30 / 07 / 2024

sosyal medya gayrimenkul pazarlaması

sosyal medya gayrimenkul pazarlaması

Sosyal medya platformları gayrimenkulleri pazarlamanın yollarından biri oldu. Yaşayacak yeni bir ev arayan vatandaşlar, arayışlarını sosyal medya aracılığıyla yapıyor. Konut satın almayı düşünenler, genellikle dışarı çıkmadan, sosyal medya platformlarından aramalarını gerçekleşiriliyor.

Konut birim fiyatı bin 37 dolara yükseldi!

Şehir plancısı, gayrimenkul değerleme uzmanı Celal Erdoğdu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut birim fiyatının bin dolara yükseldiğini açıkladı. 

Konutu yüksek faiz vurdu! Konut değerinin yüzde 27'sine kredi kullanılırken, yüzde 73'ü nakit ödendi!

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ortalama bir konutun değerinin yüzde 27'lik kısmına kredi kullanılırken, yüzde 73'lük bakiyesinin nakit ödendiğini belirtti.

Ünlü gayrimenkul uzmanı arsa ve arazi alınması gereken bölgeyi 'Yakın gelecekte çok kıymetli hale gelecek' diye açıkladı

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için çok önemli bilgiler verdi. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Farklı şehirden gayrimenkul almak isteyenler dikkat! Telekonferans ile tapu satış işlemi nasıl yapılır?

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda telekonferans ile tapu satış işleminin nasıl yapıldığını anlattı. İşte Arif Güdül'ün o paylaşımı...

Yurt dışından ev almak isteyenler dikkat! İşte konut yatırımında gözde olan ülke ve şehirler!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut yatırımında gözde olan ülke ve şehirleri açıkladı. Peki konut yatırımında en gözde ülkeler hangileri?

Sosyal medyada dikkat çeken soru: Emekli olup da kirada evi olmayan tanıdığınız var mı?

Ocak ayından beri 10 bin TL olarak ödenen en düşük emekli maaşı, 12 bin 500 TL'ye yükseltildi. Sosyolog Lağrima isimli kullanıcı, sosyal medya hesabından 'Emekli olup da kirada evi olmayan tanıdığınız var mı?' sorusunu yöneltti. İşte gelen cevaplar...

Ünlü gayrimenkul uzmanından çarpıcı açıklama: Konut sektörünün yüzü bir süre daha gülmeyecek!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Konutta daha dip yok" diyerek, bir süre daha konut sektörünün yüzünün gülmeyeceğini söyledi.

'En basit hali ile söylüyorum' diyen gayrimenkul uzmanı arsa ve arazi yatırımı için öne çıkan şehirleri açıkladı!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 'En basit hali ile söylüyorum' diyerek, yatırım yapılacak illeri paylaştı.

Konut sorunu nasıl çözülür? Uzmanı 8 maddede açıkladı!

Konut sorunu her geçen gün giderek daha da büyürken, ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 8 madde sıraladı. Peki konut sorunu nasıl çözülür? İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Sosyal medya bu soruyu tartışıyor! Boş bir daire ile kiracılı daire satış fiyatı arasında yüzde kaç fark olur? 

Konut kredisi faiz oranlarının yükselmesi ile de vatandaşlar konuta erişmekte zorluk çekerken, binlerce konut aylarca ilan sitelerinde satılmayı bekliyor. Peki Boş bir daire ile kiracılı daire satış fiyatı arasında yüzde kaç fark var? Sosyal medya bu konuyu tartışıyor. İşte gelen yanıtlar...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt gayrimenkul sektöründe kayıt dışılığın önüne geçmenin formülünü açıkladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda gayrimenkul sektöründe kayıt dışılığın önüne geçmenin formülünü açıkladı. 

Emlak sektöründe indirimler havada uçuşuyor! 

Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında emlakçılar, müteahhitlerin sarı sitedeki gayrimenkul ilanlarının fiyatlarını düşürmeye başladıklarını belirterek, 200 bin -300 bin indirimlerin havada uçuştuğunu kaydetti.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Gayrimenkulün yatırım aracı olarak kullanılmasının önüne geçilmeli!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda gayrimenkulün yatırım aracı olarak kullanılmasının önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.

sosyal medya gayrimenkul pazarlaması Haberi

sosyal medya gayrimenkul pazarlaması

Sosyal medya platformları gayrimenkulleri pazarlamanın yollarından biri oldu. Yaşayacak yeni bir ev arayan vatandaşlar, arayışlarını sosyal medya aracılığıyla yapıyor. Konut satın almayı düşünenler, genellikle dışarı çıkmadan, sosyal medya platformlarından aramalarını gerçekleşiriliyor.

PropertyTR Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Boz, yazdığı kitabında; sosyal medya araçlarının, gayrimenkul pazarlamasına etkisini, sosyal medyanın sahip olduğu gücü ve sağladığı fırsatları da anlatıyor. 

Gayrimenkul sektöründe, pazarlama söz konusu olduğunda, eğrinin önünde olmak önem arz eder. Mesajın yayılmasında en iyi yöntem sosyal medya olur. Emlak pazarlamasında başarı için, sosyal medyanın nasıl kullanılacağı bilinmeli, işle ilgili deaylar incelenmeli ve satışlar böylece artırılabilir. 

Mülkünüzü Pazarlamak İçin Sosyal Medyayı Kullanın

Geçmiş zamanlarda kişiler satılık ya da kiralık konut aramalarını basılı medya aracılığıyla gerçekleştirirdi. Günümüzde ise insanlar, sosyal medyayı ve bloglar gibi diğer çevrimiçi araçları tercih ediyor. 

PropertyTR Yönetim...