06 / 07 / 2024

Standard Poors finlandiyanın notunu düşürdü mü

Standard Poors finlandiyanın notunu düşürdü mü

Kredi Derecelendirme Kuruluşu Standard & Poor's 'dan Fransa 'yı tedirgin eden bir karar geldi. S&P, Fransa'nın "aa artı" olan kredi notunun görünümünü durağandan negatife indirdi

Bitcoin yıl sonunda bu kadar olacak! Dev banka son dakika vererek açıkladı! Evi arabayı satmadan buraya bakın!

Standard Chartered, ünlü bir banka olarak Bitcoin fiyat tahminlerini güncelledi. Banka analistleri, Bitcoin'in 2023 yılında 50.000 dolar ve 2024'ün sonunda ise 120.000 dolar seviyelerine ulaşabileceğini düşünüyor.

Doların yönü resmen belli oldu! Dolar borcu olanlar ters köşe olacak! Elinde dolar olanlara kırmızı kodla uyarı geldi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P) dolar kuru ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Doların yönü belli oldu! Dolar borcu olanlar ters köşe olacak! Elinde dolar olanlara kırmızı kodla uyarı geldi.

Doları olanlara acil bir duyuru yapıldı! Bu detaya göz atmadan bir dolar bile bozdurmayın!

Britanya merkezli dünyaca ünlü bankacılık devi Standard Chartered, Türkiye’de seçimleri Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan kazanır ve mevcut ekonomi politikalarını devam ettirirse dolar kurunun 36  Türk Lirası bandına çıkabileceğini öngördü.

Şok eden altın tahmini! Kırmızı kodlu uyarı yapıldı! Hemen bakın!

Gram altın fiyatlarındaki rekor ve ons altındaki yükseliş bugün yerini düşüşe bıraktı. Çok uluslu banka Standard Chartered'in flaş altın tahminleri geldi. Banka, yatırımcılara yakın zamanda gönderdiği bir notta altının yüzde 30 artarak ons ​​başına 2.250 dolara çıkabileceğini söyledi.

Harley Davidson Softail Standard 12 Ekim 2022 fiyat listesi!

Yalın, sadeleştirilmiş bobber tarzı ve özelleştirilme için yazısız branda ile dikkat çeken Harley Davidson Softail Standard fiyatları ne kadar? İşte Harley Davidson Softail Standard 12 Ekim 2022 fiyat listesi...

Kolay parayla vedalaşmak metallerin canını yakıyor

Değerli metaller bu yılki iki önemli gelişmeyi derinden hissetti; Ukrayna’daki çatışma ve Fed’in parasal ve mali teşvikleri geri çekmeye başlaması. Paladyum Standardı 2022’ raporuna göre altın fiyatının 2023 üçüncü çeyreğe kadar 1.550 dolar/ons seviyesine gerilemesini beklediklerini belirtti. 

Çin’den bir faiz indirimi daha! Ekonomik yavaşlamaya karşı gardını aldı!

Yavaşlayan ekonomik göstergeler ve emlak sektöründe borç kriziyle karşı karşıya kalan Çin, kilit faiz oranlarını düşürdükten sonra kredi standardı olarak kabul edilen gösterge faiz oranını da düşürdü.

Standard - Poor's: Avrupa Merkez Bankası, faiz artışına kapı açıyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard - Poor's (S&P) yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) Mart 2022'den itibaren piyasaları para politikası normalleşmesi için hazırlamaya başlayabileceğini belirtti.

Bitcoin ile Standard and Poors ayrıştı: Düşüş başladı!

Haziran'dan bu güne hep aynı yönde seyreden Bitcoin ve Standard and Poors 500, 6 aydan sonra ilk kez Aralık’ta ayrıştı.

S&P Türkiye'nin kredi notu ile not görünümünü teyit etti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notu ile not görünümünü teyit etti.

İzmir'de ulaşıma ve kentsel dönüşüme yatırım atağı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tüm dünyayı etkisi altına alan Kocid-19 salgınıyla mücadele ve sürecin getirdiği ağır mali yüke rağmen İzmirlilerin yaşam standardını artırmak için 2020'de önemli projelere imza attı.

S&P Fransa ve Almanya'nın kredi notunu teyit etti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s (S&P) Fransa'nın ve Almanya'nın kredi notunu teyit etti.

Standard & Poor’s İngiltere’nin görünümünü durağana çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s (S&P) İngiltere’nin kredi notunu teyit ederken, kredi notu görünümünü negatiften durağana çevirdi.

Standard Poors finlandiyanın notunu düşürdü mü Haberi

Standard Poors finlandiyanın notunu düşürdü mü


Kredi Derecelendirme Kuruluşu Standard & Poor's Fransa’nın kredi notunun görünümünü, Finlandiya’nın da kredi notunu düşürdü.


Kredi Derecelendirme Kuruluşu Standard & Poor's'dan Fransa'yı tedirgin eden bir karar geldi. S&P, Fransa'nın "aa artı" olan kredi notunun görünümünü durağandan negatife indirdi. Kuruluş, görünümü değiştirmesine gerekçe olarak, ekonomik iyileşmenin gücüne ilişkin endişeleri gösterdi. Standard & Poor's'dan, Avrupa'nın en sağlıklı ekonomilerinden biri olarak gösterilen Finlandiya'yı da üzen bir açıklama geldi. S&P, Finlandiya'nın "3a" olan kredi notunu bir basamak düşürerek "aa artı"ya düşürdü. Euro Bölgesi'nde, üç büyük kredi derecelendirme kuruluşunun 3a notunu verdiği sadece Almanya ve Lüksemburg...