05 / 05 / 2024

Steelin Hafif çelik yapı sistemleri

Steelin Hafif çelik yapı sistemleri

Hafif çelik yapı sektörünün lider firması Prefabrik Yapı A.Ş., ön üretimli hafif çelik binalar ve ekolojik konteynerlerini Steelin markası ile satışa sunuyor. Steelin lüks villalardan çok katlı binalara kadar seçenekler yer alıyor...

Deprem bölgesinde hafif yapı çağrısı: Hafif yapıların kullanılması yıkımı azaltıyor!

Altınbaş Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Sepanta Naimi, deprem bölgesinde konutların tamamlanmasının normale dönüş için önemini vurguladı ve hafif yapıların yıkımı azalttığının altını çizdi. İşte o açıklama...

Çevre, Şehircilik Bakanlığı düğmeye bastı! 100 bin hafif çelik köy evi için ilk kazmayı vurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, deprem bölgesinde hasar gören köy evlerinin yerine inşa edilecek olan 100 bin hafif çelikten köy evi için ilk kazmayı vurdu. 

Peugeot'dan yeni e-Rifter elektrikli hafif ticari araç! İşte yeni Peugeot e-Rifter'in tasarım ve özellikleri...

Peugeot, elektrikli hafif ticari araç ürün yelpazesi kapsamında popüler araç modeli e-Rifter’ın yeni neslini görücüye çıkardı. Yeni Peugeot e-Rifter, gelişmiş bir tasarıma sahip ve yeni marka imzalarını da taşımakta. İşte Peugeot e-Rifter ve özellikleri...

Hafif ticari araç ve kamyon ihracatı 3,5 milyar dolar oldu

Türkiye'de ocak-eylül dönemi arasında, hafif ticari araç-kamyonet ve kamyon grubunu kapsayan "eşya taşımaya mahsus motorlu taşıtlar" ihracatı, 3 milyar 480 milyon 497 bin dolar olarak gerçekleşti.

Deprem bölgesinde köy evleri hafif çelikten yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Deprem bölgesinde yüz bin köy evimizi gelişmiş ileri yapı teknolojisi kullanarak hafif çelikten inşa edeceğiz.” diye konuştu.

Türkiye'nin hafif ticari araç ve kamyon ihracatı 2023'ün ilk yarısında 2,4 milyar dolar oldu!

Açıklanan rakamlara göre, Türkiye otomotiv endüstrisinde hafif ticari araç-kamyonet ve kamyon grubunu kapsayan "eşya taşımaya mahsus motorlu taşıtlar" ihracatı ocak-haziran 2023 döneminde 2 milyar 421 milyon 32 bin dolar şeklinde oldu.

DASK'tan yeni uygulama! Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), yeni uygulamasını resmen duyurdu. Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Hafif hasarlı konut sahipleri dikkat! Ödemelerle ilgili çok önemli açıklama!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, deprem bölgesindeki hafif hasarlı konutlar için DASK tarihinde bir ilki başlattıklarını belirterek, bu kapsamdaki sigortalı vatandaşlara duyuru yaptı.

Deniz Modüler Prefabrik Ve Hafif Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Modüler Prefabrik Ve Hafif Çelik Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Coşkun tarafından kuruldu.

Otomobil satışlarında rekor kırıldı! Otomobil ve hafif ticari araç toplam satışları Şubat'ta yüzde 50,4 arttı!

Otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı, geçtiğimiz ay 81 bin 148 seviyesinde olurken, bu tüm zamanların en iyi şubat ayı olarak kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Hafif ve agresif yapısıyla dikkat çeken RKS TNT 202 17 Ekim 2022 fiyat listesi!

Hafif ve agresif yapısıyla dikkat çeken RKS TNT 202 fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte RKS TNT 202 17 Ekim 2022 fiyat listesi....

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Otomobil ve hafif ticari araç alıcılarının Ağustos ayı favorileri belli oldu!

2022 Ağustos ayında en çok satan otomotiv markaları belli oldu. Otomobil ve hafif ticari araç sahiplerinin tercihleri Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) ‘nın yayınladığı raporda ayrıntılı bir şekilde açıklandı. İşte haberin devamı….

Steelin Hafif çelik yapı sistemleri Haberi

Steelin Hafif çelik yapı sistemleri

Hafif çelik yapı sektörünün lider firması Prefabrik Yapı A.Ş., ön üretimli hafif çelik binalar ve ekolojik konteynerlerini Steelin markası ile satışa sunuyor. Steelin lüks villalardan çok katlı binalara, ekolojik yaşam ünitelerine kadar farklı estetik ve teknolojik çözümleri bir araya getiriyor.


Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı, yeni markası Steelin ile sektöre teknolojik yenilikler kazandırmaya devam ediyor. Steelin ön üretimli hafif çelik binalar ve ekolojik yapılar konusunda Prefabrik Yapı’nın uzmanlığını hafif çelik yapı sektörüne taşıyor.


Steelin teknoloji, estetik ve sağlamlığı buluşturan ürünleri bir araya getiriyor. Tasarımdaki göz alıcı detaylarla, hafif çeliği sanata dönüştürüyor.


Hafif çelik apartmanlar görmeye hazır olun


Steelin ürün gamında lüks villalardan çok katlı binalara, ofislerden geniş açıklıklı hangar yapılarına; sınırsız seçeneklerle hızlı, ekonomik ve sağlam yapılar bulunuyor. Maksimum dört kata kadar yapımı...