11 / 10 / 2024

Stars Gayrimenkul zeytinburnu

Stars Gayrimenkul zeytinburnu

Stars Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 120 bin TL sermaye bedeli ile Raıed Zebdıeh tarafından kuruldu.

Stars Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stars Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Mahnaeı tarafından kuruldu.

Zeytinburnu İETT Blokları'nda geri sayım başladı! Maliklerle anlaşma yapıldı!

BOSS4 Gayrimenkul, Zeytinburnu'nda inşa edeceği İETT Blokları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde maliklerle anlaşma yaptı. İşte ayrıntılar...

Five Stars İnternatıonal İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Fıve Stars Internatıonal İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Bağcılar’da  20  milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Şahin tarafından kuruldu.

Zeytinburnu İETT Blokları'nı Akkuş Gayrimenkul dönüştürüyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul, Zeytinburnu İETT Blokları'nı dönüştürecek.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Zeytinburnu'nda 8.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

TMSF bünyesinde bulunan Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş. mülkiyetindeki, İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Merkezefendi  Mahallesi, 494 pafta, 3042 ada ve 8 parselde yer alan gayrimenkulü 8 milyon 750 bin TL'ye satıyor...

Atakule GYO Zeytinburnu parselleri gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi, 487 Pafta, 2937 Ada, 45-46 parseller için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Zeytinburnu Kazlıçeşme'de 9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de mitingi alanı ile miting meydanının etrafında fiilen park olarak kullanılan alanı icradan satıyor. Gayrimenkulün  satış bedeli 9 milyon 23 bin TL olarak belirlendi.

Gayrimenkulün liderleri Real Estate Stars’ta buluştu!

Ekonomist ve Capital dergileri tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Gayrimenkulün Liderleri (Real Estate Stars) Ödülleri sahiplerini buldu...

Bahaş Holding’e Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi ödülü!

Bahaş Holding, Ekonomist-Capital dergileri tarafından düzenlenen Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; 2019 yılında “Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi” kategorisinde 1’incilik ödülünün sahibi oldu...

Özyurtlar Holding, en çok konut üretimi yapan şirket ödülünü aldı!

Özyurtlar Holding, Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; “En çok konut üretimi yapan şirket” kategorisinde 1’inci oldu. Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, "Sektöre yenilikçi ve prestijli projeleri kazandırmayı hedefliyoruz" dedi...

İBB'den Deniz Feneri'ne Zeytinburnu'nda bedelsiz gayrimenkul tahsisi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin mülkiyetine geçen Zeytinburnu'ndaki yaklaşık 4 bin metrekarelik taşınmaz, bedelsiz 10 yıl süreyle Deniz Feneri Derneği'ne tahsis edildi...

Maestro Global Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maestro Global Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Demirkan ve Cemalettin Akgül ortaklığında kuruldu.

Stars Gayrimenkul zeytinburnu Haberi

Stars Gayrimenkul zeytinburnu


Stars Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 120 bin TL sermaye bedeli ile Raıed Zebdıeh tarafından kuruldu. 


Stars Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:

Sirketin baslıca faaliyet konusu yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü malın ve hizmetin ihracatı, ithalatı,alımı,satımı ,pazarlaması ve dıs ticareti konularında faaliyette bulunmaktadır. a. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek.....ve anasözleşmesinde yazılı işler.



Stars...