10 / 05 / 2024

Stili İstanbul Adoria toplantı

Stili İstanbul Adoria toplantı

Yeşilyurt İnşaat'ın Kurtköy'de yükselttiği Stili İstanbul Adoria projesi için 29 Mart Pazar günü satış şenliği düzenlenecek. Crown Plaza'da gerçekleştirilecek şenlikte konut alıcıları ile bir araya gelinecek.

Batı Yakası Stili Harley Davidson Low Rider ST fiyatları ne kadar? İşte 9 Ekim 2022 fiyat listesi!

Batı Yakası Stili Harley Davidson Low Rider ST fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı yeni bir Harley Davidson sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Harley Davidson Low Rider ST 9 Ekim 2022 fiyat listesi...

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Quasar İstanbul, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Mecidiyeköy’ün çehresini değiştiren, “Dünyanın en iyi rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul’da, projenin tasarımına uygun stili ve verimi ile dikkat çeken Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanılıyor.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Still İstanbul Adoria’da kira garantili 1 oda 1 salon daireler!

Still İstanbul Adoria’da sınırlı sayıda kalan 1+1 daireleri için kira garantisi veriyor. 31 Mayıs 2016 tarihine kadar alınan 1+1 daireler için geçerli olan kampanyada 2017 yılı boyunca 1000 TL kira avantajı sağlanıyor.

Kurtköy Still İstanbul Adoria ödeme planı!

Kurtköy Still İstanbul Adoria ödeme planı kapsamında 36 ay vade farkı olmadan taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Still İstanbul Adoria'da daireler bu yıl sonunda teslim ediliyor...

İstanbul Adoria Konutları'nın yüzde 85'i satıldı!

Yeşilyurt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yeşilyurt, Kurtköy'de hayata geçirdikleri Stili İstanbul Adoria projesinde toplam 199 konutun yer aldığı projemizde satışların yüzde 85'lik kısmını tamamladıklarını söyledi.

Still İstanbul Adoria'da yılbaşı kampanyası!

Yeşilyurt İnşaat’ın Kurtköy’de hayata geçirdiği butik projesi Still İstanbul Adoria’da 2015 yılının son cazip kampanyaları uygulanıyor.

Yeşilyurt İnşaat’ın projelerinde yılın son fırsatı!

İnşaat firmaları, 216’ya sayılı günler kala yılın son kampanyalarını konut alıcılarına sunuyor.Yeşilyurt İnşaat’ın Kurtköy’de hayata geçirdiği butik projesi Still İstanbul Adoria’da 2015 yılının son cazip kampanyaları uygulanıyor.

Still İstanbul Adoria 291 bin Tl'den başlayan fiyatlarla!

70 milyon TL yatırım değeriyle hayata geçirilen 199 konutluk Still İstanbul Adoria, 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde 27 bin metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor.

Stili İstanbul Adoria toplantı Haberi

Stili İstanbul Adoria toplantı

Yeşilyurt İnşaat'ın Kurtköy'de yükselttiği Stili İstanbul Adoria projesi için 29 Mart Pazar günü satış şenliği düzenlenecek. Crown Plaza'da gerçekleştirilecek şenlikte konut alıcıları ile bir araya gelinecek. 

Lansmana özel fiyatların sunulacağı etkinlik. Vatan Şaşmaz'ın sunuculuğu ile ll:00'de başlayacak ve gün boyu özel ikramlar ve sürprizler ile devam edecek. 


Fiyatların 169 bin TL'den başladığı Stili İstanbul Adoria da firma bünyesinde sıfır faizle konut satışı yapılırken; isteyen yatırımcı peşin ya da banka kredisi kullanarak da ev sahibi olabiliyor. Yapımına Nisan 2015 tarihinde başlanması planlanan projenin. Aralık 2016"da sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor. 70 milyon TL yatırım değeriyle hayata geçirilen Stili İstanbul Adoria'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri...