02 / 05 / 2024

Söz Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Söz Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Söz Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 26 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de, Sinan Özkan Müdürler Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Sönmez tarafından kuruldu.

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gül tarafından kuruldu.

Merse Proje İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Merse Proje İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Işık ve Semih Dilek ortaklığında kuruldu.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Cingöz tarafından kuruldu.

Ceda Proje İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ceda Proje İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Yağmur Tandoğan tarafından kuruldu.

Keskin Design Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Design Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Özçelik ve Meryem Keskin tarafından kuruldu.

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çiçek tarafından kuruldu.

Yıltaş Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yıltaş Proje İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Taşkın ve Z.Ubeydullah Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Sdc Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sdc Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Sümeyye ÇAmur tarafından kuruldu.

Şef Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Şef Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Şefik Halitoğulları tarafından kuruldu.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Es Söz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Söz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Sunar tarafından kuruldu.

Söz Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Söz Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Söz Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye bedeli ile 26 Şubat 2015'te, Sinan Özkan Müdürler Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Söz Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1- Her türlü mimari projelerinin hazırlanması, kontrollük, proje denetim, müşavirlik, mühendislik ve danışmanlık hizmetleri yapmak, 2- Her türlü Restorasyon, Mimarlık, elektrik, elektronik ve elektromekanik, inşaat mühendisliği, haritacılık, Şehir planlama, trafik ve ulaşım mühendisliği ve su mühendisliği hizmetleri  vermek, bu iştigal alanlarında gerekli alt yapı ve üst yapı sistemlerini oluşturmak, alan planlaması, iskan rehabilitasyonları, yeniden uyarlamalı gelişim projeleri, sismik ve iyileştirme programları, afet sonrası ıslah programları, çevre düzenleme ile peyzaj projeleri ve görüntülü sunumlar hazırlamak. 3- Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel kişi/kişiler ve/veya...