05 / 05 / 2024

SRC Yapı fas

SRC Yapı fas

Dünyanın 40 ülkesine jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan SRC Yapı, yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Firmanın yeni ürünleri Dubai, Fas ve Almanya da gerçekleşen fuarlarda tanıtılacak...

120 yılın en şiddetli depremi: Fas depreminin ardından ağır tablo

Fas İçişleri Bakanlığı, merkez üssü Marakeş'in El-Huz bölgesinde meydana gelen 7 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 2 bin 12'ye yükseldiğini açıkladı. Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, depremin ardından ölü sayısının 2 bin 12'ye, yaralı sayısının ise 1404'ü ağır ol

BTSO inşaat sektörü temsilcilerinden Fas'a çıkarma!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) üyesi inşaat sektörü temsilcileri, yeni işbirlikleri için Fas'ta ziyarette bulundu. Heyet ayrıca Küresel Fuar Acentesi kapsamında Kazablanka/Rabat İnşaat Teknolojileri ve Yapı Malzemeleri Fuarı’ında incelemelerde bulundu.

Viem, SRC Yapı'ya ortak oldu!

Tekfen Grubu bünyesindeki Viem, SRC Yapı’ya ortak oldu. SRC Yapı, bu birleşmeyle birlikte biri Ukrayna diğeri Van’a, iki yeni tesis kurma kararı aldı.

Fas Tanca'da akıllı kent kurulacak!

Fas ile Çin merkezli Sichuan Haite High-Tech şirketi, akıllı kent mutabakat zabtı imzaladılar. Fas’ın Tanca kentinde yer alacak akıllı kentin yapımı 10 milyar doları bulacak.

Src Yapı, yapı market zincirlerinde pazar payını büyüttü!

Duşakabin, küvet, jakuzi ve el duşu üreticisi Src Yapı, yapı market zincirlerinde pazar payını büyüttüğünü duyurdu.Firma, dünyanın 40 ülkesine jakuzi, küvet ve duş sistemleri satıyor.

Src Yapı'nın Hydrocabin duşakabinleri Türkiye'de!

Src Yapı, tasarım ve Ar-Ge ekibinin üzerinde çalıştığı yeni nesil Hydrocabin duşakabinleri yapı marketler başta olmak üzere Türkiye genelinde satışa sunuyor.

Ford Trucks Fas'taki 2. şubesini açtı!

Ford Trucks'ın Fas'ta açtığı ikinci bayi Marakeş kentinde hizmet vermeye başladı. Ford Otosan, 2020 yılına kadar 50 ülkede distribütörlük ve bayi ağı yapılanmasını tamamlamayı hedefliyor.

Fas’ta tramvay hattı ihalesini Yapı Merkezi firması kazandı!

Kazablanka Belediyesi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Kazablanka şehri 2’inci etap tramvay hattı ihalesini Türkiye’den katılan Yapı Merkezi firmasının kazandığı belirtildi.

SRC Yapı 25 milyon dolar ciro hedefliyor!

Ortadoğu ve Balkanlar başta olmak üzere 40’a yakın ülkeye ihracat yapan SRC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, 2017’de buradan 25 milyon dolar ciro hedefliyor.

SRC, yapı fuarına hazırlanıyor!

40 ülkeye jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan SRC Yapı, bu yıl 28.'si düzenlenecek seramik, banyo ve mutfak fuarı Unicera TÜYAP İstanbul'a HYDROMİX'le katılacak.

SRC Yapı Cersaie 2015'den yeni sözleşmelerle döndü!

SRC Yapı, geçtiğimiz günlerde İtalya'da yapılan dünyanın en prestijli uluslararası banyo-seramik fuarı olan Cersaie 2015'den yeni sözleşmeler ile döndü.

SRC Yapı'nın 2015 ciro hedefi 175 milyon TL!

Günlük 4.500 adet üretim kapasitesiyle Türkiye'nin önemli duş sistemleri ve küvet üreticilerinden SRC Yapı, 2015 ciro hedefini 175 milyon TL olarak belirledi.

Hydrocabin lüks konutlara hamam ve sauna tasarlıyor!

DÜNYANIN 40 ülkesine HYDROCABİN markasıyla jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan Src Yapı A.Ş., özel siparişle lüks konut projelerine hamam ve sauna tasarlamaya başladı.

SRC Yapı fas Haberi

SRC Yapı fas

Dünyanın 40 ülkesine jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan SRC Yapı, yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Saunadan sonra diğer banyo ürünlerinde de kullanılmaya başlanan ahşap ürünlerinin ürüne monte edilmesi için, alanında usta zanaatkarlarla çalıştıklarını belirten Src Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, bu ürünlerin, özel kabin üretiminde yüzde 50’lik paya sahip olduğunu belirtti. Yeni ürünler önümüzde ki dönemde Dubai, Fas ve Almanya da gerçekleşen fuarlarda da...