02 / 05 / 2024

sp notları

sp notları

S&P'den yapılan yazılı açıklamada, Rusya'nın kredi notu ve görünümünün "BBB-" olarak korunduğu bildirildi. Bu karara gerekçe olarak, ülkenin güçlü net dış varlık pozisyonu ve düşük kamu borcu gösterildi.

Vestel’de SP 313-AG Su Sebili vade farksız 9 taksitle satışta!

Sıcak yaz günlerinin en çok aranan ürünlerinden olan su sebili, havaların ısınmasıyla insanlar tarafından en çok araştırılan cihazlar arasındaki yerini aldı. Vestel ise SP 313-AG Su Sebili’ni vade farksız 9 taksit imkânıyla satışa sundu.

30. yıl özel seri Honda CBR1000RR-R Fireblade SP 28 Ekim 2022 fiyat listesi!

Yollar yerine pistler için geliştirilen Honda CBR1000RR-R Fireblade fiyatları ne kadar? İşte Honda CBR1000RR-R Fireblade SP 28 Ekim 2022 fiyat listesi...

Karanlığın Hızı Yamaha MT-10 SP fiyatları ne kadar? İşte Yamaha MT-10 SP 27 Ekim 2022 fiyat listesi!

Karanlığın Hızı olarak tanıtılan Yamaha MT-10 SP fiyatları ne kadar? İşte Yamaha MT-10 SP 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Axpo Polska Sp Zoo İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axpo Polska Sp Zoo İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Palaz tarafından kuruldu.

Yamaha MT-09 SP ile karanlığa meydan okuyun! Yamaha MT-09 SP 25 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Japonya'nın Karanlık Ruhu asla uyumaz" felsefesi tüm Yamaha MT modellerinin arkasındaki ilham kaynağı olan Yamaha MT-09 SP ile karanlığa meydan okuyun! İşte Yamaha MT-09 SP 25 Ekim 2022 fiyat listesi...

Karanlıktan çıkan en son şaheser Yamaha MT-09 SP 21 Ekim 2022 fiyat listesi!    

Karanlıktan çıkan en son şaheser olarak lanse edilen Yamaha MT-09 SP fiyatları ne kadar? İşte Japonya'nın Karanlık Ruhu Yamaha MT-09 SP 21 Ekim 2022 fiyat listesi....

Yamaha sevilen modeline zam yaptı! İşte Yamaha MT-10 SP’nin 8 Ekim 2022 fiyat listesi…

Yamaha MT-10 SP’nin kaç lira oldu? Yamaha MT-10 SP alınır mı? İşte, Yamaha MT-10 SP’nin 8 Ekim 2022 fiyat listesi…

Gayrimenkul fiyatları neden yükseliyor? GISP, artışları inceliyor! 

GİSP Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Başkanı Şükrü Cem Akçay, gayrimenkul fiyatlarındaki artışın sebeplerini açıkladı. İşte o sebepler...

Sp Hafriyat İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sp Hafriyat İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  200 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Uzun tarafından kuruldu.

Eu Scrap Sp Zoo Hurda Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eu Scrap Sp Zoo Hurda Metal Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duvarcı tarafından kuruldu.

Sp Konsept Gayrimenkul Tasarım Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Sp Konsept Gayrimenkul Tasarım Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Coşkun ve Arif Sabri Özdemir ortaklığında kuruldu.

Beykoz'un imar plan notları yargıdan döndü!

Beykoz Çiğdem Mahallesi’nde Hasan Başkaya ve 131 kişinin bir araya gelip açtığı imar planı notları davası yargıdan döndü...

Covid-19 salgını kredi notlarını olumsuz etkileyecek!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Coronavirus (Covid-19) salgını ve petrol fiyatlarındaki şokun kredi notlarını olumsuz etkileyeceğini duyurdu.

sp notları Haberi

sp notları


Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard and Poor's (S&P), Rusya'nın "BBB" olan kredi notunu ve negatif olan not görünümünü teyit etti. 


S&P'den yapılan yazılı açıklamada, Rusya'nın kredi notu ve görünümünün "BBB-" olarak korunduğu bildirildi. Bu karara gerekçe olarak, ülkenin güçlü net dış varlık pozisyonu ve düşük kamu borcu gösterildi.  


"Yaptırımlar artarsa kredi notu düşebilir"


Buna karşın, Rusya'ya uygulanan yaptırımların artması durumunda ülkenin kredi notunun düşürülebileceği uyarısı yapıldı. S&P, ayrıca esnek döviz kuru rejiminin zayıflamasının da kredi notu üzerinde baskı yaratacağını vurguladı.  


Öte yandan, açıklamada Rusya'nın yatırım ortamı ve ekonomik büyüme beklentilerinin iyileşmesinin kredi görünümünü "durağana" yükseltebileceği belirtildi.  


"Ukrayna ile sorunların çözülmesi Rusya ekonomisini olumlu etkileyecek"


S&P, Rusya ekonomisinin 2014-2017 yılları arasında yıllık yüzde 1 oranında büyümesini beklediğini kaydederken, ülkenin dış varlık pozisyonu ve...