14 / 05 / 2024

Staff Yönetim Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iletişim

Staff Yönetim Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iletişim

Staff Yönetim Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Mıdık tarafından kuruldu.

Bakan Işıkhan duyurdu: Şehit ve gazi çocuklarına eğitim yardımı ödemeleri yarın yapılıyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, şehit ve gazilerin çocukları ile gazilere yönelik eğitim yardımı ödemelerinin yarın yapılacağını duyurdu.

2027’ye kadar iş alanlarında en yüksek büyüme eğitim, tarım ve ticarette olacak!

Dünya Ekonomik Forumu’nun hazırladığı, ‘2023 İşlerin Geleceği Raporu’na göre, iş alanlarında 2027 yılına kadar en yüksek mutlak büyümenin eğitim, tarım ve dijital ticarette olacağı öngörülüyor.

Üniversite öğrenciler dikkat! Okullar açılıyor mu, yüz yüze eğitime geçiliyor mu? YÖK Başkanı Özvar açıkladı!

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, 3 Nisan'dan itibaren isteyen öğrencilere, devam şartı aranmaksızın sınıflarda yüz yüze eğitim verilebileceğini duyurdu.

Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? Üniversite açılış tarihi belli oldu mu?

Yaşanılan deprem felaketi sonrası üniversiteler uzaktan eğitime geçti. Pandemi döneminden alışılmış bir eğitim olan uzaktan eğitim 2023 bahar dönemi için yeniden geldi. Bu durumdan memnun olmayan öğrenciler ise okullarına yüz yüze kavuşma haberini bekliyor.

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Fatma Öztürk tarafından kuruldu.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 20 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 20 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 20 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 22 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 22 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 25 bin TL'den başlıyor.

Kiralara yüz yüze eğitim dopingi!

Okullarda yüz yüze eğitimin başlayacak olması emlak piyasasını da hareketlendirdi. Bazı ilçelerde kiralar ikiye katlandı.

İzmir'de ev kiralarına yüz yüze eğitim zammı!

Türkiye genelinde kiralık evlerin fiyatları uçtu. İzmir'de fiyatlardaki artıştan nasibini aldı. Geçtiğimiz seneyi uzaktan eğitim ile geçiren öğrenciler okullarının olduğu şehirlere dönmeye başladı. Ev arayan öğrenciler; fahiş kira tutarlarıyla karşı karşıya kaldı.

Yüz yüze eğitim kiralık ev stokunu eritti!

Yüz Yüze eğitimin başlayacağının belirtilmesiyle kiralık ev stokunda azalma meydana geldi. Emlakçılar öğrencilerin kiralık ev bulmakta zorlandığını dile getirdi. 

Kiralık ev fiyatlarına yüz yüze eğitim dopingi!

Üniversitelerin, Eylül ayından itibaren yüz yüze eğitime geçmesi hedefleniyor. Bu sebeple öğrenciler de ev ve yurt aramaya başladı. Fakat artık kiralık konut bulmak oldukça zorlaştı.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 10 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 10 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 75 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 26 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 26 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 15 bin TL'den başlıyor.

Staff Yönetim Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iletişim Haberi

Staff Yönetim Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iletişim

Staff Yönetim Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Mıdık tarafından kuruldu.

Staff Yönetim Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
SITE YONETIMI -Kiracı veya kat maliklerine kapıcılık hizmetleri, havuz, bahce temizlik, ve kontrolu, bahce ve cevre duzeni hizmetleri, agaclandırma ve cimlendirme gibi faaliyetleri sunma islemleri her turlu tamir ve bakım hizmetleri, alısveris hizmetleri, fatura odeme hizmetleri ve benzeri her turlu hizmeti yapmak. -Profesyonel site yonetim ve isletimi hizmetleri teknik isletme yonetimi hidrofor, havalandırma, jenerator, asansorler alarm ısıtma, klima sıhhi tesisat gibi mekanik uygulamaların bakımı, kontrolu ve onarımı -Konut, mesken, toplu konutlarla ilgili site-apartman yonetim hizmetlerini yerine getirmek. -Yıllık site veya binanın maliyet ve odeme planını yapmak. -Site veya apartman giderleriyle ilgili olarak...