05 / 05 / 2024

statik belge onayı nedir

statik belge onayı nedir

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde Selka NSK'dan Fikirtepe'de bir ilk. Bakanlıktan sonra zorunlu olmasa bile İTÜ'den de statik belge onayını aldı. Vatandaş satın alacağı daireleri gezerek ve net büyüklüğünü görerek satın alabilecek.

Selka NSK Fikirtepe projesinde statik belge onayını aldı!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde Selka NSK'dan Fikirtepe'de bir ilk. Bakanlıktan sonra zorunlu olmasa bile İTÜ'den de statik belge onayını aldı. Vatandaş satın alacağı daireleri gezerek ve net büyüklüğünü görerek satın alabilecek.

Toptan enerji satış tarifesine onay çıktı!

Toptan enerji satış tarifesine onay çıktı. TETAŞ tarafından, dağıtım şirketlerine ve görevli tedarik şirketlerine uygulanacak aktif elektrik enerjisi bedeli 18,03 kuruş/kilovatsaat olarak belirlendi.

Müteahhit yetki belge numarası nasıl alınır?

Yapı Müteahhitleri Yönetmeliği ile 01/01/2012 tarihinden itibaren her müteahhidin bir yapı müteahhidi yetki belgesi numarası alması zorunluluğu geldi. Peki, müteahhit yetki belge numarası nedir? Müteahhit yetki belge numarası nasıl alınır?

İETT, GRI'den A Plus onayını alan ilk kurum oldu!

İETT, Küresel Raporlama Girişimi’nden (Global Reporting Initiative) A Plus onayını almaya layık görülerek Türkiye’ye bir ilk yaşattı. GRI Küresel Raporlama Girişimi’nin bu onayı ile kamu sektöründe onay alan ilk kurum İETT oldu.

MİA projesine onay verilmedi!

Kocaeli 2. İdare Mahkemesi, MİA projesine onay vermedi. Proje için yapılmak istenen imar plan değişikliklerinin ' telafisi güç zararlar ' doğuracağı belirtilerek yürütmeyi durdurma kararı alındı...

Park Elektrik birleşme işlemi için SPK onayına başvuru yaptı!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Park Elektrik birleşme işlemi için SPK onayına başvuru yaptı...

Armutlu Kapaklı Köyü kıyı kenar çizgisi tespit işlemi onay bekliyor!

Yalova Armutlu İlçesi Kapaklı Köyü kıyı kesimine ait H21-b-05-d-3-a numaralı ortofoto harita paftası üzerine kıyı kenar çizgisi tespit işlemi gerçekleştirildi, Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü'nden onay bekleniyor...

Çevre ve izin belge bedeli 2014!

Geçici faaliyet belgesi ile çevre izin veya çevre izin ve lisansının verilmesi, yenilenmesi ve güncellenmesi için ödenecek bedel ve tarifeler her yıl Bakanlık tarafından belirleniyor. İşte, çevre ve izin belge bedeli 2014!

Klimasan Klima Sanayi SPK onayının alınması raporunu yayınladı!

Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş SPK onayının alınması raporunu yayınladı.

Uşak Seramik Sermaye Piyasası Kurulu onay belgesini yayınladı!

Uşak Seramik Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uşak Seramik Sanayi A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulu onay belgesini yayınladı.

Kemerköy ve Yeniköy santrallerinin satışına onay verildi!

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), Kemerköy ve Yeniköy Termik Santralleri ile Kemerköy Liman Sahası'nın bir bütün halinde 2 milyar 671 dolara satış ve isletme hakkının devrine onay verdi.

Kira sözleşmesi resmi belge midir?

Kira sözleşmesi, taşınmaz kiralamalarında gayrimenkul sahibi ile kiracısı arasında imzalanan sözleşme olarak karşımıza çıkıyor. Peki kira sözleşmesi resmi belge midir? Kira sözleşmesi nasıl resmiyet kazanır?

Kemerköy ve Yeniköy özelleştirmesine onay!

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), Kemerköy ve Yeniköy Termik Santralleri, Yeniköy Linyitleri İşletmesi ile Kemerköy Liman Sahası'nın bir bütün halinde satışına ve işletme hakkının devrine onay verdi.

statik belge onayı nedir Haberi

statik belge onayı nedir

Selka NSK inşaat Fikirtepe'de Kurbağalı dere yanında bulunan, yüzde yüz imzası biten ve geçen haftalarda aldığı ruhsat aldığı adasında çalışmalar hızla devam ediyor. FİKİRTEPEHABER.com olarak yaptığımız tespitlere göre, proje sahasında hafriyat ve fore kazıklama işlemleri hızla devam ederken, Fikirtepe'de bir ilk diyebileceğimiz İTÜ' den de belge tasdiği alındı. Bu doğrultuda Selka NSK Firması,bu tasdik ile Sitatik Projesine İTÜ '' İstanbul Teknik Üniversitesi '' onayını da alarak proje ve kullanılacak malzemelerin yerindeliğini tescillemiş oldu. Bu sayede, The Mandarins Acıbadem isimli projesi için kaliteden ve malzemeden ödün vermeden firmanın bilimsel çalıştığı tescillenmiş oldu. 


Yapılan onayla beraber neler incelenip tasdiklenmiş oldu !?

a- Binaların inşa edileceği bölgenin zemin özelliklerinin ayrıntılı bir şekilde belirlendiği,

b- Mimari proje ve zemin raporuna göre betonarme taşıyıcı sistemin uygun seçilmiş...