03 / 05 / 2024

Standard Poors tazminat

Standard Poors tazminat

Standard and Poor's, mortgage krizi sırasında emlak şirketlerine verdiği yanıltıcı yüksek notlar sebebiyle ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu 'na (SEC) 77 milyon dolar ödeyecek

Bitcoin ile Standard and Poors ayrıştı: Düşüş başladı!

Haziran'dan bu güne hep aynı yönde seyreden Bitcoin ve Standard and Poors 500, 6 aydan sonra ilk kez Aralık’ta ayrıştı.

S&P Türkiye'nin kredi notunu indirdi!

Türkiye'nin 2012 yılında anlaşmasını iptal ettiği ve değerlendirme istemediği uluslararası kredi ve derecelendirme kuruluşu Standard&Poors (S&P), Türkiye'nin "BB+" olan notunu "BB"ye düşürdü, görünümü ise negatif olarak belirledi.

Fadıl Akgündüz'e tazminat davası açıldı!

Nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla haklarında ceza davası açılan tutuklu Fadıl Akgündüz ve yeğeni Mehmet Salih Obut ile şirketin ortağı ablası Avniye Obut ve eniştesi İbrahim Obut hakkında ilk tazminat davası açıldı.

TOKİ tazminat ödedi!

TOKİ, konutları zamanında teslim edemeyince dava açan binlerce vatandaşa milyonlarca lira tazminat ödedi. Sayıştay'ın TOKİ için hazırladığı 2014 yılı denetim raporunda projeleri zamanında teslim etmemesi nedeniyle açılan davalar sıralandı.

Ideal Standard Frame ile değişime hazır olun!

İnovatif yaklaşımı ve geliştirdiği son teknolojilerle sektörde adından sıkça söz ettiren Ideal Standard, banyoları evin en şık mekanlarından biri haline getirecek yepyeni tasarımları tüketicilerin beğenisine sunmaya devam ediyor.

Ideal Standard çevreye duyarlı çözümler üretiyor!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan dünyanın lider markası Ideal Standard, geliştirdiği yeni teknolojilerle çevreye duyarlı çözümler üretmeye devam ediyor.

Ideal Standard Türkiye’deki 70. şubesini Gaziantep’te açtı!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, Dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, yurt içindeki büyümesine hız kesmeden devam ediyor. Ideal Standard, Türkiye’deki 70. satış noktasını Gaziantep’te açtı.

Ideal Standard, Antalya'da seminer verdi!

Ideal Standard, Antalya'da düzenlediği eğitim seminerinde bayileri ile bir araya geldi. Eğitim Seminerinde, Ideal Standard Pazarlama Müdürü Nazan Dinçer tarafından Ideal Standard’ın dünyada öncü olduğu teknolojilerle birlikte yeni ürünleri tanıtıldı.

Ideal Standard Sürdürülebilir İnovasyon ödülünü aldı!

Ideal Standard, devrim niteliğinde bir inovasyona imza atarak klozetler için geliştirilen Aquablade teknolojisi ile tasarım dünyasının en prestijli yarışmaları arasında sayılan Designer Kitchen & Bathroom 2015’te “Sürdürülebilir İnovasyon” ödülünü aldı.

Ideal Standard’a Aquablade ödülü!

Ideal Standard, devrim niteliğinde bir inovasyona imza atarak klozetler için geliştirilen Aquablade teknolojisi ile tasarım dünyasının en prestijli yarışmaları arasında sayılan Designer Kitchen & Bathroom 2015’te “Sürdürülebilir İnovasyon” ödülünü aldı.

Ideal Standard’dan Vito serisi!

Ideal Standard’dan her banyo stiline uyum sağlayan dikkat çekici bir armatür serisi “Vito” Ideal Standard Vito Armatürler, bu özellikleriyle ideal bir banyo oluşturmanız için çözümler sunuyor.

Konut kredisinde erken ödeme yapılırsa tazminat ödenir mi?

Tüketici, konut kredisine yapacağı ara ödemenin zamanına göre erken ödeme tazminatını ödemekle yükümlüdür. Kalan vadenin 36 aydan az ya da fazla olmasına göre ödenecek erken ödeme tazminatı değişir.

Ideal Standard İngiltere'de yapı sektörünün yöneticilerini ağırladı!

Türkiye’nin önde gelen yapı ve mimarlık firmaları Ideal Standard'ın İngiltere'deki en büyük showroomu Bathroom'da 2016 trendlerini ve yeni koleksiyonlarını inceledi.

Standard Poors tazminat Haberi

Standard Poors tazminat


Uluslarası Kredi Dercelendirme Kuruluşu Standard & Poor's (S&P),  mortgage krizi sırasında emlak şirketlerine verdiği yanıltıcı yüksek notlar sebebiyle  ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na (SEC) 77 milyon dolar ödeyecek.


S&P, New York için 58 milyon dolar, Massachusetts için ise 19 milyon dolar olmak üzere SEC'e toplam 77 milyon dolar ödeyecek.


SEC, S&P'yi mortgage krizi sırasında emlak şirketlerine verdiği yanıltıcı yüksek notlardan dolayı suçlu...