13 / 05 / 2024

Standard and Poor son durum

Standard and Poor son durum

Standard and Poor's Türk Bankacılık Sektörü Raporu'nu açıkladı. Standard & Poor' s yüksek faiz oranları, yüksek kredi kayıpları ve de borçlanmadaki yavaşlamanın 2014 yılında Türk bankalarının kazanımlarını azaltacağı ön gördüğünü açıkladı.

Standard & Poor’s’dan Türkiye'ye ilişkin olumlu haber! Türkiye’nin kredi notu yükseltildi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s’dan (S&P) Türkiye’ye ilişkin güzel bir haber geldi. S&P, Türkiye’nin kredi notunu ‘negatif’ten ‘durağan’a yükseltti.

Standard-Poor's küresel ekonomik büyüme tahminini 2,9'a çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard-Poor's (S&P), küresel ekonomik büyüme tahminini 2023 yılı için yüzde 2,7'den yüzde 2,9'a çıkardı.

S&P Türkiye'nin ekonomik büyüme tahminini değiştirdi!

Uluslararası derecelendirme kuruluşu Standard and Poor's (S&P), Türkiye ekonomisinin bu yıl için büyüme tahminini yüzde 5.2'ye, gelecek yıl için büyüme tahminini ise yüzde 2.8'e çıkardığını açıkladı.

Standard - Poor's: Avrupa Merkez Bankası, faiz artışına kapı açıyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard - Poor's (S&P) yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) Mart 2022'den itibaren piyasaları para politikası normalleşmesi için hazırlamaya başlayabileceğini belirtti.

Bitcoin ile Standard and Poors ayrıştı: Düşüş başladı!

Haziran'dan bu güne hep aynı yönde seyreden Bitcoin ve Standard and Poors 500, 6 aydan sonra ilk kez Aralık’ta ayrıştı.

Standard & Poor’s İngiltere’nin görünümünü durağana çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s (S&P) İngiltere’nin kredi notunu teyit ederken, kredi notu görünümünü negatiften durağana çevirdi.

Standard And Code Kalite Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Standard And Code Kalite Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Ufuk Güven tarafından kuruldu...

SP Türkiye'nin kredi notunu değiştirmeyecek mi?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard and Poors Türkiye'nin kredi notunu açıklayacak. Ülkenin notunun değiştirilmemesi bekleniyor.

S&P, Rusya'nın kredi notunu yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard and Poor's, Rusya ile ilgili yeni kararını verdi. Ülkenin kredi not görünümünü "pozitife" çevirdi.

Katar'ın kredi görünümü düştü!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard and Poors (S&P), Katar'ın kredi notunu teyit etti. Ülkenin, uzun dönem notu 'AA', kısa dönem notu 'B' olarak teyit edildi.

FED bu yıl 3 kez faiz artıracak!

Standard and Poor's, Fed'in 2017 içerisinde 3 kez faiz artırımına gideceğini öngörüyor. Standard and Poor's FED'in faiz artırımına gitmesinin "oldukça yakın zamanda" olacağı işaretlerini verdiğini açıkladı.

Naci Ağbal: Fitch ve S&P'nin notları unutulur gider!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Fitch ve Standard and Poors'un (S&P) Türkiye'ye yönelik kararlarını değerlendirdi. Ağbal, "Kredi derecelendirme şirketlerinin raporları unutulur gider'' dedi.

S&P: Türkiye'de siyasi belirsizlik birkaç ay sürebilir!

Kredi derecelendirme kuruluşu S&P, seçim sonrası Türkiye ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Standard And Poors (S&P), Türkiye'deki siyasi belirsizlerin birkaç ay boyunca süreceğini düşünüyor.

Standard and Poor son durum Haberi

Standard and Poor son durum

Standard & Poor's'un, Türk bankacılık sektörü hakkındaki raporunu yaymladı. Raporda, "Yerel politikadaki gelişmeler, yaklaşan seçimler ve Fed'in devam eden tahvil alımının azaltımı, Türk bankaları için belirsizlikleri artırmaktadır" denildi.


Merkez Bankası'nın Ocak ayındaki faiz artırımı 2014'ün en azından ilk yarısında faiz marjlarını daraltması beklendiğine de dikkat çekilen S&P raporunda, "Yüksek faiz oranları, yüksek kredi kayıpları ve borçlanmadaki yavaşlamanın 2014 yılında Türk bankalarının kazanımlarını azaltacağı ön görülmektedir" saptamasında bulunuldu.


Türk bankalarının, özellikle dış borçlanmayla bağlantılı olan yüksek fonlama riskleri konusunda uyarıldığı S&P raporunda, takipteki kredi karşılıklarının yeterliliği ve sermaye tamponuyla faaliyet gösteren Türk bankalarının, kredi portföyü kalitesi baskılarına karşı dayanıklılık gösterebileceğinin de altı çizildi.


Kredi...