılması planlanan Ege Linyit İşletmesi (ELİ) Sosyal Tesisleri'nin yanına yapılacağı açıklandı. Soma Kaymakamı Bahattin Atçı, inşaatların kısa süre sonra başlayacağını ve 1 yü içerisinde de ailelere dağıtılmasının planlandığını söyledi.

Geçen 13 Mayıs'ta, Soma Kömür İşletmeleri A.Ş.'ye ait ocaktaki yangında 301 madenci hayatını kaybetti. Türkiye'yi yasa boğan facia ardından devlet kurumları ve özel sektör, yardım için harekete geçti. Yaşamını yitiren madencilerin en büyük sorunlarından birisinin konut sıkıntısı olduğu, facia ardından yapılan araştırmalarda ortaya çıktı. Madencilerin ya aileleriyle kalabalık evlerde yaşamak zorunda kaldıkları ya da yüksek banka kredileriyle kendilerine bir daire...