13 / 05 / 2024

sosyete

sosyete

Doğuş Holding, Capri Palace’ın müdavimi 700 süper zengini de Türkiye’ye tatile getirecek...

Sosyetenin ünlü çifti Can Has ve Ahu Has, ev sahibine rayicin 10'da 1'i kira ödüyor!

Sosyete dünyasının tanınmış isimlerinden Can- Ahu Has kiracı olarak oturdukları konutun sahibiyle davalık olmuştu. Temmuz 2023'te boşatmaları gereken dairede hala oturan Has çiftinin, 1 milyon TL'lik evde 152 bin TL kiraya oturdukları için çıkmak istemedikleri gündeme geldi. 

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

Eddie Murphy’nin 12 milyon dolarlık evi satışta!

1986 yılında  başrolünde oynadığı “Sosyete Polisi” ve sonrasında ”Çatlak Profesör” filmleriyle ünlenen Eddie Murphy'in 12 milyon dolarlık evi görenleri büyülüyor. 

Gülse Birsel Bodrum'dan ev aldı!

Jet Sosyete’nin senaristi-oyuncusu Gülse Birsel, parasını gayrimenkule yatırdı. Oyuncu Bodrum'dan 5.5 milyon TL'ye yeni bir ev aldı.

Mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nun koleksiyonu tanıtıldı!

Mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nun tasarımıyla hayat bulan 'Nefes' adlı takı koleksiyonu, sosyete ve iş dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla Fransız Sararyı'nda tanıtıldı.

Ankara Mamak'a yeni moda merkezi!

Kentsel dönüşümle Başkent'in yükselen yıldızı olan Mamak büyük yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. Akbaba Moda Plaza ve Sosyete Pazarı açıldı.

Konyaaltı Çakırlar Sosyete Pazarı'nın temeli atıldı!

Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, Çakırlar Sosyete Pazarı’nda yaklaşık bir ay önce çıkan yangında kül olan 5 işletmenin yeniden inşası için esnafla birlikte temel attı. Başkan Böcek, kısa sürede esnafa daha kullanışlı tesisler kazandıracaklarını kaydetti.

Sosyete Bolu'da huzur buldu!

Cemiyet hayatının önde gelen çiftlerinden Ronit Gülcan ile Cem Hakko, önceki hafta sonu yakın dostlarını Kartalkaya yakınlarındaki Gövem Köyü'nde bulunan muhteşem manzaralı dağ evlerinde ağırladı.

New York’ta Sting’e komşu olmak isteyen Türkler kim?

Ünü Türkiye sınırlarını çoktan aşan iç mimar Şafak Çak Sting’in New York Walker Tower’daki evinin bir bölümünü tasarladı. Sting, Cameron Diaz, Gisele Bündchen gibi ünlüler daire satın alınca jet sosyete de gözünü buraya dikti...

Erkan Petekkaya, Acarkent'te Steak House açacak!

Erkan Petekkaya, oyunculuktan kazandığı parayı ticarete yatırıyor. Petekkaya, Acarkent'te Steak House açacağını açıkladı. Daha önce yine Acarkent'te Mes-et kasap dükkanı açan Petekkaya, Şişli'deki sosyete pazarıyla ticarete devam etmişti.

Sosyete mezarlığı nerede?

Sosyete mezarlığı nerede? Sosyete mezarlığı Ulus Mezarlığı nerede? Sosyete mezarlığında hangi ünlüler mezar yeri aldı? Sosyete mezarlığına nasıl gidilir? Sosyete mezarlığı nerede?.. İşte tüm bu soruların cevapları...

Ulus Mezarlığı harita üzerinde nerede?

Ulus'un Sosyete Mezarlığı da oldu. Yılmaz Ulusoy, Eşref Cerrahoğlu, Hüseyin Bayraktar, Uğur Ekşioğlu, İzzet Öz, Çapa Ailesi, Çarmıklı Ailesi'nin mezar yeri aldığı Ulus Mezarlığı harita üzerinde nerede? Ulus Mezarlığı'na nasıl gidilir?

Ulus Mezarlığı nerede?

Ulus Mezarlığı, halk arasındaki adıyla Sosyete Mezarlığı nerede? Ulus Mezarlığı harita üzerinde nerede? Ulus Mezarlığı adresi nedir? Ulus Mezarlığına nasıl gidilir? İşte Ulus Mezarlığının konumu ve ulaşım için yol tarifi...

sosyete Haberi

sosyete

İtalyan sosyete adası Capri’nin en lüks otelini alan Doğuş Holding, ortağı olan lüks turizmci Tonino Cacace ile hem Türkiye’de hem de yurtdışında büyüyecek. Doğuş, en ucuz odası 500 euro olan Capri Palace’ın müdavimi 700 süper zengini de Türkiye’ye tatile getirecek


Son dönemde yeme-içme ve turizm alanında yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Doğuş Grubu, dünya jet sosyetesini Türkiye’ye tatile getirmek için kolları sıvadı. Geçtiğimiz hafta İtalya’nın sosyete adası Capri’nin en lüks oteli Capri Palace’ın çoğunluk hissesini alan Doğuş Holding, otelin müdavimi olan 700 sosyeteye Türkiye’de tatil yaptıracak.


Doğuş Holding, 9 bankanın katılımıyla 3 yıl vadeli 160 milyon dolar ve 75 milyon euro tutarında sendikasyon kredisi anlaşması imzaladı. Törende soruları yanıtlayan Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, gelecek döneme ilişkin turizm planlarını anlattı....