30 / 04 / 2024

spor bakanlığı toplu açılış töreni

spor bakanlığı toplu açılış töreni

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan ve temeli atılan bazı eserlerin toplu açılışı için Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen törene katılan Davutoğlu, gençlerin sunduğu gösterinin büyüleyici olduğunu belirtti.

Bakanlık, İstanbul ve Antalya’daki imarlı arazileri 565,5 milyon liraya satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 24 kentte 231 muhtelif araziyi satışa çıkardığını ilan etti. 2 turizm imarlı arazi için toplam 565 milyon 533 bin TL değer biçildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı sürpriz bir kararla personel alımı yapacak! Son başvuru günü yarın! Acele edin!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. 6 Ekim’de başlayan başvurular 10 Ekim’de sona erecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? GSB alım sonuçları nereden öğrenilir?

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? 

Gençlik ve Spor Bakanlığı yüksek maaşlı personel alacak! Son başvuru tarihi 11 Eylül! Acele edin!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı’ndan yayımladığı ilanla bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 11 Eylül’de sona erecek başvurular için açılan kadrolar ve başvuru şartları belli oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gençlere müjde 11 bin 455 personel alacak! Sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman?

Gençlik ve Spor Bakanlığı 11 bin 455 kişiye iş kapısı açıyor. Bakanlık bu sene alınacak yeni personeller için duyuru yaptı. Peki, 11 bin 455 sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman başlıyor?

Kiralık ev bulamayan öğrenciler için Bakanlık harekete geçti! Yurt kapasiteleri artırılıyor!

Üniversitelerde kayıtlar önümüzdeki hafta başlayacak. Öğrencileri en çozrlayan şey ise kiralık ev sorunun ve fahiş fiyatlar olurken, Gençlik ve Spor Bakanlığı, yurt kapasitelerini artırmak için harekete geçti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 11 bin 455 sözleşmeli personel alıyor! Hemen bakın! Sakın kaçırmayın!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bir son dakika açıklamasında bulunarak, 11 bin 455 sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı ile ilgili detaylar...

Gençlere Bedava Tatil Fırsatı! Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Seyahatsever Projesi İle Hangi Detaylar Sunuluyor?

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan gençlere bedava tatil yapma fırsatı geldi. Bakanlık tarafından başlatılan Seyahatsever Projesi 10 Temmuz’da başlayacak. Bedava tatil fırsatı sunan bu projeye 18-30 yaşındaki gençler başvuru yapabilecekler. İşte Gençlik Spor Bakanlığı’nın Seyahatsever Projesi detayları…

O konuda ödeme yapan vatandaşlar paralarını geri alacak. Bakanlık duyurdu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından önemli bir açıklama yapıldı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada dönem ücretini ödeyen öğrencilere bu paralar geri verilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak! O ilanda deprem detayı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı yaptığı açıklamada sözleşmeli personel alımı yapacağının müjdesini verdi. Ancak antrenör alımı için yapılacak olan sözlü ve uygulamalı sınavların ertelendiği duyuruldu. Konuya ilişkin bakanlıktan bir açıklama geldi. 

Aile Bakanlığı'ndan sonra bir adım da Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan! Sakın parayı kaçırmayın Aile Bakanlığı'nın destek

Aile Bakanlığı'nın destek ödemelerinin ardından bir destek ödemesi de Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan geldi. Bakanlık gençlere yönelik önemli bir ödeme gerçekleştirecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1000'e yakın sözleşmeli personel alıyor! Şimdi peş peşe açıklanan şartlara bakın! Başvurular..

Gençlik ve Spor Bakanlığı 924 sözleşmeli personel alacak. Başvurular bugün resmen başladı. Şimdi peş peşe açıklanan şartlara bakın! İşte ayrıntılar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1200 yurt yönetim memuru başvuru sonuçları açıklandı! Aday listesi resmen belli oldu!

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından 2022 yılı sözleşmeli yurt yönetim personeli alımı sözlü sınav duyurusu yapıldı. 1.200 yurt yönetim memuru alımı sözlü sınavına katılacak adayların isimlerinin yer aldığı liste resmen belli oldu. 

spor bakanlığı toplu açılış töreni Haberi

spor bakanlığı toplu açılış töreni

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Şimdi ümitle kararlılıkla ve büyük özgüvenle görüyoruz ki yeni bir gençlik yetişiyor, Asım'ın nesli, Mehmedim'in nesli yetişiyor" dedi.


Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan ve temeli atılan bazı eserlerin toplu açılışı için Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen törene katılan Davutoğlu, gençlerin sunduğu gösterinin büyüleyici olduğunu belirterek, gösteri sunan tüm sporcuları tebrik etti.


Dünyanın en güçlü insanının, kendi bedenini, psikolojisini ve kendi zihnini kontrol edebilen kişi olduğunu ifade eden Davutoğlu, "Biraz önce kardeşlerimiz en güzel örneğini sundular. Hepsinin gözlerinden öpüyorum" diye konuştu.


Başbakan Davutoğlu, özellikle engel tanımayan bir engelli sporcunun karate gösterisinin, bir insanın kendisini aşabileceğini gösteren olağanüstü bir örnek olduğuna işaret ederek, "tüm engel tanımayan" sporcuları tebrik etti.


Gençleri, "Çok onurlu bir ülkenin, çok köklü bir tarihten ilham almış milletin...