30 / 04 / 2024

son kabine toplantısı sonuçları

son kabine toplantısı sonuçları

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından son kabine toplantısının ardından açıklanan, koronavirüsün ekonomiye etkisini hafifletmeye yönelik yeni tedbirler Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararları ile hayata geçti.

Konut sektöründe dengesiz fiyat hareketleri mercek altında! Çimento fiyatlarında inceleme devam ediyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son Kabine Toplantısı'ndan sonra yaptığı değerlendirmede, dengesiz fiyat artışlarına karşı otomotiv sektöründe olduğu gibi benzer uygulamaların gayrimenkul piyasasında da devreye alınacağını duyurmuştu. 

Öğrencilere vergisiz telefonda tarih belli oldu mu? ? 2023 vergisiz telefon satışında son dakika gelişmesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 Eylül'deki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası  vergisiz cep telefonu satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki Öğrencilere vergisiz telefon ne zaman verilecek? 2023 vergisiz telefon satışında son dakika gelişmesi!

Kabine toplantısı sonrası, Cumhurbaşkanı ekonomi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen önemli Kabine Toplantısı'na başkanlık etti. Bu kritik Kabine Toplantısı sonrasında, ulusa hitap eden Başkan Erdoğan, alınan kararları kamuoyuna duyurdu. Toplantıda ele alınan en önemli konulardan biri de ekonomi oldu.

SSK, Bağ-Kur, 4A ve 4B’liler için son dakika ek zam gelişmesi! Ek zam bekleyen emekliler acil bakın!

Emekli zammına yönelik son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. SSK, Bağ-Kur emekli aylığı zam oranları enflasyon oranlarına göre kararlaştırılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, son kabine toplantısının ardından memur ve emeklileri yakından ilgilendiren müjdeli açıklamayı yaptı.

Kabine toplantısı ne zaman? Masada hangi kararlar var?

Kabine toplantısının ne zaman yapılacağı araştırılıyor. Seçim vaadi olarak verilen öğrencilere vergisiz telefon, ev kadınlarına emeklilik, taşerona kadro gibi konu başlıklarının toplantıda gündeme gelmesi bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman? İşte detaylar...

Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan asgari ücret ve memur zammı müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası ekonomiye ilişkin milyonlarca insanı ilgilendiren önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, asgari ücret konusunda komisyonun çalışmalara başladığının altını çizerken, memur maaşı konusunda ise “Süreci yakında başlatıyoruz” dedi.

EYT'liler hemen siz de yapılandırmaya bakın! EYT'liler için son dakika fırsatı! Tam bu kadar ödenecek!

Milyonlarca vatandaşın dört gözle beklediği borç yapılandırma paketi bugün Kabine Toplantısı'nda masaya yatırılacak. EYT'liler hemen siz de yapılandırmaya bakın! EYT'liler için son dakika fırsatı! Tam bu kadar ödenecek!

Erdoğan'dan çiftçilere müjde! O ürünlerde indirime gidildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yılın son kabine toplantısını yaptı. Toplantıdan sonra açıklamalarda bulunan Erdoğan, Müjdeli haberleri peşi sıra açıkladı. Erdoğan yaptığı açıklamada: Gübre türlerinde yüzde 13'e varan, karma yemde de yüzde 5'e varan indirim yapılacaktır.'' dedi.

Asgari ücret zammında son viraj! Asgari ücret toplantısı sona erdi! İşte detaylar!

Asgari ücret zammının ne kadar olacağı merakla bekleniyor. Zammın oranını belirlemek için yapılan Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı bugün gerçekleştirildi. İşte detaylar!

EYT'de prim gün sayısı kaç olacak? İşte resmi açıklama!

EYT ile ilgili gelişmeler devam ederken bir son dakika açıklaması daha geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada EYT'de son durumu paylaştı.

Son dakika… Kadro bekleyen sözleşmeli personel ile ilgili karar çıktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada kadro bekleyen sözleşmeli personel ile ilgili kararı da açıkladı. Buna göre sözleşmelilerin kadroya geçişinde, 3 yıl bu statüde çalışmış olmaları şartı aranacak.

Kamudaki tüm sözleşmeliler bu haberi bekliyor! Bakan’dan son dakika açıklaması…

Kamudaki bütün sözleşmeli personelin kadroya alınacağı günü beklerken heyecanlandıran açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den geldi. Bakan Bilgin, kamudaki tüm sözleşmeli personeli kapsayacak düzenlemenin pazartesi günü kabine toplantısında ele alınacağını duyurdu.

Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Bakan Bilgin rakam için net konuştu

Türkiye’deki tüm çalışanlar, aralık ayında açıklanacak olan asgari ücret rakamına kilitlenmişken konu ile ilgili son açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den Kabine toplantısı sonrası geldi. İşte detaylar…

son kabine toplantısı sonuçları Haberi

son kabine toplantısı sonuçları

Kovid-19 salgının ekonomiye etkisini hafifletmeye yönelik yeni tedbirler hayata geçiyor. Kısa çalışma başvurularına ve işletmeciye KDV indiriminde uzatma gelirken esnafa 1000 lira destek ve 750 lira kira yardımı yapılacak. İşte detaylar...

*Kısa çalışma ödeneği kapsamında yeni başvuru tarihi 28 Şubat 2021’e uzatılırken, salgından etkilenen esnaf ve sanatkâra 3 ay boyunca aylık bin lira destek sağlanacak.

*İşyeri kira olan esnafa ise aynı süre zarfında büyük şehirlerde 750 lira, diğer illerde aylık 500 liralık kira yardımı yapılacak.

*Yolcu taşımacılığı, restoran, otel, sinema, berberlik gibi sektörlerde KDV indirimi de uzatılacak.

Ekonomiye destekte 2. dalga paketi olarak hayata geçirilen düzenlemeler özetle şöyle:

*Koronavirüs nedeniyle uygulanan kısa çalışma ödeneğinde süreler uzadı.

*31 Aralık 2020’ye kadar kısa çalışma ödeneğine başvuran işyerleri için ödeneğin süresi, 28 Şubat 2021’e kadar uzatıldı.