03 / 05 / 2024

soyak ödül grupları

soyak ödül grupları

Soyak, gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde güven ve kalitenin temsilcisi olmaya devam ederken, satış ekibinde başarı gösterenleri motive etmek için kurduğu 3 ayrı kulüple çalışanlarını ödüllendiriyor

Soyak Kristalkule'ye International Architecture Awards 2016’dan ödül!

Dünyanın en büyük ve en kapsamlı küresel mimari ödül programı olarak tanımlanan International Architecture Awards 2016’da Soyak Kristalkule ödüle layık görüldü.

Soyak'ın şirketine İhracat Şampiyonu ödülü!

Soyak Holding şirketlerinden Trakya Döküm’ün dış ticaret şirketi olan ERKU, ‘Demir Çelik Döküm Eşyaları’ kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Sign of the City Awards’tan Soyak'a 4 ödül!

Soyak; Soyak Park Aparts, Soyak Siesta Oxygen ve Soyak Elite Club projeleri ve sosyal sorumluluk projesi Soyak Akıllı Yıldızlar’la 4 ödülün sahibi oldu.

Soyak Akıllı Yıldızlar'a ödül!

Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi, bu yıl 6. Kez düzenlenen KSS Pazaryeri Etkinliği’nde “Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Çözümü Büyük Ödülü”nün sahibi oldu.

Soyak'a Sign of the City Awards'tan 3 ödül!

Sign of the City Awards'ta 3 ödül kazanan Soyak. ekip olarak sahbeye çıkarak başarılarını kutladı. Soyak En İyi Rezidans (Tamamlanan), En İyi Pazarlama Kampanyası (Devam eden) ve En iyi Müstakil Konut Projesi (Devam eden) dallarında ödüle değer görüldü.

Soyak 3 ödül birden kazandı!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen Sign of the City Avvards'ta Soyak; Soyak Siesta Blue, Soyak İzmir izmir, Soyak Soho projeleriyle 3 ödül birden kazandı.

Soyak, Sign of the City Awards’ta 3 ödül birden kazandı!

Sign of the City Awards’ta Soyak; Soyak Siesta Blue, Soyak İzmir izmir, Soyak Soho projeleriyle 3 ödül birden kazandı. 7 kategoride 6 projesiyle finale kalan ve 3 ödülle yarışmada en fazla ödüle sahip olan Soyak geceye damgasını vurdu.

Erku, ihracatın yıldızları ödülünü aldı!

İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB), Soyak şirketi olan Erku'ya ödül verdi

Vestel tasarım ödülüne layık görüldü!

Vestel, tasarım yönetimi yarışması Design Management Europe'da (DME) büyük ödülü kazandı. Tasarımın rolünü değerlendiren DME jürisi, Vestel'i büyük ödüle layık gördü  

Kaya İzmir Thermal & Convention Oteli ödül getirdi!

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (İZSİAD) düzenlediği İzmir'e katkı ödülünün bu yılki sahibi Kaya Holding oldu. İzmir Arena'da gerçekleştirilen ödül törenine zmir iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri ile İZSİAD üyeleri katıldı

Ankara Hamamönü turistik destinasyon ödülü aldı!

Altındağ Belediyesinin başlattığı restorasyon çalışmalarıyla çekim merkezi haline gelen ve 2011 Avrupanın seçkin turistik destinasyonları yarışmasında Türkiye birincisi seçilen Hamamönü, ABden ödülünü aldı

İlbak Holding Newada projesi ile Londra'da tasarım ödülü aldı!

İlbak Holding bünyesindeki ML Yapı, ilk projesi "Newada" ile İngilterenin başkenti Londrada düzenlenen "Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri" töreninde, Avrupada en iyi tasarım ödülünü aldı

İstanbul'daki üç restorana mükemmeliyet ödülü!

Amerikada yayınlanan Wine Spectator dergisi, üç İstanbul restoranını şarap servisinde mükemmeliyet ödülüne layık gördü. Listede Türkiye ilk kez yer aldı...

soyak ödül grupları Haberi

soyak ödül grupları

Her ay satış rakamlarına göre 100’ler Kulübü’ne girenlere bronz, 300’ler Kulübü’ne girenlere gümüş, 500’ler Kulübüne girenlere ise altın rozet takan Soyak, en iyi performansı göstereni tatile yollarken diğer kulüp üyelerine de çeşitli hediyeler dağıtıyor.


Soyak, mükemmellik modelini temel alan stratejisiyle iş süreçlerinde başarılı uygulamalara imza atmayı sürdürüyor. Her şeyin hesaplanıp, ölçülebildiği bir sistem ve çalışanlarla ilişkilerin yüksek seviyede sürdürüldüğü bir çalışma modelinin başarı ve mükemmeliyeti beraberinde getirdiğine inanan Soyak, gerçekleştirdiği performans değerlendirme çalışmaları ile üstün başarı gösteren çalışanlarını ödüllendiriyor. Her ay satış performanslarına göre başarı rozeti takılarak ödüllendirilen çalışanlar satış rakamlarına göre şirket içerisinde kurulan 100’ler, 300’ler ve 500’ler Kulüplerine dahil olarak çeşitli hediyeler kazanma imkanı buluyor. 



En iyi satış performansını yakalayan Soyak çalışanı 500’ler Kulübü’nde altın rozet ve iki kişilik...