19 / 05 / 2024

Soyak Holding2. Yenilikçi Markalar Zirvesi

Soyak Holding2. Yenilikçi Markalar Zirvesi

Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk 4 Nisan’da Eduplus tarafından düzenlenen 2. Yenilikçi Markalar Zirvesi’nde ‘Pazarlama Yönetiminde Yeni Dünya Trendleri’ konulu panele konuşmacı olarak katıldı

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Karaca tarafından kuruldu.

Samsung, Mobil OLED Ekranında Yenilikçi Bir Adım Atıyor: Kalp Atış Hızını Ekrandan Ölçebilecek Teknoloji!

Samsung Display, yerleşik parmak izi okuyucu ve kalp atış hızı sensörüne sahip dünyanın ilk mobil OLED panelini sunarak, akıllı telefon ve tabletlerde tasarımı basitleştirmeyi hedefliyor. Bu yenilikçi ekran teknolojisi, biyometrik kimlik doğrulamadan kalp atış hızı ölçümüne kadar çeşitli sağlık ölçü

Yenilikçi elektrik motoru ve yüksek performansıyla BMW iX3 bayilerde

Tamamen elektrikli bir SUV olan iX3, geleneksel içten yanmalı bir motor yerine elektrikli bir güç aktarma sistemi kullanır. Bu, sıfır emisyon sağlar ve çevreye daha az zarar verir. Elektrikli motoru sayesinde yüksek performans sunar ve hızlanma yetenekleri iyidir. 17 Mayıs 2023 fiyat listesi

Yenilikçi tasarımıyla Huawei Mate X3 Türkiye'de satışta:  Katlanabilir telefon dünyasına yeni bir soluk!

Huawei'nin katlanabilir telefonu Mate X3, Türkiye'de sonunda satışa sunuldu. Uzun süredir merakla beklenen bu telefonun özellikleri ve fiyatı da artık belli oldu. Türkiye'de Huawei Mate X3'ü satın almak isteyenler için seçenekler mevcut.

Bütçe dostu Realme C21 Nisan fiyatı merak ediliyor! İşte 26 Nisan 2023 fiyat listesi

Hepsi Burada'nın Nisan ayı kampanyası içinde 'Realme C21Y' modeli bulunuyor. Realme C21, yenilikçi özellikler sunmasa da, uygun fiyatlı bir telefon olarak bütçe dostu olması ile tercih edilen bir modeldir. peki 26 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Dijital göstergesi ile sizi şaşkına çevirecek elektrikli ankastre ocaklar Siemens'te! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

17 adet güç kademesine sahip Siemens elektrikli ankastre ocak mutfakta yaşamı kolaylaştıran yenilikçi ürünler arasına girmektedir. Ankastre ocak pişirme ve ısıtma ihtiyaçlarını pratik bir şekilde karşılar.

Beko Ocaklı Fırın 8.889 TL! Özellikleri neler ? En ucuza nerden alınır ? İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfağımda hem ocağım hemde fırınım olsun diyenler ev hanımları dikkat bu haber sizi yakından ilgilendiriyor! Beko yenilikçi teknoloji ile tasarlanmış hem ocak hemde fırın olan ürününü müşterilerinin beğenisine sunuyor. İşte ürün hakkında merak edilenler ve fiyat listesi

LG 8 Programlı Bulaşık Makinesi'nde yok artık dedirten indirim kampanyası! İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesini yenilemek isteyenlere kaçırmak istemeyecekleri indirim fırsatı LG de. Bir çok yenilikçi programa sahip LG 8 Programlı Bulaşık Makinesi 14 kişilik kapasiteye sahiptir. İşte ürünün özellikleri ve fiyat listesi..

Bosch'un 9 kilo kapasiteye sahip çamaşır makinesi ne kadar? İşte Bosch çamaşır makinesi 3 Şubat fiyat listesi

Çamaşır makinesine ihtiyacı olanlar için Bosch, 16 farklı lekenin kolayca çıkmasını sağlayan teknolojiye sahip çamaşır makinesini 9 taksit imkanıyla tüketicinin beğenisine sunuyor. Bosch çamaşır makinesi yenilikçi teknolojisiyle de ön plana çıkıyor. İşte indirimli fiyatıyla Bosch çamaşır makinesi..

Ünlü bankadan müşterilerine ‘flaş’ çağrı! Yenilikçi iş fikri olanlara 100 bin TL ödül verecek!

Katılım bankacılığı alanında hizmet veren Kuveyt Türk, inovatif iş fikri olanlara çağrıda bulundu. Yenilikçi fikir ve önerileri olan ve dereceye giren ilk 3 kişiye toplamda 100 bin lira ödül verecek. Başvuru detayları haberimizde…

Gençlere müjde! Yenilikçi iş fikri olanlara 450 bin TL destek!

Kendi işini kurmak isteyen veya inovatif bir iş fikri olan gençlere özel bir bankadan müjdeli haber geldi. 19 Ocak 2023 tarihine kadar başvuru yapanlar 450 bin liraya varan sermaye desteğinden yararlanacak. Başvurmakta geç kalmayın!

BMW X1 fiyatlarına bu ay zam geldi mi? BMW X1 kaç TL? İşte 28 Ekim 2022 fiyat listesi...

LED sinyal lambaları, akıllı acil durum çağrısı, şehir içi fren fonksiyonlu yaklaşma kontrolü, sürüş asistanı gibi özellikleriyle sürücüleri cezbeden BMW X1, atletik tasarımı, çevikliği ve yenilikçi teknolojileriyle de dikkat çekiyor. Peki BMW X1 fiyatlarına bu ay zam geldi mi? İşte 28 Ekim 2022 fiy

Sucuk yapma makinesinden ısıtan buzdolabına yenilikçi ürünler! Amazon’un 5 Ekim 2022 tarihli fiyat listesi

Tüm dünyaya ürün çeşitliliği sunan ve Eylül 2018’de Türkiye pazarına giren e-ticaret platformu Amazon yeni kampanya fırsatlarını duyurdu. Amazon Türkiye ürünlerini derledik.

Soyak Holding2. Yenilikçi Markalar Zirvesi Haberi

Soyak Holding2. Yenilikçi Markalar Zirvesi


Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk 4 Nisan’da Eduplus tarafından düzenlenen 2. Yenilikçi Markalar Zirvesi’nde  ‘Pazarlama Yönetiminde Yeni Dünya Trendleri’ konulu panele konuşmacı olarak katıldı. Çelenk Konuşmasında yeşil binaların pazarlanmasından konut sektöründe sosyal medya kullanımına kadar pek çok konuya değindi.


Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde öncü projelere imza atan Soyak Holding’in Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk, Eduplus tarafından düzenlenen 2. Yenilikçi Markalar Zirvesi’ne konuşmacı olarak katıldı. Pazarlama Yönetiminde Yeni Dünya Trendleri konulu panelde,  Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk, çevre dostu bina ya da kamuoyunda bilinen adıyla yeşil binalar ve pazarlaması hakkında, yeşil binaların tüketiciye ve topluma faydaları, tüketicilerin beklentileri ve pazarlama odaklı sosyal medya konularında ufuk açıcı bir konuşma yaptı.


Çelenk, yeşil binalar konusunda...