03 / 05 / 2024

STFA Grubu şişli arazi

STFA Grubu şişli arazi

Tatlıcı Ailesi ve STFA Grubu'na, Nova Baran Plaza’nın hemen bitişiğinde bulunan arazi için dava açtı.

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede?

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede projesinin yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gözde Grubu Çiğli projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları..

Gözde Grubu Çiğli fiyat!

Yeni yatırımlara imza atacak olan Gözde Grubu İzmir Çiğli projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyatı ne oldu? İşte Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyat ve detay bilgileri...

Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesi için harekete geçti. Peki Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi nerede yükselecek? İşte Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Avantgarde Şişli açıldı!

Turizm sektörüne Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, beşinci otelini de Şişli'de açtı.

Avantgarde'in 5. oteli Şişli'de açıldı!

Lucis Şirketler Grubu pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor. Grup, Şişli'de beşinci otelinin açılışını gerçekleştirdi. 

Tatlıcı Ailesi, STFA Grubu'na arazi davası açtı!

Tatlıcı Ailesi ve STFA Grubu'na, Nova Baran Plaza’nın hemen bitişiğinde bulunan arazi için dava açtı.

Alternatifbank'ın Şişli'deki eski binası 62 milyon TL'ye satıldı!

AG Anadolu Grubu Holding, Alternatifbank'ın Şişli'deki eski genel müdürlük binasını  62 milyon TL peşin satış bedeli karşılığı Karadeniz Örme Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'ne sattı...

İzmir Çiğli Kent Hastanesi'nin temeli atıldı!

İZMİR'in Çiğli İlçesi'nde, Kent Sağlık Grubu tarafından 120 milyon TL'lik yatırımla yapılması planlanan Ege Bölgesi'nin en kapsamlı onkoloji merkezinin temeli törenle atıldı.

MyWay Wins Blue Çiğli'de ön talep toplanıyor!

Gözde Grubu'nun Çiğli'de yapımına başladığı MyWay Wins Blue, hem mimari yapısı, hem de projenin yüzde 70'ini kaplayan yeşil alan ve yapay deniziyle sıradışı bir proje özelliği taşıyor.

Çiğli MyWay Wins Blue satılık!

Çiğli MyWay Wins Blue satılık ev fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. İnşaat çalışmalarına bu yıl içerisinde başlanacak proje Gözde Grubu imzası ile hayata geçirilecek.

Çiğli Belediyesi'nde kentsel dönüşüm tartışıldı!

Çiğli Belediyesi eylül ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Meclis toplantısına grup toplantısı uzun sürdüğü için geç katılan CHP grubuna, AK Parti grubu tepki gösterdi.

1985 yılında İkinci Boğaziçi Köprüsü'nü STFA Grubu yapacakmış!

1985 yılında İkinci Boğaziçi Köprüsü ve 216 kilometre uzunluğundaki ekspres yolların yapımını Sezai Türkeş-Fevzi Akkaya firması kazanmış. Japon firmaların bulunduğu konsorsiyumda yer alan STFA Grubu, 551.2 milyon dolarla en düşük teklifi vermiş.

Şişli Kuleli Poyraz 1 iletişim!

Toplam 6 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Kuleli Poyraz 1 Konutları Yıldırım Yapı Grubu imzası ile inşa ediliyor. Şişli Kuleli Poyraz 1 iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

STFA Grubu şişli arazi Haberi

STFA Grubu şişli arazi

Bundan tam 30 yıl önce Tatlıcı Ailesi, bugün şehir efsanelerine konu olan Zincirlikuyu’daki iki kule için STFA Grubu ile kat karşılığı anlaşmıştı. Ancak bu anlaşmadan kısa bir süre sonra STFA’nın kurucu ortakları efsane patronlar Sezai Türkeş ve Feyzi Akkaya, aile tarafından aldatıldıklarını öne sürerek projeden vazgeçtiler ve Salih Tatlıcı’ya dava açtılar. STFA’nın patronları dava konusu olan arsada o dönemin parasıyla 40 milyar TL’lik zarara uğradıklarını öne sürerek masraf tazmini istediler. Dava için mahkeme bilirkişi tayin ettiğinde Salih Tatlıcı proje için Yüksel inşaat’la anlaşmıştı bile. Hatta Yüksel İnşaat işe başlamış ve temel atmıştı.

Para Dergisi'nden Oğuz Demir'in haberine göre; henüz bu dava sürerken bu kez Tatlıcı Ailesi STFA’nın patronları aleyhine benzer bir konuda dava açtılar. Mahkemeye konu olan yer ise yine iki...