24 / 07 / 2024

starkey bayilik almak

starkey bayilik almak

Emlak sektöründe en karlı bayilikler, sizin için iş kurma ve işin belli bir seviyeye oturtulma sürecini hızlandıran isimler olacaktır. Bu sebeple, bayilik veren ismin doğru seçilmesi gerekir.

Duravit 2015'te 10 bayilik daha verecek!

Duravit Türkiye, ağırlıklı olarak Doğu ve Güneydoğu'ya bayilik vererek büyümeyi hedefliyor. Bu yıl 10 bayilik daha vereceklerini söyleyen Ülke, bayiler için aylık 750 bin TL ciro hedeflediklerini belirtiyor.

Sur Çelik Kapı bayilik fırsatlarıyla ağını büyütüyor!

Çelik kapı sektöründe dünyada en çok patente sahip marka olan Sur Çelik Kapı kendi işini kurmak isteyen yatırımcılara bayilik fırsatı sunuyor.

ÇED raporu almak için dilekçe örneği!

ÇED raporu için Çevre ve Şehircilik Bakanlığına başvuru yapılması gerekiyor. ÇED raporu için bakanlık tarafından istenen belgeler arasında ÇED raporu dilekçesi yer alıyor. İşte, ÇED raporu almak için dilekçe örneği!

Konut almak isteyenler lokasyona dikkat ediyor!

İstanbul’da hayatı felç eden trafik sorunu, konut almak isteyenlerin lokasyon seçimini artık doğrudan etkiliyor. Oturmak amaçlı konut almak isteyenler, trafikte zaman kaybetmemek için konut seçimlerinde ulaşım akslarına yakın bölgeleri tercih ediyor..

ENV-EX, İran ile ortak kurulacak OSB'de yer almak istiyor!

İran pazarına giren ENV-EX Pazarlama Toz Kontrol Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sarıgül, Türkiye ve İran arasında ortaklaşa kurulması planlanan OSB'de yer almak istediklerini söyledi.

Maketten ev almak isteyenler, daire içinde dolaşabiliyor!

Türkiye ’de ilk defa hayata geçirilen uygulama sayesindeartık daire almak isteyenler, sanal ortamda kat planlarının içine girip, evin tüm bölümlerini gezebiliyor.

Ev almak isteyenlere 3 boyutlu hizmet!

Türkiye'de ilk defa hayata geçirilen uygulama sayesinde artık daire almak isteyenler, sanal ortamda kat planlarının içine girip, evin tüm bölümlerini gezebiliyor. Projeyi maket halindeyken görüp evinizi tanıma şansı bulunuyor.

Yola cephesi olmayan tarlaya yol almak için gerekenler!

İmar alabilmek için tüm arsa,tarla gibi yerlerinin yola cephesi olması gerekiyor.Bazı tarlaların,arsaların yola cephesi bulunmamaktadır.İşte yola cephesi olmayan tarlaya yol almak için gerekenler!

Konut kredisi almak isteyenler dikkat!

İcra yolu ile konut almak isteyen kişilerin merak ettikleri sorulardan biri de icradan ev alırken konut kredisi kullanılıp kullanılamayacağıdır. Peki İcra yolu ile konut alırken konut kredisi kullanılır mı?

Tapuyu üzerine almak ne kadar?

Taşınmaz malların alım satım işlemleri tapu dairesinde gerçekleşiyor. Tapu devri için ilgili kişi gerekli belgelerle birlikte Tapu Sicil Müdürlüğü’ne müracaat ediyor. Peki, tapuyu üzerine almak ne kadar?

Kat mülkiyeti tapusu almak zorunlu mu?

Kat Mülkiyeti, inşaatı tamamlanmış ve oturma izni alınmış yapılarda kurulabiliyor.Tapu için gerekli evrakların tamamlanıp,tapu harcının ödenmesi gerekiyor.Peki kat mülkiyeti tapusu almak zorunlu mu?

Kiracı elektrik aboneliğini üzerine almak zorunda mı?

Taşınmaz mallarını kiralayan kimselerin gayrimenkulden yararlanabilmeleri için abonelikleri kendi adına alması gerekiyor. Peki, kiracı elektrik aboneliğini üzerine almak zorunda mı? Kiracı abonelik almazsa ne olur?

İstanbul,ABD'deki kongreleri almak istiyor!

İstanbul, sektörde pazarın yüzde 25'ni elinde bulunduran ABD'deki kongreleri almak istiyor. İstanbul, dünyanın kongre merkezi olma yolunda ilerliyor. İstanbul'da 2016 ile 2017 yılı için 35 kongrenin yapılması kesinleşti.

starkey bayilik almak Haberi

starkey bayilik almak

Emlak, gelişen ve potansiyeli yüksek bir sektör olarak, yeni iş kurmayı düşünenler için de çok çekici bir iş alanıdır. Ancak sektörün potansiyelinin yüksek oluşu, her bayilik alanın kazanacağı anlamına gelmiyor elbette. Bayilik alınan markanın doğru seçilmesi, gerekli olan eğitimlerin alınması, işin kuralına göre tesis edilmesi başarının gerekleridir. Emlak bayiliği açmak için araştırma yaparken, emlak alanında adını duyurmuş ve kurumsallığı ile ciddiyetini gösteren isimleri tercih edebilirsiniz. Örneği Startkey, gelişmiş yapısı ile bayilik alanlara tam destek sağlamaktadır. Kurulmuş başarılı bir sisteme sahip olunması, bu sisteme yeni katılanların da uyum sürecini hızlandırmaktadır. Yani henüz 1 seneyi bile doldurmadan kar elde etmeye başlayacağınız bir iş kurabilirsiniz.


Emlak sektöründe en karlı bayilikler, sizin için iş kurma ve işin belli bir seviyeye oturtulma sürecini hızlandıran isimler...