09 / 05 / 2024

stfanın yeni yatırımları

stfanın yeni yatırımları

75. yılında inşaat ve enerji sektöründe yeni yatırımlara girmeye hazırlanan STFA Kırklareli'nde RES'le birlikte santral kuracak

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Tuğrul tarafından kuruldu.

Bch Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bch Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Güneş ve Bilal Güneş ortaklığında kuruldu.

Müteahhitler yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini beklediklerini kaydederek, konut kredi faizlerinin düşmesiyle beraber yeni konut yatırımları için düğmeye basacaklarını söyledi.

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Altın trenini kaçıranlar dikkat! İslam Memiş'ten yeni yatırım tavsiyesi

Son dönemlerde gözlerin üzerinde olduğu altında büyük yükseliş yaşandı. Altın almaya güç yetmeyecek hale gelirken uzman isim uyardı. Altın alamayacak olanların yeni yatırımı paylaştı. İşte tüm detaylar...

Rams Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Rams Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de Ramın Rzayev tarafından kuruldu.

Altın ve dolar alacakların yeni yatırımı gümüş! Elinde gümüş olanlar çabuk harekete geçin

Son zamanlarda dolar hızla yükselmeye başladı. Altın fiyatları ise düşüşe geçse de yatırımcılar tarafından hala pahalı görülüyor. Geriye sadece gümüş kalıyor, yatırımcılar ise yatırımlarını artık gümüşe yapmaya başladı.

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Beykoz'da Nilüfer Lafiş ve Anastasiia Sergici ortaklığında kuruldu.

Scc Gayrimenkul Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Scc Gayrimenkul Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Salih Can Yıldırım tarafından kuruldu.

Mzk Maden Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mzk Maden Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de Onur Kırk tarafından kuruldu.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

stfanın yeni yatırımları Haberi

stfanın yeni yatırımları

Türk müteahhitlik sektöründe pek çok ilke imza atan STFA Grubu Kırklareli'nde İngiliz Enerji devi RES ile rüzgar enerjisi yatırımı yapacak. Trakya Kırklareli Evrencik'e kurulması planlanan santralin 100 milyon doların üzerinde bir yatırım olacağı...