18 / 05 / 2024

 Sta Karot Kesim İnşaat  adres 

 Sta Karot Kesim İnşaat  adres 

Sta Karot Kesim İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmu Alkaç tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe sıvacılardan sonra şimdi de karotçular gündemde! Aylık maaşları 250 bin TL'ye kadar çıkıyor!

İnşaat sektöründe çalışanların yüksek maaş alması pek çok kişi tarafından biliniyor. Geçtiğimiz günlerde 65 bin TL maaş aldıkları belirtilen sıvacılar gündeme gelirken, şimdi de maaşları 250 bin TL'ye çıkan karotçular gündemde...

Diyanet İşleri Başkanlığı duyurdu! Kurban kesim bedeli belli oldu! İşte 2024 kurban kesim bedeli

Diyanet İşleri Başkanlığı kurban kesim bedelini açıkladı. Buna göre; kurban kesim bedeli yurt içinde 11 bin 750 lira, yurt dışında ise 4 bin 750 lira oldu.

Doğalgaz faturasına mayıs ayarı! Doğalgaza zam geldi mi? Mayısta doğalgaz faturası ne kadar olacak? 

Milyonlarca vatandaş mayıs ayı doğalgaz tarifesinin nasıl olacğaını merak ediyor. Peki mayısta doğalgaza zam geldi mi? Bu ay doğalgaza zam var mı? İşte mayıs doğalgaz tarifesi...

Ayan Kardeşler Karot Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayan Kardeşler Karot Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurgül Ayan tarafından kuruldu.

Demiray Karot Makina İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiray Karot Makina İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aydemir ve İdris Aydemir ortaklığında kuruldu.

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

Çelik Karot İnşaat Otomotiv Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Karot İnşaat Otomotiv Nakliyat Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Çelik tarafından kuruldu.

Karot işlemi nasıl yapılır? Binadan karot nasıl alınır? Karot ne işe yarar?

Karot işlemi, inşaat alanında yapıların kalitesini ve ömrünü belirlemek için önemli bir yöntemdir. Aynı zamanda binaların depreme dayanıklılığını değerlendirmede de kullanılmaktadır. Peki karot, ne işe yarar ve nasıl alınır? İşte karot örneği hakkında bilinmesi gerekenler…

Reel Kesim Güven Endeksi'nde düşüş: İstihdam, ihracat ve siparişte beklentiler kötümser!

Reel Kesim Güven Endeksi (RKGE) temmuzda 1,4 puan düşerek 106,8'e geriledi. Reel sektör gelecek üç ayda maliyetlerin artacağını düşünürken, ihracat, istihdam ve sipariş miktarı için iyimser değil.

Et kesim fiyatına zam! Dana ve kuzu karkas kesim fiyatları arttı!

Kurban Bayramı'nın ardından et fiyatlarındaki artış devam ederken et kesim fiyatları da yükseldi. 

Ozy Karot İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozy Karot İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Murat Özyürek tarafından kuruldu.

Reel Kesim Güven Endeksi 0,1 puan azalarak 108,2'ye geriledi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Reel Kesim Güven Endeksi (RKGE), Haziran ayında bir önceki aya göre 0,1 puan düşerek 108,2'ye indi.

Yurt dışı ve yurt içi vekaletle kurban kesim bedelleri ne kadar?

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş yurt içi ve yurt dışı vekâletle kurban kesim bellerini duyurdu. Peki, vekâletle kurban kesimi ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

 Sta Karot Kesim İnşaat  adres  Haberi

 Sta Karot Kesim İnşaat  adres 

Sta Karot Kesim İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmu Alkaç tarafından kuruldu.

Sta Karot Kesim İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi konusu:
1) İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...