04 / 05 / 2024

Steelife modül evler

Steelife modül evler

Hafif çelik yapı markası Steelife tarafından üretilen Modül Ev, bir günde konut sahibi yapıyor. Yazlık ya da kalıcı yaşam alanları sunan şirket, kişiye özel tasarımlarla seçenekleri artırmış durumda...

Modül Evler, bir günde konut sahibi yapıyor!

Hafif çelik yapı markası Steelife tarafından üretilen Modül Ev, bir günde konut sahibi yapıyor. Yazlık ya da kalıcı yaşam alanları sunan şirket, kişiye özel tasarımlarla seçenekleri artırmış durumda.

ŞOK’ta hafta sonu indirimleri! Midi fırın 1.119 TL’ye, cam ocak 2 bin 499 TL’ye, ankastre modül 1.099 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta hafta sonuna özel A’dan Z’ye indirimler geliyor. Buna göre, midi fırın 1.119 TL’ye, cam ocak 2 bin 499 TL’ye, ankastre modül 1.099 TL’ye düşecek. İşte 7 Ekim 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Deprem korkusuna son! Akıllı mobil capsül ev geliyor!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından beklenen İstanbul depremi ve ülkemizin deprem bölgesi olması gerçeği güvenli yaşam alanları arayışını başlattı. İşte ''Akıllı mobil capsül evler'' deprem korkusunu ortadan kaldırmak için geliyor. Peki akıllı mobil capsül ev nedir, özellikleri neler?

Carrefour'dan Oppo Reno 6'ya bomba indirim! Art arda gelen kampanyalar vatandaşı sevince boğdu

Oppo Reno 6, şık ve zarif bir tasarıma sahiptir. İnce çerçeveler, yuvarlatılmış kenarlar ve arkaya yerleştirilmiş kamera modülü, estetik açıdan hoş bir görünüm sunar. Carrefour'un sunduğu %5 İndirimli tarifeyi kaçırmayın!

Huawei P60 Pro yeni tasarımı ile ortaya çıktı! İşte özellikleri

Huawei'nin yeni P60 ve P60 Pro telefonları artık oldukça yakın. Öte yandan Huawei P60 Pro'nun dizayn açısından farklı bir cihaz olacağı söyleniyor.  Ortaya çıkan Huawei P60 Pro görüntüleri ve kamera modülü de bu söylentileri doğruluyor.

Modül İstanbul Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Modül İstanbul Mimarlık Limited Şirketi Üsküdar'da Cevher Şamil Ekmen tarafından kuruldu.

İşte Xiaomi 12 Ultra fiyatları!

Xiaomi 12 Ultra kamera modülü devasalığı ve işlemci sürpriziyle geliyor. Xiaomi 12 Ultra’nın Snapdragon 8 Gen 1 Plus işlemcisini ilk kullanacak telefon olması bekleniyor. İşte detaylar...

Yeni Modül İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Modül İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Dirlik tarafından kuruldu.

Modül Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Modül Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Berke Sezginer ve Hazar Günen ortaklığında kuruldu.

Dalaman'da Sarıgerme Göl Evleri hizmete girdi!

Dalaman Çayı kıyısında yer alan Hilton Dalaman Sarıgerme Göl Evleri hizmet vermeye başladı. Göl evler, konforu doğayla bir araya getirecek.

Tosyalı Holding'ten Cezayir’de dünya rekoru!

2018 Kasım'da MIDREX teknolojisi kullanarak dünyanın en büyük DRI modülünü devreye sokan Tosyalı Algérie, henüz iki senelik faaliyet süresine rağmen tek bir DRI modülü ile 2,23 milyon ton/yıl üretim rakamına ulaşarak yeni bir dünya rekoru kırdı.

Binaların erişilebilirliği 'ERDEM' ile ölçülecek!

Çalışmalarına devam eden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, engelliler başta olmak üzere yaşlı ve hamilelerin binalara erişilebilirlik düzeyini belirlemek amacıyla kısa adı "ERDEM" olan Erişilebilirlik Değerlendirme Modülü hazırladı.

Apsiyon'da kira dönemi başladı!

Apsiyon, kat maliklerini de unutmayıp yepyeni modülünü hayata geçirdi. “Kira” modülü ile hem ev sahibinin hem de kiracının yüzü gülüyor.

Küçük mekanlar için robotik modül!

Ori isimli "robotik mobilya", "Bir oda, yüzlerce şekil" sloganıyla yola çıktı. Ori’nin kurucusu ve CEO’su Hasier Larrea, "Yarattığımız bu sistem, robotik teknoloji sayesinde 25-30 metrekarelik dairelerin kullanım alanını iki katına çıkararak fonksiyonalitesini artıyor” dedi.

Steelife modül evler Haberi

Steelife modül evler

Hafif çelik yapı markası Steelife tarafından üretilen Modül Ev, bir günde konut sahibi yapıyor. Yazlık ya da kalıcı yaşam alanları sunan şirket, kişiye özel tasarımlarla seçenekleri artırmış durumda. Steelife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmaları sonucunda geliştirilen taşınabilir, sökülebilir ve yeniden monte edilebilir Modül Ev'in 12 tipte üretilebildiğini vurguladı.  Aydın, "Evler en fazla 10 günde teslim ediliyor. 52 metrekarelik bir modül evin fiyatı 47 bin lirayı buluyor"...