25 / 07 / 2024

Spor klubü okulları

Spor klubü okulları

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Kayseri'de düzenlenen 'Hedef 1 Milyon Üye' projesinin tanıtım toplantısında müjdeyi verdi.. Yıldırım, Ankara, Kayseri, Alanya ve Yalova'da Fenerbahçe siteleri ile okullarının açılacağının müjdesini verdi..

18 Mayıs 2023 tatil mi? 18 Mayıs yarım gün mü? 18 Mayıs okullar tatil mi?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kısa bir süre sonra kutlanacak. Bundan dolayı da 18 Mayıs tatil mi, okullar yarım gün mü? 18 Mayıs tatil mi? soruları gündemde yer alıyor. İşte detaylar!

Okulların bünyesinde bulunan spor tesisleri TBMM gündeminde!

Okulların bünyesinde bulunan spor tesisleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmit Erenler'e yeni spor tesisi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Erenler Mahallesi ve İzmit Erenlerspor Klubü’nün spor tesisi ihtiyacının giderilmesi için düğmeye bastı. 

Muratpaşa Belediyesi'nden 5 spor salonu!

Muratpaşa Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında 5’inci spor salonunu 75’inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ne inşa ediyor.

Ortaöğretim okullarının spor salonları mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ortaöğretim okullarının spor imkanlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a iletti.

Bahçeşehir Okulları 81. kampüsünü Samsun'da açtı!

Bahçeşehir Okulları’nın Samsun’daki ikinci kampüsü olan “19 Mayıs Kampüsü”nün açılışına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Meclisimize gelip inceleme yapan yabancı devlet adamları da keşke daha önce gelseymişiz söylemlerinde bulundular.

Bursa Zafer Okulları yenileniyor!

Eğitim kurumlarına spor salonları kazandırılması, okulların fiziki eksikliklerinin giderilmesi, ortak sınavlara sponsorluk, okullara spor malzemesi desteği başta olmak üzere eğitim yatırımlarını hep ön planda tutan Bursa Büyükşehir Belediyesi, eğitimde çıtayı iyice yükseltti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları’nın 13.’sü açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından çocukları kötü alışkanlıklardan korumak adına gerçekleştirdiği Yaz Spor Okulları’nın bu yıl 13.’sü açıldı.

Bağcılar'daki okullara yeni spor salonları inşa ediliyor!

200 bine yakın öğrencinin eğitim gördüğü Bağcılar’da okullar yeni spor salonlarına kavuşuyor. Dış cephe yalıtımı tamamlanan ve güvenlik kameralarıyla donatılan okulların bahçelerine kapalı spor salonları inşa ediliyor.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binası 2016'da tamam!

Beylikdüzü'nün başarılı okullarından biri olan Yaşar Acar Fen Lisesi alanında, hem okulun öğrencilerinin hem de çevre okulların faydalanabileceği Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binasının çalışmaları hızla devam ediyor.

Başiskele Spor Salonu hizmete açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Spor Okulları’nın yeni sezonu ile bin kişi kapasiteli Başiskele Spor Salonu’nun hizmete girişini, düzenlediği muhteşem bir törenle açtı, törene Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katıldı...

Fenerbahçe Spor Kulubü, Fenerbahçe siteleri ile okul açacak!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Kayseri'de düzenlenen 'Hedef 1 Milyon Üye' projesinin tanıtım toplantısında müjdeyi verdi.. Yıldırım, Ankara, Kayseri, Alanya ve Yalova'da Fenerbahçe siteleri ile okullarının açılacağının müjdesini verdi..

İstanbul'da il spor merkezlerinin açılış töreni yapıldı!

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Koç: Ailelerin çocuklarını gönül rahatlığıyla getirebilecekleri özelliklere sahip okullarımızda spor yapanların arasından, yarının şampiyonları olabilecek kabiliyette çocuklarımızın çıkacağına inanıyorum" dedi

Spor klubü okulları Haberi

Spor klubü okulları

Hedef 1 Milyon Üye' projesinin tanıtımı için Kayseri'ye giden Sarı-Lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, kulübün yeni planlaması hakkında açıklamalar yaptı. Yıldırım, Ankara, Yalova, Kayseri ve Alanya'da Fenerbahçe siteleri ile okullarını açacaklarını,taraftarların sosyal hayatta da bir arada olacağını ifade etti. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, dünyada eşi görülmemiş dev bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. 'Hedef 1 Milyon Üye' projesi kapsamında Kayseri Hilton Otel'de sarı lacivertli taraftarlarla buluşan Aziz Yıldırım, kısa sürede hayata geçirmeyi planladıkları yeni projelerini anlattı. Yıldırım'a göre Anadolu'nun birçok şehrine Fenerbahçe siteleri ve Fenerbahçe okulları kurulacak. Böylece sarı lacivertli taraftarlar hayatın her anında birlikte olabilecek. Yıldırım'ın gerçekleştirmeyi düşündüğü dev projenin bir ayağı da Yalova'da...