27 / 04 / 2024

spor alanları dumansız hava sahası

spor alanları dumansız hava sahası

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, spor alanlarında tütün ve mamullerinin tüketilmesi yasağının genişletilmesi için çalışma başlatacaklarını söyledi. Kılıç, son dönemde yeni bir uygulamayla cami avlularında sigara içilmesinin yasaklandığını hatırlattı.

Bakan Kurum: Sadece bina inşaa etmeyeceğiz! Bu coğrafyayı yeniden ayağa kaldıracağız

Bakan Murat Kurum, "Deprem bölgesinde sadece bina inşa etmeyeceğiz" dedi ve ekledi: "O şehrin ruhunu da yansıtacak yaşam alanları yapacağız. Tarihi, sanatı, kültürü ve doğasıyla bu coğrafyayı tekrardan ayağa kaldıracağız."

İBB'den 10 okula daha yeni spor salonu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, halkın ihtiyaç duyduğu modern, nitelikli ve ulaşılabilir spor alanlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. İnşaatı tamamlanan 10 spor salonu, yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerin ve İstanbulluların kullanımına açılacak.

Gökova Körfezi'nde 104 milyon TL'ye satılık ada! 

Muğla Marmaris'teki ünlü turistlik mahallesi Çamlı'da bulunan Gelibolu Adası, 15 milyon dolara (104 milyon TL) satılıyor. Adanın 35 bin metrekare yüz ölçümü olduğu ve spor alanları ve günübirlik kullanıma yönelik tesislerin yapılabileceği ifade edildi...

Sanayi alanları 'yatay yapılaşma' için şehrin dışına taşınacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Yatay mimari için şehirlerde yer yok" değerlendirmelerine katılmadığını ifade ederek, "Artık şehrin içinden çıkması gereken sanayi alanlarımız var. Bu alanları taşıyacağız." diye konuştu....

Beykoz Soğuksu Gençlik Merkezi 2020'de açılacak!

Beykozlu gençlere kültür-sanat, eğitim ve spor alanlarında hizmet verecek olan Soğuksu Gençlik Merkezi’nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Mehmet Aktaş: Şırnak'ta çok sayıda okul inşa ediliyor!

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, ''Çok sayıda okul inşaatımız şu anda devam ediyor. Spor alanları yine parklar, ailelerinizle gidebileceğiniz parkların sayısını her geçen gün artırmamız lazım'' dedi.

Büyükada'ya 4 bin 600 metrekarelik spor tesisi kurulacak!

Seçim çalışmaları kapsamında Büyükada'ya giden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, ''Adalar-Bakırköy hattı tekrar kurulacak, hayırlı uğurlu olsun. Adalar'dan Büyükada'dan Maden Mahallesi'ne spor tesisi yapacağız'' diye konuştu.

Kartal'ın tüm mahallelerine spor tesisi sözü!

Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, ''Tüm mahallelerimizde spor tesisleri olması gerektiğini düşünüyoruz. Gerekli yerlere spor tesisi inşası için planlarımız hazır” diye konuştu.

Sivas Millet Bahçesi açıldı!

Sivas’ın Zara ilçesinde Kızılırmak sahilinde yapımı tamamlanan ’Millet Bahçesi’ hizmete açıldı. Millet bahçesinin içerisinde millet konağı, düğün salonu, süs havuzları, çocuk oyun parkları, kamelyalar, spor alanları, yeşil alanlar ve yürüyüş parkı bulunuyor.

Kerkük'e spor kompleksi sözü!

Irak Gençlik ve Spor Bakanı Ahmed el-Ubeydi, Kerkük'te uluslararası standartlara uygun spor kompleksi inşa edeceklerinin sözünü verdi.

Şehirlerin aynılaşması, kırsal alanların yok oluşu önlenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Türkiye Mekansal Strateji Planı, şehirlerimizin aynılaşmasına, kırsal alanlarımızın yok oluşuna karşı geliştirdiğimiz bir aksiyon planıdır. " dedi..

Kocaeli Darıca'ya spor salonu geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca’da yapılacak spor salonu için ilk adımı attı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde spor alanlarını ve mekanlarını çoğaltmak adına projeler üretiyor. 

Çankırı'ya Spor Vadisi Projesi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çankırı Belediyesi’nin şehrin sosyal ve sportif alan ihtiyacını tamamen karşılayacak olan çok fonksiyonlu spor alanları ve sosyal donatıları ile bölgenin en cazip merkezi olacak Spor Vadisi Projesi’nin müjdesini verdi.

spor alanları dumansız hava sahası Haberi

spor alanları dumansız hava sahası


Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, spor alanlarında tütün ve mamullerinin tüketilmesi yasağının genişletilmesi için çalışma başlatacaklarını söyledi.


Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son dönemde yeni bir uygulamayla cami avlularında sigara içilmesinin yasaklandığını hatırlattı.


Bu kapsamda spor tesisleriyle ilgili çalışma başlattıklarını anlatan Kılıç, "Spor tesislerimizin içinde sigara kullanımı zaten yasak ancak tesiste olmasa bile sınırlar içinde sigara kullanımlarını görüyoruz. Şimdi bu yasağın biraz daha genişletilmesi konusunda hukukçularımızı çalıştıracağız. Belki mevzuatımızda genişletmeyle ilgili bir durum söz konusuysa bu, değişikliğe gitmeden yapabileceğimiz bir şeydir" dedi.


Kılıç, spor alanları ve çevresinde sigara yasağıyla ilgili dünyada pek çok örnek bulunduğunu aktardı.


Sportif eğitim ve spor kurumlarının yanında sigara içilmesini bertaraf edeceklerini vurgulayan Kılıç, özellikle futbol maçlarında, tribünlerde yasağa uyulmadığı yönünde şikayetler aldıklarını bildirdi.


Yasakla ilgili hangi kuruluşların...