29 / 04 / 2024

Steve Jobs Theater

Steve Jobs Theater

Apple’ın yeni telefon modellerini tanıttığı Apple Park’ın içindeki Steve Jobs Theater, sırlarla dolu bir mimari harika. Hürriyet’in özel bir davet için ziyaret ettiği salonda her şey mermerlerin arkasında gizli. Çatı ise desteksiz 44 adet camın üstüne duruyor.

Yatırımcılar için pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu: Gayrimenkul de var!

ABD’li yatırımcı Steve Burns’ün New Trader U’da yer alan makalesinde akıllı yatırım ve iş kurma yoluyla servet oluşturmanın tanınmış bir savunucusu olan Robert Kiyosaki'nin pasif gelir akışları ile ilgili tavsiyeleri bulunuyor. İşte pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu...

ABD'li ekonomistten çok konuşulacak sözler: ‘Tek kurtuluş yolu ABD dolarına geçmek’

Amerikalı ekonomist Steve Hanke, yüksek enflasyonla boğuşan Arjantin’in derinleşen borç tuzağına ilişkin açıklamalarda bulundu. Hanke, Arjantin’in tek çıkış yolunun ABD dolarını para birimi olarak benimsemek olduğunu ifade etti.

Steve Jobs'tan altın değerinde 3 ders!

Apple'ın kurucusu, iPhone'un mucidi, NeXT Bilgisayar'ın kurucusu ünlü girişimci Steve Jobs, hayatından altın değerinde dersler veren üç hikayeyi paylaşıyor.

Apple'ın kurucusu Steve Jobs'un ilham veren 7 sözü!

Apple'ın kurucu Steve Jobs'un ilham veren 7 sözünü sizler için derledik. Ayrıntılar haberimizde...

Steve Siebold'dan zengin insanları diğer kişilerden ayıran özellikler! 

Sıradan insanlar bir sorunla karşılaştıklarında herkesi kurtarmak isteyebilir ama kendilerini kurtarmak istemezler. Peki zengin kişileri sıradan insanlardan ayıran özellikler neler? Zengin insanlar nasıl düşünür? İşe cevabı...

Peter Bing, 2 torununu mirasından men etti!

Geçtiğimiz sene intihar eden Amerikalı iş adamı Steve Bing’in, eski tenisçi Lisa Bonder’la olan kızı Kira Kerkorian ve ve ünlü İngiliz model Elizabeth Hurley’den olan Damian dedelerinin açtıkları miras davasıyla karşı karşıya kaldı. 

ABD'li Mimar Steve Areen 9 bin dolara hobbit evi yaptı!

ABD'li gezgin mimar Steve Areen, ziyaret ettiği Tayland'da 6 haftada  9 bin dolar para harcayarak sıfırdan bir ev inşa etti.  Yapı için aircrete isimli bir malzeme kullanan Areen'in evi hobbit evlerine benzetildi...

Ballmer, Clippers için 'The Forum'u satın almak istiyor! 

LA Clippers'ın sahibi Steve Ballmer, Inglewood'da bulunan The Forum'u, MSG şirketinden almak istiyor. Ballmer ve Clippers, söz konusu bölgede bir stadyum inşa etmeyi planlıyor... 

Steve Jobs’un eşi Laurene ada satın aldı!

Kanserden hayatını kaybeden Apple’ın kurucusu Steve Jobs’un eşi Laurene Powell Jobs, Karayip Denizi'nin doğusunda yer alan Antigua ve Barbuda Adası'ndan 60 milyon dolara çok önemli bir kara parçası satın aldı..

Laurene Powell Jobs,San Francisco'dan 16.5 milyon dolara ev aldı!

Teknoloji firması Apple'ın kurucusu Steve Jobs vefat ettikten sonra 'patroniçe' olarak anılmaya başlanan dul eşi Laurene Powell Jobs, San Francisco'da 575 metrekarelik bir malikane satın aldı. 

İşte Cenk Tosun'un İngiltere'deki yeni evi!

Everton Futbol Direktörü Steve Walsh, Cenk Tosun transferini sonlandırmak üzere Türkiye'ye geldi. Cenk Tosun'un Everton'a transferinin tamamlanmasının ardından oturacağı ev de belli. 

Steve Jobs Theater, sırlarla dolu mimariye sahip!

Apple’ın yeni telefon modellerini tanıttığı Apple Park’ın içindeki Steve Jobs Theater, sırlarla dolu bir mimari harika. Hürriyet’in özel bir davet için ziyaret ettiği salonda her şey mermerlerin arkasında gizli. Çatı ise desteksiz 44 adet camın üstüne duruyor.

Apple , 5 milyar dolara uzay gemisi bina inşa ediyor!

Apple kurucusu Steve Jobs'un son hayali olan uzay gemisi şeklinde bina şekilleniyor. Uzay gemisi şeklinde binanın maliyeti 5 milyon dolar.

Steve Jobs Theater Haberi

Steve Jobs Theater

GEÇEN hafta tam da bugün. Kaliforniya’nın Cupertino şehrinde teknoloji devi Apple’ın 5 milyar dolar harcayarak inşaa ettiği Apple Park’taydık. Yeşillikler içine kurulmuş olan devasa bir kampüs. Zeytinden elma ağacına kadar 300’den fazla bitki çeşidi ve 9 bin ağaç bulunuyor. Ekolojik olması açısından bu bitki ve ağaçlar için doğal gübre kullanılmış. Şirketin iPhone’un 10’uncu yılına özel olarak hazırladığı yeni modelleri ana binanın yaklaşık 500 metre uzağındaki konferans salonu olan ‘Steve Jobs Theater’daydı. Apple’ın hayata veda eden efsane CEO’su Steve Jobs anısı için inşa edilen bu bina, mimari açıdan önemli farklar yarattığı gibi gizli özellikleriyle de dikkat çekiyor.


HAVADA ASILI GİBİ

Hürriyet’e özel bir davet için ziyaret ettiğimiz Steve Jobs Theater, dünyaca ünlü Foster + Partners mimarlık ofisi tarafından tasarlanmış. Merkez, 360 derecelik...