13 / 05 / 2024

S.R.Hammood Al- Sudani

S.R.Hammood Al- Sudani

Aksel Cam Nakliyat Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, S.R.Hammood Al- Sudani tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Eylül'de kuruldu.

TMO mısır alım fiyatını açıkladı

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 2023 sezonu mısır alım fiyatını açıkladı. İşte 2023 sezonu TMO mısır alım fiyatı

Mısır Çarşısı’nda Kurban Bayramı bereketi! Bayram alışverişi yapmak isteyenler akın etti!

Tarihi Mısır Çarşısında Kurban bayramı öncesinde alışveriş yapmak isteyenlerin yarattığı hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Bayrama sayılı günler kala hem vatandaşlar hem de turistlerle çarşı adeta doldu taştı.

Şoför olmak isteyenler! Sürücü belgeniz varsa İŞKUR kapsamında alım yapılacak! İşte aranan şartlar!

Yeni bir duyuru yapıldı. Sürücü belgesi olan herkesin için iş imkanı oluşturuldu.. Talep edilen şartları sağlayan herkes alımından yararlanabilecek..

Çiftçiler buğday alım fiyatlarını bekliyor! Son dakika buğday, arpa, mısır fiyatları kaç lira oldu? 

Buğday üreticisi müdahale alım fiyatının açıklanmasını dört gözle beklerken, son dakika borsa fiyatlarını da araştırıyor. Peki son dakika buğday, arpa, mısır fiyatları kaç lira oldu? İşte 14 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Buğday alım fiyatı bu sene ne kadar olacak? Buğday, arpa, mısır fiyatlarında son durum ne? Borsalar bir bir açıkladı! 

Çiftçilerin en önemli ürünlerinden olan buğdayın alım fiyatı ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.  Peki buğday, arpa, mısır fiyatlarında son durum ne? İşte 11 Mayıs 2023 fiyat listesi...

TMO peş peşe açıkladı! Çiftçilere 1 milyar 432 milyon TL ödeme yapıldı! Buğday, arpa, mısır alımları tam gaz!

TMO peş peşe açıkladı! Çiftçilere 1 milyar 432 milyon TL ödeme yapıldı! Buğday, arpa, mısır alımları tam gaz!

Bankacılık sektöründe çalışan kadın sayısı erkekleri geride bıraktı!

Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar bankacılık sektöründe çalışanların yüzde 50’den fazlasının kadın olduğunu ve sektörde kadın yönetici oranının da arttığını söyledi.

FİFA 23 için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Steampowered’dan Ultimate sürüm alın 3 gün erken oynayın. İşte fiyatlar!

FİFA 23 için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Steampowered’dan Ultimate sürüm alanlar 3 gün erken oynayabilecek. İşte FİFA 23’ün 8 Eylül 2022 tarihli ultimate ve standart sürüm fiyatları!

Mısır alım fiyatlarında son dakika! Resmen açıklandı! Mısır fiyatları bugün kaç TL? 23 Ağustos 2022 mısır fiyat listesi.

Mısır alım fiyatları dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyuruldu. Peki bugün hangi borsada mısır alım fiyatı ne kadar? Mısır alım fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte 23 Ağustos 2022 mısır fiyat listesi...

İpotek fekki nedir? Fek yazısı nasıl alınır?

İpotek fekki nedir? Fek yazısı nasıl alınır? Sorusu merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte İpotek fekkine dair detaylar!

İpotek fek yazısı nasıl alınır? İpotek fekki için gerekli belgeler neler?

Evini konut kredisi kullanarak alanların merak ettiği konulardan biri de fek yazısı oluyor. Peki, İpotek fek yazısı nasıl alınır? İpotek fekki için gerekli belgeler neler? İşte tüm detaylar...

Tekstil sektörü ilanla çalışacak personel arıyor! Talebin yarısı kadar başvuru oldu

Son dönemde yeniden toparlanma sürecine giren tekstil sektörü fabrikalarda çalışacak personel bulmakta sıkıntı yaşıyor. İşyerleri ilanla personel aramaya çıktı. Açılan iş ilanlarına talebin yarısı kadar başvuru olduğu öğrenildi.

Vestel solo fırın alımlarında 250 TL'lik Trendyol Cüzdan hediye çeki fırsatı! İşte 30 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vestel solo fırın alımlarında 250 TL'lik Trendyol Cüzdan hediye çeki fırsatı başladı. Peki Vestel solo fırın fiyatları kaç lira? İşte 30 Mayıs 2022 fiyat listesi...

S.R.Hammood Al- Sudani Haberi

S.R.Hammood Al- Sudani

Aksel Cam Nakliyat Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, S.R.Hammood Al- Sudani tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 24 Eylül'de kuruldu.


Aksel Cam Nakliyat Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her nevi cam ve cam ürünleri, her kalınlık ve ebatta düz cam, ısı cam, telli,  buzlu, renkli cam, pencere-vitrin camları, oto camları ve her türlü aynanın  imalatı, alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak.  2. Her türlü cam ve aynanın rodaj, bizote, kumlama, boyama, vitray ve cam  süsleme işlerini yapmak.  3. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,  satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya  başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  4. Yurt içinde ve yurt...