04 / 05 / 2024

Sri Lanka Fahri Konsolosluğu trabzon nerede

Sri Lanka Fahri Konsolosluğu trabzon nerede

Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Bharathi Davina Wijeratle ile Srilanka Trabzon Fahri Konsolosu Atilla Ataman, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ü makamında ziyaret etti...

İsrail 4 ülkeden 70 bin inşaat işçisi almaya hazırlanıyor iddiası! 

İsrailli bir yetkili, ülkede 7 Ekim tarihinden sonra yavaşlayan inşaat sektörünü canlandırmak amacıyla Çin, Hindistan, Sri Lanka ve Moldova'dan on binlerce işçi almaya hazırlandıklarını dile getirdi.

Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Nereli? Eğitim hayatı nasıldı?

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Kaç yaşında? Damla Ahmet Fahri Yiğitbaşı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ahmet Fahri Yiğitbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı?

Dev bankadan Türkiye için korkutan uyarı! Kur krizi kapıda mı?

Japonya'nın önde gelen bankalarından Nomura, Türkiye'nin de aralarında olduğu 7 ülke ile ilgili kritik bir uyarıda bulundu. Dev banka, Türkiye, Mısır, Romanya, Sri Lanka, Çek Cumhuriyeti, Pakistan ve Macaristan'da kur krizi yaşanma riski olduğunu açıkladı.

Dünya şokta! O ülke de iflasın eşiğine geldi!

Lübnan ve Sri Lanka ile başlayan iflas dalgası Pakistan'a sıçradı. Ekonomik krizle birlikte göç dalgasının da büyümesi bekleniyor.

Büyük saygısızlık! Niyazi Mısri’nin türbesi yıkıldı!

Limni adasının merkezinde bulunan Niyazi Mısri’nin türbesi yıktırılıp üzerine apartman yapılmış. Haziredeki mezar taşları da inşaatlarda kullanılmış. 

TOKİ'den Pakistan, Endonezya, Sri Lanka ve Somali'ye konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Pakistan, Endonezya, Sri Lanka ve Somali'deki afetlerin ardından bölgelerde yardım amaçlı konut, eğitim ve sağlık tesisleri inşa etti.

Çalışkan Mobilya Sri Lanka'nın ofislerini tasarlıyor!

İç pazardaki daralmayı ihracatla aşan Çalışkan Ofis Mobilyaları, Sri Lanka’da faaliyette bulunacak. Kişiye özel tasarım mobilya üreten firma yurtdışında 5 mağaza açmayı planlıyor.

Kolombo Liman Şehri'nin ilk etabı tamamlandı!

Sri Lanka'nın başkenti Kolombo'ya inşa edilen 'Kolombo Liman Şehri' projenin ilk etabı tamamlandı. 1.4 milyar dolarlık mega proje ile okyanustan 269 hektar arazi geri kazanıldı.

Sri Lanka’da yeni bir inşa ediliyor!

Sri Lanka'da deniz doldurularak yeni bir liman şehri inşa ediliyor. Yeni şehirde 70 bin kişinin yaşaması planlanıyor.

Ziya Yılmaz’a Fahri Doktora unvanı verildi!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstanbul Gedik Üniversitesi Senatosu tarafından “Fahri Doktora” unvanına layık görüldü. 

Ziya Yılmaz’a Fahri Doktora unvanı verilecek!

Geliştirdiği nitelikli projeler ile ulusal ve uluslararası alanda sayısız başarılara imza atan DAP Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstanbul Gedik Üniversitesi tarafından Fahri Doktora unvanıyla onurlandırılıyor.  

Fahri Kasırga: Bütçenin yüzde 60'ı yatırım kaleminden oluşuyor!

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Cumhurbaşkanlığının 2018 yılı bütçesinin 845 milyon 365 bin lira olduğunu belirtti. Kasırga "Bütçenin yüzde 60'ı yatırım kaleminden oluşuyor" diye vurguladı.

Rusya Kazan'a ilk OSB kurulacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, İzmir'de Sri Lanka, Myanmar ve Mali'den gelen bakanlarla ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

Sri Lanka Fahri Konsolosluğu trabzon nerede Haberi

Sri Lanka Fahri Konsolosluğu trabzon nerede


Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Bharathi Davina Wijeratle ile Srilanka Trabzon Fahri Konsolosu Atilla Ataman, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ü makamında ziyaret etti.


Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Bharathi Davina Wijeratle ziyaretiyle ilgili yaptığı konuşmada “Sri Lanka ile Türkiye’nin ilişkileri 150 yıllık bir geçmişe dayanıyor. Aynı zamanda İpek yolu dolayısıyla ilişkilerimiz var. Dışarıda ilk konsolosluğumuz olan ülke Türkiye’dir. 35 yıl önce babam Türkiye büyükelçisi olarak görev yaptı. İki yıl önceki ziyaretimden sonra buraya büyükelçi olarak atandım. Mustafa Kemal Atatürk madalyası ile ödüllendirildim. Gaziantep ziyaretini tamamladıktan sonra Rize ve Trabzon’da Sri Lanka’ daki uygun şehirlerle kardeş şehir eşleştirmesi için ziyaretler yapmak istedim. Türkiye’de yedi bölgede yedi fahri konsolosluk açacağız” dedi.


Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ise Sri Lanka’nın...