06 / 05 / 2024

Soner Metin

Soner Metin

Ataşehir'de devlet desteğiyle sıfırdan planlanarak İstanbul Uluslararası Finans Merkezinin oluşturulduğunu dile getiren Sheraton Grand İstanbul Ataşehir Genel Müdürü Soner Metin, yatırımların bu bölgeye yoğunlaştığını söyledi.

Soner Sesli Mimari Tasarım Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soner Sesli Mimari Tasarım Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sesli tarafından kuruldu.

Metin Gayrimenkul Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metin Gayrimenkul Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Metin tarafından kuruldu.

Soner Çetin: Temel atmada rekor kırdık!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yaptığı açıklamada ilçede temel atma da rekor kırdıklarını söyledi.

Soner Akpınar Tahincioğlu'ndan ayrıldı!

Daha önce SOYAK, Zorlu Gayrimenkul ve Eroğlu gibi piyasanın önde gelen gayrimenkul şirketlerinde görev yapan konut piyasasının eski yöneticilerinden Soner Akpınar, Tahincioğlu Gayrimenkul'den ayrıldı.

Soner Çetin: Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz!

Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında bir grup vatandaşlar bir araya gelen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz" dedi.

Soner Çetin'den Adanalı müteahhitlere uyarı!

Kentsel dönüşümde önceliğin Adanalı müteahhitlerde olduğunu söyleyen Akamder Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kentsel dönüşümü TOKİ haricinde, müteahhitlerinde yapması gereğini dile getirildi.

Soner Keleş'ten gözümüzden kaçan kampanya ve düzenlemeler!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Direktörü Soner Keleş, son 6 ayda konut satışlarını teşvik eden düzenleme ve kampanyaları 13 başlık altında hatırlattı ve değerlendirdi.

Soner Canözer, FU Gayrimenkul Bilgi İşlem Yöneticisi oldu!

Banka ve kurumlara sağladığı ipotek tesisi hizmetiyle sektörünün zirvesinde yer alan FU Gayrimenkul’un yeni Bilgi İşlem Yöneticisi Soner Canözer oldu.

Başak Soner: Konut fiyatları değerini yansıtmıyor!

30 Mart'ta gerçekleştirilen Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısına katılan TURYAP Yönetim Kurulu Üyesi ve Emlak Pazarı Genel Yayın Yönetmeni Başak Soner, konut satışında fiyatlardan bahsetti.

Metin Çelik: Isparta'da konuta talep var!

Isparta'da inşaat sektörünün başarılı isimlerinden Metin Çelik, sektördeki son gelişmeleri anlattı. Çelik, ''İnşaat sektörü, gerek Isparta gerekse Türkiye genelinde ekonominin yüzde 10'unu lokomotif olarak kaldırıyor'' dedi.

Soner Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soner Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Soner Armutlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gülcan Arslan ve Metin Anter evleri için alışveriş yaptı!

Aynı evde yaşamaya karar veren Gülcan Arslan ve sevgilisi Metin Anter yeni evleri için Akmerkez'de alışveriş yaptı.

Ahmet Metin Genç, Ortahisar projelerini anlattı!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcileri ile buluştu. Av. Ahmet Metin Genç, Ortahisar'daki projelerini anlattı.

Soner Metin Haberi

Soner Metin

Sheraton Grand İstanbul Ataşehir Genel Müdürü Soner Metin, 80 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen otellerinin, Sheraton'ın en üst segmentteki 25 otelinden birisi olduğunu belirterek, "Otelimiz, Sheraton oteller zincirini bünyesinde bulunduran Starwood Grubunun Türkiye'ye, Türk ekonomisine, iş dünyasına ve turizmine çok güvendiğinin en güzel örneği. Bunu kendileri de söylüyor." dedi.


Metin, Cevahir Yapı tarafından, Sheraton oteller zincirini bünyesinde barındıran Starwood Grubu ile yapılan anlaşma doğrultusunda, İstanbul'un finans merkezi olarak yükselişini sürdüren Ataşehir'de inşa edilen Sheraton Grand İstanbul Ataşehir ile ilgili AA muhabirine açıklamalarda bulundu.


Ataşehir'de devlet desteğiyle sıfırdan planlanarak İstanbul Uluslararası Finans Merkezinin oluşturulduğunu dile getiren Metin, yatırımların bu bölgeye yoğunlaştığını söyledi.


Metin, bölgede özellikle iş dünyasına yönelik inşa edilen otelin açılmasının lokasyon açısından çok doğu olduğunu kaydederek, "Bunu özellikle Starwood Grubu ile...