08 / 05 / 2024

Spil Dağı turizmi

Spil Dağı turizmi

Manisa'da bulunan Spil Dağı cazibe merkezi olacak. Doğa Koruma Milli Parklar 4. Bölge Müdürü Rahmi Bayrak, "Ülkenin en modern altyapısı olan milli parkı projesini tamamladık" dedi.

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Kübra Sarıdaş tarafından kuruldu.

Clinic Prime Sağlık Turizmi Ve İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Clinic Prime Sağlık Turizmi Ve İşletmeleri Limited Şirketi Bağcılar'da Çağdaş Armağan tarafından kuruldu.

Konya Mevlana Bölgesi'ndeki dönüşüm turizmi canlandıracak!

Konya Mevlana'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ,kentsel dönüşüm bölgede turizmi canlandıracağını dile getirdi. 

Clineca Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

Clineca Sağlık Turizmi Anonim Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Seçkin Kumru, Arif Eren Akarvardar tarafından kuruldu.

Antalya'da arsa avcılarından akılalmaz tuzak! 

Antalya'da sağlık turizmi alanında faaliyet gösteren iş insanı Tuncay Küçükyılmaz,  arsa avcıları tarafından tam dört kez dolandırıldı. Antalya’da bulunan piyasa değeri 50 ile 30 milyon TL'yi almak isteyen iş insanı dolandırıcılardan bir türlü kurtulamadı. 

İspanya'da 1200 otel satışa sunuldu!

Koronavirüs salgını nedeniyle turizmi en ağır darbe yiyen ülkelerden olan İspanya'da krizin her gün yeni bir boyutu gözler önüne seriliyor. İspanya'da 1.200 otel satışa sunuldu ve alıcısını bekliyor...

Deluxe Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Deluxe Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Limited Şirketi Üsküdar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Şahin, Ceyhun Güney ve Şenol Sevinç ortaklığında kuruldu.

Manisalı üç arkadaş koronavirüsten korunmak için ağaç ev yaptı!

Manisa’da üç arkadaş, koronavirüs salgınına karşı önlem almak amacıyla Spil Dağı Milli Parkı’ndaki arazilerine ağaç ev yaptı.

Medical Promise Sağlık Turizmi Hizmetleri Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Medical Promise Sağlık Turizmi Hizmetleri Danışmanlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Sulocevizci ve Mustafa Mücahit Gümüş ortaklığında kuruldu.

Bursa'da sağlık turizminde hedef 20 milyar dolar! 

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Bursa Şubesi tarafından düzenlenen ‘Bursa’da Sağlık Turizmi’ konulu yuvarlak masa toplantısında Türkiye'nin sağlık turizmi incelendi. Toplantıda hedefin 20 milyar dolar seviyelerine ulaşmak olduğu bildirildi. 

Clinicwest Sağlık Turizmi Limited Şirketi kuruldu!

Clinicwest Sağlık Turizmi Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Aydın ve Mutlu Dikmen ortaklığında kuruldu.

Güneydoğu’ya turizm yatırımı yapana teşvik!

Turizm Bakanı Kurtulmuş, "Güneydoğu’da turizmi güçlendirmekle ilgili teşviklerimiz var. Yeter ki yatırım yapacak insanlar çıksın" dedi.

Araplar Bandırma'da gayrimenkul yatırımı yapmak istiyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Kafaoğlu: "Arap iş adamları gayrimenkul ve sağlık turizmi alanında yatırım yapmak istiyorlar. Moritanyalı bir iş adamı da maden konusunda yatırım yapmak istiyor" dedi. 

Spil Dağı turizmi Haberi

Spil Dağı turizmi

Spil Dağı Milli Parkında yapımı süren çalışmalar hakkında AK Parti Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Selçuk Özdağ ve Muzaffer Yurttaşa bilgiler veren Bayrak, 1968de 6 bin 694 hektarlık alanda oluşturulan Spil Dağı Milli Parkının 46yıl sonra imar planına ve altyapıya kavuştuğunu, 2 yıllık çalışmayı sağlanan ödenekler sayesinde bir yılda bitirdiklerini söyledi. 


Bayrak, yıkılan bungalov tipi evlerin yerine 42 konuk evinin kasım ayı sonunda bitirileceğini belirterek, "Bu kış mevsiminde misafir ağırlamaya başlayacağız. 2008 yılında başlanan imar planının yapımı 2011 yılında bitirildi ve kabul edildi. Biz de 3 yıldır bu projenin altyapısını takip ettik. Ülkenin en modern alt + yapısı olan Milli parkı projesini tamamladık." Daha önce parkta otel yapımı için ihaleye çıkılmasına rağmen altyapı yetersizliği nedeniyle ihaleye katılımın olmadığını hatırlatan Bayrak, sözlerini...