23 / 07 / 2024

Sonoafs iklimlendirme sesi

Sonoafs iklimlendirme sesi

Sessizlik günümüzde altın değerinde bir nimet olarak görülüyor. Modern yaşamın getirdiği günün telaşından ve stresinden uzaklaşmak için ihtiyaç haline gelen sessizliğin önemi her geçen gün artıyor.

İbis Hotel Merter'in iklimlendirme ihtiyacını Mitsubishi Heavy VRF karşılıyor! 

Form Şirketler Grubu ve Japon teknoloji devi Mitsubishi Heavy Industries’in işibirliğiyle kurulan Form MHI Klima Sistemleri, Merter’de yeni açılacak olan İbis Hotel’in iklimlendirme ihtiyacını karşılıyor...

Büyükyalı İstanbul'un iklimlendirme çözüm ortağı Daikin oldu!

Emlak Konut güvencesiyle  Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'un iklimlendirme çözüm ortağı Daikin oldu.

Koşuyolu Koru Evleri’nde Daikin VRV ile iklimlendirme konforu!

Daikin VRV sistemler, Koşuyolu Koru Evleri’ne de iklimlendirme konforu sağlıyor. Daikin, yeni projelerin iklimlendirme tercihi oldu.

Perfect Mühendislik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Danışmanlık Ve İklimlendirme San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Perfect Mühendislik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Danışmanlık Ve İklimlendirme San.Tic.Ltd.Şti. Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye ile bugün Furkan Kuşçu imzasıyla kuruldu.

Alc İklimlendirme Sistemleri Yapı Malzemeleri Organizasyon Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alc İklimlendirme Sistemleri Yapı Malzemeleri Organizasyon Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Bağcılar'da Sinan Uyanık imzasıyla kuruldu.

The Mandarins Acıbadem projesinde cep telefonu ile ev konforu!

Kadıköy’ün gözde rezidans projesi The Mandarins Acıbadem’de yer alan Sensehome teknoloji, iklimlendirme, havalandırma, aydınlatma ve güvenlik yönetimi gibi işleri akıllı telefonla uyumlu olarak yapma kolaylığı sağlıyor.

Aba Konut İnşaat İklimlendirme Havalandırma Metal Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aba Konut İnşaat İklimlendirme Havalandırma Metal Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sıddık Aba imzasıyla kuruldu.

S2OSB’nin ikonik yönetim binasında Daikin konforu!

Sakarya 2. OSB Yönetim Binası ve Konferans Salonu Projesi’nin de iklimlendirme tercihi Daikin’den yana oldu. Tasarımı BİNAA tarafından yapılan ikonik yapı, aynı anda ısıtma ve soğutma yapabilen VRV IV Heat Recovery sistemi ile yaz kış kesintisiz konfora kavuştu.

Pruva 34, Daikin'i tercih etti!

Marmara Denizi’ni ve yeşili kucaklayan bir proje olarak Bakırköy’de hayata geçirilen Pruva 34, iklimlendirme konusundaki tercihini Daikin Mini VRV sistemlerden yana yaptı

Mitsubishi Electric’ten yeni bir çevreci teknoloji hamlesi!

Dünyanın önde gelen teknoloji devlerinden Mitsubishi Electric, bir ilke imza atarak hibrid sistemleri iklimlendirme sektörüne kazandırdı.

Daikin Altherma, ısı pompalarında teknoloji lideri oldu!

Geliştirdiği çevreci ürün ve çözümlerle iklimlendirme sektörüne yön veren Daikin’in, dünyanın en çok tercih edilen ısı pompası Altherma 10. yaşını kutluyor.

DKM İnşaat, rotasını İran, ABD ve Avrupa'ya çevirdi!

DKM İnşaat, 2014 yılı Ar-Ge yapılanmasının ardından geçen yıl Tunex 'Darbe Sesi Yalıtım Membranı" üretirken, bu yıl da Rezonex 'Modüller Titreşim Alıcı' üretimine başladı.

Menemen'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Menemen'in Sesi İzmir Gazetesi'nin köşe yazarı Bayram Görer bugün köşesinde Menemen'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına yer verdi. Peki Menemen'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Sonoafs iklimlendirme sesi Haberi

Sonoafs iklimlendirme sesi

İyi ve rahat bir uyku için sessiz ve huzurlu bir ortama ihtiyaç var. Gürültü, konutlarda, okullarda, iş yerlerinde kısaca yaşamın olduğu her yerde asla istenmeyen bir olgu olarak karşımıza çıkıyor. Günümüzde gürültü kirliliğinin etkilediği tek şeyin tırmalanan kulaklar değil, genel sağlık ve mutluluk olduğu görülüyor.


Gürültü seviyesini önleyebilecek inovatif ürün sayısı her geçen gün artıyor. Sanayileşme, plansız kentleşme, hızlı nüfus artışı ve ekonomik yetersizlikler gibi nedenlerle yaşanan ses kirliliği psikolojik ve zihinsel pek çok rahatsızlığa davetiye çıkarıyor.


İklimlendirilen yapılarda karşılaşılan en büyük problem, hava akışıyla birlikte ortama taşınan sestir. Tek başına, iç ortamın iklimlendirilmiş olması konfor şartlarının tam manası ile yerine getirildiği anlamına gelmez. Ses seviyesinin yüksek olduğu, gürültülü ortamlarda konfor şartları yerine getirilmemiş demektir. İklimlendirilen ortamlara sesin taşınmaması için alınabilecek...