19 / 05 / 2024

ST Invest Yönetici Ortağı Ali Ijaz Ahmad

ST Invest Yönetici Ortağı Ali Ijaz Ahmad

Emlak Planlama ve ST Invest, İstanbul çevresinde lojistik kentler, teknoparklar, havaalanı şehirleri gibi iş ve yaşam alanlarının içiçe planlandığı master plan projelerini inceliyor...

Borç krizindeki emlak devi Evergrande'de üst düzey yönetici gözaltına alındı!

Borç krizindeki inşaat ve emlak devi Evergrande'nin elektrikli araç üreticisi Evergrande NEV'in Başkan Yardımcısı Liu gözaltına alındı. Yöneticinin "yasa dışı faaliyetlerde bulunduğu" şüphesiyle soruşturulduğu belirtildi.

Kredi kartı ve ticari kredi faizlerinde üst limitler yükseldi: İşte 1 Kasım'dan itibaren geçerli olacak rakamlar! 

Merkez Bankası'nın politika faizinde 500 baz puanlık artışa gitmesinin ardından, kredi kartı ve ticari kredi faizlerinde üst limitler yükseldi. İşte 1 Kasım'dan itibaren geçerli olacak rakamlar! 

Eyüp Ekşi kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Eyüp Ekşi hangi şirketlerde üst düzey yönetici olarak çalıştı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Eyüp Ekşi’nin biyografisi...

Ayça Gökalp kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? İnfo Yatırım’da hangi görevi yürütüyor?

Ayça Gökalp ne zaman ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankada üst düzey yönetici pozisyonunda görev aldı? İnfo Yatırım’da hangi alanda çalışıyor? İşte Ayça Gökalp ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Serhan Akyıldız nerede okudu? Hangi görevleri yürüttü? Şu an hangi şirkette çalışıyor?

Serhan Akyıldız kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiten mezun oldu? Hangi bankada üst düzey yönetici olarak çalıştı? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi şirkette görev alıyor? İşte Serhan Akyıldız ile ilgili merak edilenler...

Konut sitelerinde yabancı yönetici krizi: Davalar artıyor!

Yabancılara yapılan gayrimenkul satışları, konut fiyatlarında artışa neden olurken yeni sorunlarda oluşturdu. Konut sitelerinde yabancı yönetici tartışmaları başladı. 

Yönetici memura ek zam müjdesi! Kimlerin maaşı ne kadar zamlanacak?

Yeni senenin ilk günlerinde açıklanan enflasyon rakamlarının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından memur zamları önce yüzde 25 ardından da 5 puanlık ilave ile yüzde 30 olarak açıklanmıştı. Ancak yeni gelen bir habere göre, kamuda yönetici olarak çalışanlara ek zam yapılacak. Buna gö

Togg'da üst düzey atama

Togg, Cumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğünde 29 Ekim’de düzenlenen törenle elektrikli otomobillerini üreteceği Gemlik Kampusu’nun açılışı yapıldı. Togg bünyesinde finans ekiplerine liderlik yapan İrem Sadıkoğlu, Finanstan Sorumlu Üst Düzey Yönetici (CFO) olarak göreve geldi.

Afet riskli alanların dönüştürülmesine ilişkin faiz destekli kredide anapara üst limiti yükseltildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi kapsamında hak sahipliği esas destek sağlanacak kredi anapara tutarı üst limiti yükseltildi.

Kat mülkiyeti olmayan konut sitelerinde yönetici kararları geçerli mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde kat mülkiyeti olmayan konut sitelerinde yönetici seçimini ve nasıl karar alınacağını kaleme aldı.

Türkiye konut fiyatlarının en çok yükseldiği ülke!

Dünya genelinde, son bir senede konut fiyatlarının en fazla yükseldiği ülkenin Türkiye olduğunu dile getiren gayrimenkul sektöründe üst düzey yönetici olan Tarık Seçkin, konut üretiminde müteahhitlerin beklemeye geçmesiyle kiraların kış aylarında da yükselişi sürdüreceğine vurgu yaptı. 

Binalarda yönetici ve denetçi görevleri nasıl bırakılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde binalarda yönetici ve denetçi görevlerinin nasıl feshedilebileceğini kaleme aldı. 

Apartmanlarda yönetici değişimi nasıl yapılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde apartmanlarda yönetici seçimini kaleme aldı. 

ST Invest Yönetici Ortağı Ali Ijaz Ahmad Haberi

ST Invest Yönetici Ortağı Ali Ijaz Ahmad

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’de ofis açarak Türkiye gayrimenkul pazarına giren Singapurlu gayrimenkul yatırım şirketi ST Invest (Singapur Turkey Investment Company) ile bir TOKİ iştiraki olan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret AŞ Singapur Dışişleri Bakanı K. Shanmugam ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar huzurunda imzaladıkları işbirliği anlaşmasının detaylarını açıkladı. İki şirket yaptığı açıklamada, uluslararası şirket ve fonlardan finansman ve özel uzmanlık bilgisi gerektiren projeleri birlikte değerlendireceklerini bildirdi.

İşbirliği anlaşmasının imzalanmasının ardından açıklama yapan, ST Invest Yönetici Ortağı Ali Ijaz Ahmad, iki ülkenin bakanları huzurunda imzalanan anlaşmayla sağlanan işbirliğinin ST Invest’in sermayesini ve yatırımcılarını yönlendireceği stratejik gayrimenkul projelerini yapılandırma ve gerçekleştirme hedefini güçlendirdiğini söyledi. Ijaz Ahmad ayrıca “Singapurlu ve uzak doğulu emlak geliştiricilerin bu alandaki tecrübelerini aktarmak istiyoruz. Emlak Planlama...